מנסה להבין את הקריאות האלה 'פלוני הוא לא הX שלי' שיש מי שמשמיע אותו. כך אחד (על-פי ציטוט שהובא כאן בכל אופן) במיאמי הצהיר שעמית אינו נשיא בית המשפט שלו. וכי זה מה שיהפוך את עמית לפחות נשיא ביהמ"ש (ככל שהוא באמת כזה)? כמובן שלא. כעת צווחה "לוין הוא לא שר המשפטים שלי". אז אם צווחנו את זה, לוין נהיה לפתע פתאום פחות שר המשפטים של מדינת ישראל על כל תושביה ואזרחיה? שוב, כמובן שלא. אז מה התועלת בקריאות כאלה? לשחרר לחצים? לשפר צרבות? לנסות להדגיש נקודה על-ידי הקצנה חסרת כל רלוונטיות בעולם המציאות?יריב לוין הוא לא שר המשפטים שלי, הוא נציג מכונת הרעל !
אבל לוין לא רק צווח הוא מכריז שלא יכיר בנשיא העליון כנשיא שכנראה גם למד ממכונת הרעל של היריבים ומחרים עמית שלו, אבל את הבוס שלו ביבי מחרימים רק בכניסה לקואליציה בראשותו ואילו להבין מחרים כל עבודה שדורשת שיתוף פעולה בין שר המשפטים לנשיא העליון. למעשה הוא החרים הצבעה שאמנם ידוע שהוא בדעת מיעוט בכל מקרה, אבל להחרים הצבעה רק כי אתה בדעת מיעוט זה קצת מנוגד לשליחות שלו כי גם למיעוט צריך להיות ייצוג.מנסה להבין את הקריאות האלה 'פלוני הוא לא הX שלי' שיש מי שמשמיע אותו. כך אחד (על-פי ציטוט שהובא כאן בכל אופן) במיאמי הצהיר שעמית אינו נשיא בית המשפט שלו. וכי זה מה שיהפוך את עמית לפחות נשיא ביהמ"ש (ככל שהוא באמת כזה)? כמובן שלא. כעת צווחה "לוין הוא לא שר המשפטים שלי". אז אם צווחנו את זה, לוין נהיה לפתע פתאום פחות שר המשפטים של מדינת ישראל על כל תושביה ואזרחיה? שוב, כמובן שלא. אז מה התועלת בקריאות כאלה? לשחרר לחצים? לשפר צרבות? לנסות להדגיש נקודה על-ידי הקצנה חסרת כל רלוונטיות בעולם המציאות?
אין לי בעיה עם הקצנת דברים והגזמותיהם כפי שגולשים נוהגים מעת לעת, כשברצונם להדגיש נקודה. כולם עושים את זה פה ושם. אבל לפחות שזה יהיה רלוונטי במידה כלשהי, מינימלית. בינתיים כל הצווחות האלו שהובאו כאן הבוקר, אם ממיאמי ואם מאי-שם ברחבי ישראל הקטנה, הן פשוט לא כאלה. סתם הצבעה על מצבו המנטלי של הצווח. הא ותו לא. אולם נשיא ביהמ"ש יישאר נשיא ביהמ"ש על אף הצווחה לפיה הוא לא "שלו" ושר המשפטים יישאר שר המשפטים על אף הצווחה שהוא לא "שלו".
כל עוד זה ברור, אפשר להכיל את הצווחות ההיסטריות .
נו, אז אם לוין "מכריז שלא יכיר בנשיא העליון כנשיא", הוא פחות שר המשפטים שלך? איך בדיוק? מי שר המשפטים במדינה לדעתך (בהנחה שאתה מזדהה עם דברי הצווח למעלה) כרגע? גב' בובליל? מר אלכסנדרוביץ'? מחלקת התה? מזכירת הוועדה לבחירת שופטים (האמת שזאת אופציה לא רעה בהתחשב בנסיבות אירועי האתמול )? או שאולי על אף הכרזת שר המשפטים כפי שציינת אותה נכונה, הוא, לטוב ולמוטב, מה לעשות, בכל זאת עדיין שר המשפטים שלך?אבל לוין לא רק צווח הוא מכריז שלא יכיר בנשיא העליון כנשיא שכנראה גם למד ממכונת הרעל של היריבים ומחרים עמית שלו, אבל את הבוס שלו ביבי מחרימים רק בכניסה לקואליציה בראשותו ואילו להבין מחרים כל עבודה שדורשת שיתוף פעולה בין שר המשפטים לנשיא העליון. למעשה הוא החרים הצבעה שאמנם ידוע שהוא בדעת מיעוט בכל מקרה, אבל להחרים הצבעה רק כי אתה בדעת מיעוט זה קצת מנוגד לשליחות שלו כי גם למיעוט צריך להיות ייצוג.
