מי שלא היה בהופעה...שלא ייכנס

על ההופעה היום!!!חשוב!

מישהו יודע אם ההופעה של מוניקה סקס היום היא הופעת חימום או הופעה מרכזית? תענו בבקשה!

NighTy

New member
לא נראה לי הגיוני

שמוניקה יחממו את שוטי הנבואה אולי אני טועה.

מה אתם מדברים?

הם לא חיממו הם פשוט הופיעו לפני. זהו. פושי לפני שהגעת היו איזה 3 להקות חימום..

fushi e

New member
וואלה?

ומוניקה כן היו חימום.. בדרך הביתה ראינו את השלטים של ההופעה.. והיה כתוב בגדול שוטי הנבואה ובקטן את מוניקה ועוד כמה בתור להקות חימום. קשה להאמין:(

blinkgirl182

New member
מי שלא היה בהופעה...שלא ייכנס

ועם בכל זאת... בשתי מילים אפשר לסכם הכל : ה-י-ה א-ד-י-ר חזרתי עכשיו!! היה מעולה... מוניקה לצערי עלו ראשונים...(משמע אין הדרנים)...הבמה הייתה אומנם רחוקה פחד מהקהל...הם לא ראו אותנו ולפי דעתי קצת התעצבנו מזה...הם כל הזמן ביקשו אורות קהל...טוב...ולהופעה עצמה: יהלי היה אדיר למרות בעיות עם המיקרופון הוא נתן מופע מדהים וכל הזמן ניסה להתקרב לקהל ובין שיר לשיר ניסה להקפיץ ת'אנשים...למרות שכולם התפרעו...הוא פשוט לא ראה...פיטר החליף גיטרה ואני וחברה שלי צעקנו לו: "תתחדש על הגיטרה" והוא אשכרה שמע...והרים ת'ראש...שחר נתן הופעה מעולה ב"גשם חזק" ואחת מפוצצת ב"180" הוא ניסה לרוץ לקהל אבל לא היה זמן...ואלדד נהיה אקטיבי וזז על הבמה... ועכשיו רוצים להבין את המרחק מהבמה לשורה ראשונה...שחר זרק בסוף את המקלות שלו לקהל והם ל-א הגיעו אפילו קרוב לשורה ראשונה...הם אפילו לא הגיעו למאבטחים... טוב אחרי שהתייאשנו שלא יהיה הדרן...הלכנו ל"מאחורי הקלעים" עמדנו שמה עם פיטר ושחר ושעות דיברנו איתם...הם היו כלכך חמודים!! הם פשוט עמדו שמה שעה וחילקו חתימות ודיברו עם כל מי שבא...הם חתמו לי שניהם על העטיפה של הדיסק...(עם היה לי סורק הייתי מעלה תמונה...) כשדיברנו עם פיטר הוא זכר אותי ואת חברה שלי מהצעקות...ואמר "תודה"... וואי אחרי שעה של התחנפויות לשחר בסיגנון: 180 היה מעולה..\הקטע הכי טוב..\מקפיץ לגמריי...ושאר ירקות...הוא אשכרה הושיט את היד שלו ללחוץ לי יד...והיד שלי בכלל לא הייתה מושטת!! איזה ממי... טוב אחרי שעה של דיבורים עם שחר ופיטר הגיע הזמן שלהם ללכת...נפרדנו מהם יפה...פיטר אמר לכל הבנות שם: "ביי נשמות"... וזהו הם נסעו... וואי (בפעם המאה בהודעה) הם כלכך גדולים!!! חוץ מהמרחק...ההופעה הייתה מעולה!! יותר טובה מהקודמת שלי!!! רק התאכזבתי קצת שהם עשו רק 3 (!!!) שירים מהדיסק החדש...הם הלכו רק על להיטים בשביל להקפיץ את הקהל... ואהבתי נורא איך שיהלי אמר לפני על הרצפה: "אני מבקש לקפוץ למעלה ולמטה בצורה אנכית בפזמון החוזר..." קיצר ערב ש-ו-ס

../images/Emo13.gif מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

נוו? עשיתם מפגש פורום??

Nulit

New member
לא יודעת מה איתכם...

אבל אני נהניתי בטירוףףףףףףףףףף... ולא להרביץ לי, אבל גם משוטי הנבואה. אבל באמת היה רחוק מידי..

NighTy

New member
היה אחלההההה

אין לי כוח לתאר, אבל יש לי להגיד ששוטי הנבואה דפקו הופעה יותר טובה..סורי:\ היה ממשששששש כיףףף!! נהנתי יותר בשל מוניקה..היו חרא של להקות חימום. סליחה אם אני מעליב מישהו ו..פגשתי קצת אנשים אני חושב דנה סידרה שאני אראה אותם ואולי דיברנו 20 שניות? לא מספיק.

l i f a g i r l

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאא

לי היה ממש כיףףףףףףףףףףףףףףף הייתה הופעה ממש טובהההההההה..........שחר חייך אליי אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היה קטע בגשם חזק ששחר רץ אל הקהל אבל הוא לא הספיק:( היה הכל מצוין וטוב רק ש...הבמה הייתה קצת רחוקה,וגם היינו שאיזה צד שהיו בו אנשים די יבשים,אבל ניסינו להחיות אותו...חחחח אבל היה ממש כיף אני פגשתי את זיו ודנה...ועוד אנשים לא מוכרים אממ חוצמהם לא יצא לי לפגוש עוד מישו לצערי.... אה ואיך שכחתי,צילמתי תמונות....כן כן....והרבה וגם תמונות די טובות,אבל צריך לפתח את התמונות....

יווווו היה ענקקקקקק ../images/Emo13.gif

נכון נכון עדי? נכון פושי? יוווו!!! ההופעה של מוניקה הייתה אחת הטובות!! יווו היה כל כך מגניבבבב!! הייתי שם עם אפרת ועדי ורצינו שינגנו ת'שיר 180, אז צעקנו להם: מאה שמוניייייייייייים... חחח זה היה מזה מצחיקקק ובכלל ההופעה הייתה מצויינת!! ממש ממש נהנתי!! הם עשו ביצועים מדהימים לשירים! (מספיק בנאדם... ריגש
) ואח"כ היה שוטי הנבואה וגם נהנתייי... עדי בסוף כן היה פנאן האאא
היה שוללללללללללללט

NighTy

New member
טוב

אני רוצה עכשיו להבין כי לא התעמקתי בזה אז. בגופיה הכחולה הייתה.....? ועם התלתלים הייתה....? ואם היו עוד שפגשתי אז כנראה אני זוכר איך נראים...

Nulit

New member
כחולה?

עדי עם התלתלים, ודיברתי אל דנה, אותך אני לא מכירה.

../images/Emo24.gif מתה עלייך!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שכולנו נהננו! חבל למי שהפסיד.. באמת היתה הופעה ענקית

למעלה