מי שלא הגיעו לאלונים, הפסידו חוויה

מי שלא הגיעו לאלונים, הפסידו חוויה

צהריים טובים. כך צריך להיות מרתון יומולדת. מושקע, עם חשיבה, הכל בשפע, מתומצת ולא מייגע, הופעות קצרות, סטים של מעגלים, זוגות, שורות, שנות ה-60, קצרים ויפים, עוגת יומולדת, זיקוקים, בלונים, ומה לא??? אז מה היה לנו שם? *** המוני רוקדים מכל איזור הצפון. *** רקודים מכל הזמנים, בכל המקצבים, ובכל הסיגנונות, *** אולם ממוזג, מקושט בהמון בלונים, *** אווירה מדהימה של קרנבל, שגם זאב ניסים, והרוקדים אחראים לה. *** שי בכניסה לכל רוקד/ת. *** תחרות, הריקוד הכי אהוב בהרקדה.( הקהל היה נפלא בשיתוף הפעולה.) מקום ראשון במעגלים: "תקוותינו" ובזוגות: " בדם אהבתי" *** הופעה קצרה ויפה של להקת מחול. *** מופע של זוג( אלופי הארץ ברקודים סלוניים.) שקצר תשואות רמות. *** כיבוד בשפע, בדיוק ואף מעבר למה שהובטח.( מושקע כבר אמרנו?). *** עוגת יומולדת ענקית, שנטרפה בתוך דקות.( הייתה טעימה) *** שתיה חמה/קרה, גלידות, מלונים,ואם שכחתי משהו, אני מתנצל. *** את כל ההפקה הזו הרים: זאב ניסים הגדול, שארגן את המרתון בטוב טעם, ודימיון פורה. *** מעבר לכל זה היו כמובן ה מ ו ן, ריקודי עם, מהנוסטלגיה ועד החדיש ביותר, כולל בקשות הרוקדים. *** בין המברכים היו גם: יענ´קלה לוי, בן עמי, אורן שמואל, ועוד. *** לא נשכח כמובן שהיו פרסים והגרלות, לבאי המרתון. אני עזבתי את האולם,( סחוט עייף, אך מרוצה מאוד.) בשעה: 02.00, כשעברו לסט האחרון של הזוגות, והדרמתי לבאר שבע. זאב ידידי, היית גדול בארגון, בהנחיה, באווירה המדהימה שיצרת, ובאמת בפרסום שלך. אתה היית מאוד עסוק,( איך לא?), אבל דיברתי עם המון רוקדים, שפירגנו לך, החמיאו על השקעתך, על שעשית בשבילם מעל ומעבר,( ראיתי שגם חלק מהם ניגש להודות לך.) מזל טוב לכבוד יום ההולדת, עד 100 כ- 20, ישר כח, ומקווה להגיע ליומולדת ה- 6. תודה מקרב לב לך ולרוקדים, על הכייף האמיתי, והחוויה של אתמול. חברה, באמת מי שלא הגיע, הפסיד חוויה. יום נפלא לכולנו. יום טוב

ואם יותר לי לתפוס טרמפ על הודעה זו

אזי יום-טוב עוד מצניע בתיאורו. ולזאב - כל הכבוד.......

למעלה