דווקא התכוונתי שיריב לוין לא צווח אלא מכריז שיעבוד כאילו הנשיא עמית הוא לא נשיא העליון של מדינת ישראל, בתגובה להשוואה שלך לצווח במיאמי, לוין אומר שיתנהג בדיוק כמו היורד במיאמי ויתעלם מהנשיא. לוין שר המשפטים גם בשבילי, אבל בניגוד ליורד ממיאמי שאם אנחנו מדברים על אותו האחד הוא גם וויתר על האזרחות אז זה בכלל לא עניינו לכך ששר משפטים לא מכיר בנשיא העליון ומתעלם ממנו יש השפעה על המערכת כולה. כך שהתכוונתי ששר המשפטים נוהג כמו הצווח ממיאמי ובמעמד של יריב לוין יש לכך השלכות.נו, אז אם לוין "מכריז שלא יכיר בנשיא העליון כנשיא", הוא פחות שר המשפטים שלך? איך בדיוק? מי שר המשפטים במדינה לדעתך (בהנחה שאתה מזדהה עם דברי הצווח למעלה) כרגע? גב' בובליל? מר אלכסנדרוביץ'? מחלקת התה? מזכירת הוועדה לבחירת שופטים (האמת שזאת אופציה לא רעה בהתחשב בנסיבות אירועי האתמול )? או שאולי על אף הכרזת שר המשפטים כפי שציינת אותה נכונה, הוא, לטוב ולמוטב, מה לעשות, בכל זאת עדיין שר המשפטים שלך?
קשר כלשהו בין כל הסיפור הזה להחרמת ראש הממשלה הנבחר לא השכלתי למצוא. כנראה באג אצלי. אתה יודע, יש עדיין אנשים בעולם שמצליחים להעביר 10 דקות רצופות בלי לחשוב על ביבי מטוב ועד רע . אני אחד מהם.
לגבי סיפא דבריך, אפשר לומר זאת כך. אפשר גם עם זאת לטעון שההחרמה לא מגיעה ממקום של מיעוט בהצבעה, אלא מהליך שבעיני לוין לא היה תקין (ובינינו, הוא באמת לא היה כזה, אבל אל תספר לאף אחד). הכל תלוי איזה נרטיב מתחשק לך לקדם ומתוך זה תבחר את הגרסה המתאימה ביותר . אבל מאומה מזה, גם אם אזרום 1-1 ב100% בכל דבריך והגרסה שבחרת, עדיין לא ישנה את העובדה הפעוטה והפשוטה, שנכון להיום, כ"ז בטבת התשפ"ה, ה27/01/25 למניינם, שעה 14:04 לערך שעון ישראל תובב"א, שר המשפטים שלך כמו גם של הצווח מתחילת השרשור הוא, אפס, מר יריב לבית לוין הי"ו.
בדיוק כמו שאמרתי כבר בתגובתי הראשונה בשרשור, יש אישים (לא רבים) במדינה שצווחות כאלו אכן רלוונטיות עבורם. בוודאי שמבחינת שר המשפטים זה רלוונטי אם אינו מכיר בנשיא בית המשפט העליון. לעומתו לא ל"יורד ממיאמי" כהגדרתך ולא לצווח פותח השרשור זה רלוונטי בצורה כלשהי, אפילו מינימלית שבמינימלית.דווקא התכוונתי שיריב לוין לא צווח אלא מכריז שיעבוד כאילו הנשיא עמית הוא לא נשיא העליון של מדינת ישראל, בתגובה להשוואה שלך לצווח במיאמי, לוין אומר שיתנהג בדיוק כמו היורד במיאמי ויתעלם מהנשיא.
אין לי מושג אם מר נתניהו הצעיר "ויתר על האזרחות". לא שמעתי על כך ותצטרך לסלוח לי אם לא אקבל דיווחים שאינם רשמיים בנושא כאמינים. אבל זה בכל מקרה לא רלוונטי כהוא זה לענייננו. אם כבר תרצה לטעון ששר המשפטים של מר י.נ. הוא שר המשפטים האמריקאי, הרי שזאת שאלה של תושבות ולא של אזרחות.לוין שר המשפטים גם בשבילי, אבל בניגוד ליורד ממיאמי שאם אנחנו מדברים על אותו האחד הוא גם וויתר על האזרחות אז זה בכלל לא עניינו לכך ששר משפטים לא מכיר בנשיא העליון ומתעלם ממנו יש השפעה על המערכת כולה. כך שהתכוונתי ששר המשפטים נוהג כמו הצווח ממיאמי ובמעמד של יריב לוין יש לכך השלכות.
אה עכשיו הבנתי שהצווח ממיאמי הוא לא מישהו מהפורום אלא מישהו אחר אבל עדיין בניגוד לו כאזרח פרטי בלי קשר למי אבא שלו, ליריב לוין כשר ועוד שר בתחום של נשיא העליון יש השפעה כשהוא יוצא בהכרזה כזאת.נו, אז אם לוין "מכריז שלא יכיר בנשיא העליון כנשיא", הוא פחות שר המשפטים שלך? איך בדיוק? מי שר המשפטים במדינה לדעתך (בהנחה שאתה מזדהה עם דברי הצווח למעלה) כרגע? גב' בובליל? מר אלכסנדרוביץ'? מחלקת התה? מזכירת הוועדה לבחירת שופטים (האמת שזאת אופציה לא רעה בהתחשב בנסיבות אירועי האתמול )? או שאולי על אף הכרזת שר המשפטים כפי שציינת אותה נכונה, הוא, לטוב ולמוטב, מה לעשות, בכל זאת עדיין שר המשפטים שלך?
