מי שלא היה בהופעה...הפסד כולו שלו

karoleking

New member
מי שלא היה בהופעה...הפסד כולו שלו

הייתי גם בקיסריה ובעוד כמה הופעות משותפות של שלומי ופבלו ויש לציין שאתמול הייתה הופעה מוצלחת באמת! הם נתנו את המקסימום שאפשר...כמה אנרגיות היו שם על הבמה...ובקהל, אין על מה לדבר, כולם היו על הרגליים ורקדו ושרו. צריך לראות את זה כדי להאמין..האהבה בעיניי האנשים והעוצמה של שניהם יחד. כשהיה את השיר "אבא" ושלומי שם לב שהקהל כבר יודע את כל המילים בעל פה, ראיתי בעיניו מבט מופתע. הוא לא חשב שכבר כולם מכירים את השיר החדש יחסית. אבל מה לעשות שהשיר הזה נוגע בכולם בדרך זו או אחרת וזה המתכון ללהיט. יצאתי משם ואמרתי לעצמי, מזל שיש לי את ה-DVD בבית כי כואב לי לחשוב שיתקיימו עוד הופעות שלא אהיה בהן. שלומי, פבלו, אוהבת אתכם. שימרו על עצמכם, תמשיכו לשמח אותנו בשירים יפים ומרגשים. שבת שלום לכולם! קרול

karoleking

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונות ההופעה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

orianush

New member
איזה זריזה את ../images/Emo13.gif

תמונות ממש יפות
טוב ההופעה אתמול, הייתה הופעה מדהימה! מאוד נהנינו הייתי בהופעה הזאת כמה פעמים וכל פעם זאת חוויה חדשה אי אפשר כבר לתאר.. שלומי אתה בטח קורא את זה אז תודה רבה רבה על הכל !! באמת, כל מה שאתה עושה בשבילנו אני חייבת לך הרבה! ותודה גם לחני על כל העזרה והתמיכה

karoleking

New member
אני עוד באופוריה של אתמול

השירים עוד מהדדים לי בראש. בקשר לתמונות...אני יכולה יותר טוב אבל לא נתנו להכניס מצלמה מקצועית אחרת היית רואה מה זה תמונות יפות.(אני צלמת במקצועי). אבל נהנתי..זה היה כמו חלום!

nina41

New member
אני שמחה לדעת שנהנתן מההופעה ....

ומאחלת לכן ולכל מי שהיה בה להמשיך ולהנות מכל ההופעות הבאות של שלומי שבת עם פבלו וגם לבד שבת שלום ומבורכת לכולם מאיה - nina41

nina41

New member
היי קרול , התמונות מקסימות , שמחה שנהנת

מקווה שתמשיכי ותהני מעוד הופעות של שלומי ביחד עם פבלו ולבד שבת שלום גם לך ולכולם nina41

karoleking

New member
היי תודה רבה

מקווה לראות אותך גם בהזדמנות באחד ההופעות... שבת שלום

למעלה