מי שלא שומע תדיסק החדש של אייל!

איתי 16

New member
מי שלא שומע תדיסק החדש של אייל!

הוא מטומטם ופסיכי מי שלא מרוצה מהדיסק החדש --כנל! סימסית תשמי את השירים חוץ מהמחרוזת 4 שהיא בערבית הכל מטריף!!! ילדונת את עדיין קטנה... רחוק רחוק... הלילה!!!---איזה שירים פיצוץ! את שוב לובשת לך שמלך כלה... איזה שירים אלינור!!! ובעיקר שיר מספר 6!!! שווה לשמוע זה הדיסק הכי יפה ששמעתי עד עכשיו של אייל בלי הגזמה! זה נטו מזרחית! פצצה סתם..אולי הגזמתי ... אבל זה דיסק מוצלח מאוד!

איתי 16

New member
תגיד עידן מה אתה עושה צחוק?

הוא כבר חודש שמה! הוא יצא מזמן לחנויות! התחרפנת?<???? איך אתה מנהל פורום על אייל גולן ואינך יודע את זה? בושה! חחח סתם להוריד פרופיל אבל באמת זה אחלה דיסק לרוץ ולקנות!!!

prince edan

New member
אז מה../images/Emo35.gif

עם אני לא יודע שהוא יצא לחנויות

סימסית

New member
תקשיב לי טוב מיסטר איתי!!!

אין לך שום זכות להגיד שמי שלא אוהב ת'דיסק של אייל הוא פסיכי או משהו!!! אני לא מרוצה מהדיסק הזה,השירים לא משהו,חוץ מהשירים של זוהר ארגוב!יש לך בעיות-אל תרשום ת'שם שלי בהודעה!!! לא סימסית ולא בטיח!

איתי 16

New member
סימסית את יכולה לקפוץ לי!

ו...כן את פסיכית חחח תביני שניה קחי את הדיסק ותשמעי את שיר מספר 6 ו7 ואחר כך נדבר בסדר?? ואם את לא מרוצה זה מראה שלא שמעת את הדיסק זה דיסק לאוהבי מוזיקה מזרחית וחוץ מזה אם את לא אוהבת את אינך מעריצה של אייל גולן הבנת? !!!פה מעריצים את הפורום מקפיצים!!!

סימסית

New member
השירים ד-ו-ח-י-ם!!!

אני פשוט כנה,אני אומרת מה שאני חושבת וזה לא קשור מעריצה או לא מעריצה אני חולה על אייל ולדעתי מי שלא מודה אם יש שיר מגעיל הוא הדפוק והפסיכי...כי הוא פשוט מסומם אחרי הזמר,ואני יודעת שבלי אתניקס אייל פשוט לא זמר טוב כמו פעם!!!

איתי 16

New member
השירים דוחים???

פחחחחח מסכנה שכמוך אני רואה שיש לך סגנון מזה מוזיקלי חחח סעי סעי לעזה

למעלה