קשר כלשהו בין כל הסיפור הזה להחרמת ראש הממשלה הנבחר לא השכלתי למצוא. כנראה באג אצלי. אתה יודע, יש עדיין אנשים בעולם שמצליחים להעביר 10 דקות רצופות בלי לחשוב על ביבי מטוב ועד רע . אני אחד מהם.
לגבי סיפא דבריך, אפשר לומר זאת כך. אפשר גם עם זאת לטעון שההחרמה לא מגיעה ממקום של מיעוט בהצבעה, אלא מהליך שבעיני לוין לא היה תקין (ובינינו, הוא באמת לא היה כזה, אבל אל תספר לאף אחד). הכל תלוי איזה נרטיב מתחשק לך לקדם ומתוך זה תבחר את הגרסה המתאימה ביותר . אבל מאומה מזה, גם אם אזרום 1-1 ב100% בכל דבריך והגרסה שבחרת, עדיין לא ישנה את העובדה הפעוטה והפשוטה, שנכון להיום, כ"ז בטבת התשפ"ה, ה27/01/25 למניינם, שעה 14:04 לערך שעון ישראל תובב"א, שר המשפטים שלך כמו גם של הצווח מתחילת השרשור הוא, אפס, מר יריב לבית לוין הי"ו.
ברור לחלוטין ובדיוק כך כתבתי מרגע הראשון (עוד לפני הצטרפותך לדיון). זו בדיוק הסיבה, כאמור אך לפני רגעים ספורים, שאין מה להשוות את שר המשפטים של כולנו מר י. לוין לא לצווח ממיאמי ולא לצווח מפתיחת השרשור.אה עכשיו הבנתי שהצווח ממיאמי הוא לא מישהו מהפורום אלא מישהו אחר אבל עדיין בניגוד לו כאזרח פרטי בלי קשר למי אבא שלו, ליריב לוין כשר ועוד שר בתחום של נשיא העליון יש השפעה כשהוא יוצא בהכרזה כזאת.
מנסה להבין את הקריאות האלה 'פלוני הוא לא הX שלי' שיש מי שמשמיע אותו. כך אחד (על-פי ציטוט שהובא כאן בכל אופן) במיאמי הצהיר שעמית אינו נשיא בית המשפט שלו. וכי זה מה שיהפוך את עמית לפחות נשיא ביהמ"ש (ככל שהוא באמת כזה)? כמובן שלא. כעת צווחה "לוין הוא לא שר המשפטים שלי". אז אם צווחנו את זה, לוין נהיה לפתע פתאום פחות שר המשפטים של מדינת ישראל על כל תושביה ואזרחיה? שוב, כמובן שלא. אז מה התועלת בקריאות כאלה? לשחרר לחצים? לשפר צרבות? לנסות להדגיש נקודה על-ידי הקצנה חסרת כל רלוונטיות בעולם המציאות?
אין לי בעיה עם הקצנת דברים והגזמותיהם כפי שגולשים נוהגים מעת לעת, כשברצונם להדגיש נקודה. כולם עושים את זה פה ושם. אבל לפחות שזה יהיה רלוונטי במידה כלשהי, מינימלית. בינתיים כל הצווחות האלו שהובאו כאן הבוקר, אם ממיאמי ואם מאי-שם ברחבי ישראל הקטנה, הן פשוט לא כאלה. סתם הצבעה על מצבו המנטלי של הצווח. הא ותו לא. אולם נשיא ביהמ"ש יישאר נשיא ביהמ"ש על אף הצווחה לפיה הוא לא "שלו" ושר המשפטים יישאר שר המשפטים על אף הצווחה שהוא לא "שלו".
כל עוד זה ברור, אפשר להכיל את הצווחות ההיסטריות .
ואם תצוות חזק חזק את המילה "שקריו", אתה חושב שלא ישימו לב ש(לא רק שאין כל שקר בדברי)לא הצבעת על שום שקר כלשהו? חחח, יבוא יום וזה עוד יעבוד לך, אבל חוששני שהיום אני עדיין בכושר להצביע על מציאות זו .שוב נדחף הרינגטון הטמבל לפוסטים לא שלו כדי לזהם בשקריו.
מיצי קפיצי,ואם תצוות חזק חזק את המילה "שקריו", אתה חושב שלא ישימו לב ש(לא רק שאין כל שקר בדברי)לא הצבעת על שום שקר כלשהו? חחח, יבוא יום וזה עוד יעבוד לך, אבל חוששני שהיום אני עדיין בכושר להצביע על מציאות זו .
בריאות חמודי, מיצינו להיום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.