מי שיש לו ציוד סנובורד שיכנס...

liran87s

New member
מי שיש לו ציוד סנובורד שיכנס...

אני חושב להחליף את מגפי הסנובורד שלי, חשבתי על מגפי Stap In - באיזה סוג אתם גולשים ? לי כרגע יש נעליים של Emery...

galgal15

New member
למה??

לקנות ציוד סקי עם אנחנו גולשים מקסימום עשרה ימים בשנה??

Loppy

New member
כשהרגל מגיעה לגודל המקסימום יותר...

משתלמם לקנות! תחשוב על זה!

liran87s

New member
אני כבר קניתי, אבל בא לי חדש ../images/Emo13.gif

אני חושב שתומר יכול להמליץ לי על סוג מסויים...

liran87s

New member
אני כבר קניתי, אבל בא לי חדש ../images/Emo13.gif

אני חושב שתומר יכול להמליץ לי על סוג מסויים...

ktam

New member
אתה צודק...

... אבל לא בסטפ אין... אני חייב להודות שאני ממש שונא את השיטה הזאת... ראיתי את הבינדיגס שלך בתמונה, ואין להם אפילו הייבק (התומך לחלק האחורי של הנעל) שזה פשוט לראות ולבכות...
לדעתי זו שיטה ממש פסולה שגורמת לאי יציבות על הבורד... אבל אם אתה מעוניין בסטפ אין, לך על אלה של switch מה שטוב בבינדינגס האלה זה שכל מני חברות מייצרות להם נעליים (החל מ"וואנס" ועד לנורת´וויב אם אני לא טועה). אישית, אני ממליץ לך למכור את הנעליים והבינדינגס ולהשקיע רק בבינדינגס הכי טובים של בארטון או סימס או כל חברה טובה (לי יש נסיון טוב עם cfx של בארטון אבל השנה הפסיקו לייצר אותם. שנה שעברה הם היו רמה אחת מתחת לקארבון) נעליים עדיף שתשכיר כי הרגל שלך עוד צומחת וכך תוכל להשקיע יותר בבינדינגס שלא קשורים לגודל הרגל ויש כאלה שאומרים שעם טיפול טוב, יכולים להחזיק לך המון המון זמן!.

liran87s

New member
תודה גבר, כנראה שאני באמת אקנה

מחברים טובים בינתיים ואת הנעליים אני עוד אדחה, בעיקרון יש לי נעליים אבל הבעיה שהם טיפה גדולים עלי...

ktam

New member
נעליים זה דבר חשוב אבל...

דווקא מסיבה זו, אין טעם להחפז ולקנות. לי, לדוגמא, אין נעליים עד היום (אני עומד לקנות בעונה הבאה) למרות שאני גולש 4 שנים וגם, כשנסעתי לחו"ל קניתי את כל הציוד חוץ מנעליים, כי לדעתי, כדי לקנות נעליים צריך הרבה נסיון בתחום כדי להבין פחות או יותר איזה פירמות באמת טובות, והרבה סבלנות לקרוא תגובות של אנשים שכבר קנו. ובכלל לכולם (אני לא יודע אם זה ככה גם בסקי) אל תקנו נעליים סתם.. הנעליים הטובות באמת, מאוד יקרות (יחסית) ואין שום סיבה להוציא 1000 ש"ח בלי לנסות אותן על השלג מהשכרה, או לשמוע דעות של גולשים אחרים.

למעלה