מי שלא בא הפסיד

מי שלא בא הפסיד../images/Emo85.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif

אתמול היינו (אלה ואני, מיכל והדר) ב"עננים", משחקייה/ג´ימבורי מקסימה בהרצליה. היה מ-ז-ה כייף, שלוש שעות עברו חלפו כמו טיל... ממליצה בחום על המקום לתינוקות שכבר זוחלים : הריצפה מרופדת, צעצועים ידידותיים, אפשר לשחק בכל דבר ולהשתולל, לטבוע בבריכת הכדורים. פינת ההחתלה גדולה ונקייה, מטבח מאובזר. הגר, מנהלת המקום, בחורה צעירה ומקסימה. בקרוב נפתחת במקום קליניקה לרפלקסולוגיה ומסאז´ לתינוקות ולהורים, הרצאות בנושא הומאופתיה, יוגה לקורס הכנה ללידה לנשים בהריון (הגר ובן זוגה מגיעים מתחום הרפואה האלטרנטיבית). תמונות בקרוב!

אני מתכוונת לעשות מנוי לחודש אוק´

וללכת בימי רביעי אחה"צ - ז"א מהשבוע הבא...

רק פעם אחת לנסיון...

היתה אתמול דפנה אמא של עידן מהגן של שגיא - היא אמרה שאולי תבואי...

נכון. את מכירה אותה?

חגית-ואח"כ הג´ימבורי הוא רק עם מנוי? לא מתאים לי מנוי, בגלל שרשמתי את שגיא כבר לחוג. אני לא רוצה להרגיש מחוייבת ל"חוג ג´ימבורי". חבל שזה לא על אותו עיקרון כמו ב"עיריטף", שבו הג´ימבורי פתוח בכל יום ד´ ואין צורך במנוי (להפך, אחרי 4 או 5 כניסות, אז הבאה היא בחינם).

אני לא מכירה אותה, אבל היא אמרה

שהיא שמעה אותך מדברת... גם לי לא מתאים מנוי, אבל אין ברירה ואני חייבת לארגן פעילויות לאחה"צ כי להיות בבית זה כבר ממש-ממש קשה.

ligo

New member
נשמע כיף, אבל זה יקל לנו קצת זמן

עד שמאי תתחיל לזחול

אוטוטו שיר זוחלת ואנחנו מצטרפים...

נשמע מקום נהדר רק שנראה לי שכדאי לחכות ששיר תזחל. נבוא פעם אחת לנסיון ונראה אם שווה להגיע ממרחקים (בטח שכן, בגלל החברה הטובה...
)

בטח שאפשר...

שמה של בעלת המקום הגר, והטלפונים : 09-9569704 053-879078 ולא, הם לא פתוחים בשישבת, וגם לא ביום ראשון. המקום מבוסס על קבוצות הורים וילדים בני אותו גיל (לא יותר מעשרה בקבוצה). שעות הפעילות בימים משתנות, יש ימים שהפעילות היא גם בבוקר וגם אחה"צ, יש ימים שרק אחה"צ, ואת צריכה להתאים את עצמך לקבוצה... בשעות הבוקר הם מפעילים במקום HOMESCHOOLING לילדים שהוריהם לא שולחים אותם לגן...

אני אתקשר לשאול אותה אם ניתן

להביא את שגיא לא על בסיס חוג, ובאיזה יום יש את קבוצת הגיל שלו, ואני אקח לי את זה כאופציה. אני ממש לא רוצה להעמיס עליו חוגים. הילד "כולה" בן שנה...

איזו פעילות יש ב-HOMESCHOOL ?

זה מאוד מעניין אותי כרגע, לתת לזיו גירויים מגורמים מיקצועיים, אפילו שוקלת לאחרונה לשלוח אותו לגן....

למעלה