מי שלא יודע אנגלית האם יכול להצטרף לפייסבוק

1אטי

New member
מי שלא יודע אנגלית האם יכול להצטרף לפייסבוק

שלום אני לא יודע בכלל אנגלית חוץ מabc אם יש לי אפשרות להשתתף בפייסבוק,אני יכול לקבל עזרה ממישהו להרשמה הראשונית אבל אח"ז אני יצטרך להסתדר לבד,האם זה אפשרי וא"כ איך

bazooki

New member
בוא אני יגיד לך משהו לגבי האנטרנט

הכל.. הכל אפשרי. תכנס לאתר www.facebook.com תתחיל בתהליך ההרשמה (Register) ותתחיל בתהליך של ניסוי ותהיה... משהו לא ברור? מילה, משפט? תשאל אנשים(אל תתביש), תשתמש במילונים www.morfix.co.il וכו'... תתחיל לחקור את הדברים באתר ולאט לאט תבין על מה ולמה ואיך זה עובד... ושוב, זה תקף לגבי כל דבר ברשת האנטרנט. אין דבר כזה "לא יודע"...

1אטי

New member
תודה על התשובה אך עדיין משהו לא מובן

שלום מאוד נהנתי מהמושג הזה שכתבת אין כזה דבר לא יודע משהו מהסוג שאומר לבן אדם אל תתיאש אף פעם,אבל נגיד שאני יעשה כדברך ואני ירשם הרי ברור שזה די עבודה לתרגם מילים ונשאלת השאלה האם אחרי שאני יעשה את כל זה אני ימצא חברה שמדברת בעברית שעבודתי לא תהי לריק,וא"כ איך אני מוצא את הדוברי עברית אשמח אם תענה לי ע"ז

bazooki

New member
בפייסבוק יש מעל 360 אלף ישראלים

ככה שתוכל למצוא כמויות ענקיות של קהילות וקבוצות שמדברים בהם עברית, אתה תמיד תוכל לשאול פה כל שאלה שתרצה ונעזור לך. אבל כמו שאמרתי , ניסוי ותהיה לבד זה הדבר הטוב ביותר... תתעמת עם האתר גם אם זה יקח לך 5 שעות להבין איך פותחים קבוצה חדשה(תאמין לי, מעבר לעובדה שיהיה לך תידע הספציפי זה יעזור לך מאוד לעתיד ובכלל באנטרנט)

למעלה