מי שלא יגיב יצטער כל חייו

אלרוס

New member
מי שלא יגיב יצטער כל חייו

חזרתי מארה"ב היום ב12, היה נורא כיף ובבקשה בבקשה בבקשה משהו יכול להגיד לי מה חדש? אני לא אוהב לקרוא בלי אפשרות שהתגובה שלי תזיז למשהו אז תספרו לי את הדברים החשובים (כי בפעם הקודמת משום מה גיליתי שהפורום החליט לאהוב את היק מקרית אונו. נ.ב הזכויות לכותרת שמורות לסושי טה.

Another Girl

New member
ברוך הבא חבר ../images/Emo6.gif

מה חדש? קשה להגיד...בוא ננסה בכל זאת. א. אם עדיין לא עשית את זה ,לך להצביע ללוגו של הפורום,שכן התוצאות ייקבעו ביום ראשון הקרב ובא. ב. כפי שאתה רואה,אנחנו בשבוע "אבי רואד",וכל מילה נוספת מיותרת. ג. נוספו כמה מאמרים חדשים,בין השאר על מיטת השלום של ג'ון ויוקו,אחד על דברי פול וג'ון על אלביס באדיבות מנהל הפורום שלו ועוד כמה ביקורות אלבומים.הכל במדור מאמרים. ד. יש סקר חדש,אז לך להצביע. ה. פתחנו שרשור מרצ'נדייס עם כל מיני דברים מגניבים. ו. ו...מקרטני הבליח לכמה דקות,עשה בלאגן וישוב שוב בשבוע הבא
סה"כ-די משעמם! איך היה?

אלרוס

New member
רגע!!!

פתאום לנון הופך מחביב הקהל לגורם הפירוק (אני מסכים רק עם השני) ללוגו כבר הצבעתי (5) שונא מרצ'נדייס היה נורא כיף, נהניתי מכל רגע ואפילו כתבתי לכם- מה עם עוד חידונים- אני צריך במה לננדוס! אני חושב שאני אפתח חידון- אני צריך שותף (רמיזה) ואני אתחיל בחידון שאכתוב לו אוף מיוחד של ארוחת צהריים.

Another Girl

New member
יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

אני בטוחה שיש כאן לא מעט אנשים שישמחו להיות שותפים לחידון. אבל בקשונת קטנה(לא חובה): יהיה נחמד אם החידון שלך יהיה בסגנון שונה מהשאלות של החידון השני(של מאיה,לנונס וסיבי) כלומר משהו אחר קצת.סתם בשביל הגיוון.

מאור 87

New member
../images/Emo140.gifברוך השב../images/Emo70.gif

אני לא מצליח להפסיק לתהות מיהו זה שמאשים את רינגו בפירוק הלהקה..

Miss CB

New member
חבוב, חזרת!

ואתה פה אני מקווה, ולא בורח לנו שוב כמו מקרטני...? בכל אופן, החידון השבועי: ראיתי שהוסתפ א"ט
חחחח... אבל! תנסה בבקשה גם לענות על שאלות רגילות אם אתה יודע תתשובה, כי נשארו שתיים פתוחות...!

אלרוס

New member
מכיוון שבד"כ אין לי כל כך הרבה שעות

מחשב כשאני נכנס לחידון אני מגלה שהשאלות הקלות שאני יכול לענות עליהן כבר פתורות, בגלל שהמחשב בחדר של אח שלי בן ה5 אין סיכוי שאגיע לכאן ב8

ביטלמן

New member
בכל מקרה ברוך הבא

מעניין אם זה באמת מקרטני או קמפבל סתם... טחנו את הנושא הזה יותר מדי...

למעלה