מי שלא שרת בצה``ל שלא יביע דעות

מי שלא שרת בצה``ל שלא יביע דעות

מי הם כל אלה השולחים אותנו לקרב - לחסל את האוייב ולהקיז את דמנו. אחת ולתמיד להחיל חוק גיוס חובה ומי שלא שרת בצה``ל שלא יצביע ויגיד מה לעשות.

40000 פקידי מנגנון ש``ס ויש עוד

לא רק ש``ס אוכלי חינם. שי עוד רבים אחרים בשני המחנות. גם חיים רמון שלא עבד יום בחייו מטיף לנו ערכים. הרס את ההסתדרות ואת קופ``ח מתלקק לרבי השואג. דרעי היקר שרת שלושה חדשים ברבנות. סודרי הדוגמן לא ברור מה עשה בכלל. ויש עוד. ואם סויסה היה רב צבאי או ברבנות אז כל הכבוד אבל נותני הטון המשלחים אותנו למלחמה כמו שאמר מובארק הם לא אלה שיסבלו ודמם לא יוקז. איפה עכשיו כל המפגינים למען אריה. קר להם. איפה עובדיה יוסף שיודע כל תשובה לכל שאלה בענייני חיטוט באף ועסבודה בשבת. השולחים הם אלה שאומרים לנו מה לעשות ומפעילים נגדנו מנגנוני חוק וכוח ומס ועושים בכספנו לביתם.

אני בז למשתמטים ומה הקשר לימין ?

אני לא עויין את הימין. כולנו היינו רוצים להתעורר בבוקר עם ארץ רחבת ידיים ומלאת אוצרות טבע ובלי שום מאאן דהוא שלא מבני ברית. אבל מה קורה. שום ואקום לא מצאנו. לאנטרקאיקה לא הלכנו. אז מי שנושא בעול שיחליט. ומי שטרמפיסט שיגיד תודה או שירד מהעגלה. וחוץ מזה אני לא כ``כ מסמפט את לימור לבנת מאז שערטלה את חגי מרום למרות שגם אותו אני לא מעריך במיוחד.

רבקה ל

New member
מ-ה-כ-ו-ל, רק ביבי מדאיג אותך ?

אם לימור עירטלה את חגי מירום, הרי שאירוע זה, נתן פומבי לפרשת העמותות. אני מקווה שאתה רואה, מנהל ציבורי תקין, באור חיובי. פרשת העמותות מעלה שאלה לגבי חוקיותה של הממשלה הנוכחית והיא אינה נחקרת, מה שמעלה עוד סידרת שאלות לגבי הבהילות בחקירת נתניהו... אנא אל תוסיף להעלות את המיתוס הישן שנירקם בעוולה ורשעות סביב ה``אזרח המודאג``. שלזכותו ייאמר, שהקדים לדאוג כחודש לפני רובנו... אם תעלה מיתוס ישן ומופרך זה, נעלה יחדיו ובמשותף מיתוס נוסף...שהוא. ``יש תקווה עם ברק.`` או ``ישראל רוצה שינוי...`` להודות על האמת, את הסיסימה השנייה כן קיים ברק... ובגדול.

אתה מפספס.....

לדעתי..זה לא נכון . האזרחות והשילוב בדימוקרטיות בעולם הנורמלי..לא כולל חובת שירות צבאי.וחוצ מזה לא צריך לשרת בצבא בשביל להגיד מה טוב ומה רע..הרי.. הצבא משרת את העם והדיעה החשובה ביותר היא של העם ..גם עם שרות ,בלי שרות מכל הסיבות. אדרבא בגלל הדימוקרטיה החלקית והמסובכת של מדינה זו שעדין לא יציבה ואין לה חוקה ואין לה גבולות...ולא חיה ברגיעה חיבים כל גווני האוכלסיה להיות חלק פעיל מאוד בדימוקרטיה ...וזהו מבנהו הנורמלי של דמוקרטיה. חוצ מזה ..זה נשמע לי כמו משטר צבאי מה שאתה מציע..

למעלה