מי שלומד בחוץ...

• פותח הנושא MaxJr
  • פורסם בתאריך

MaxJr

New member
מי שלומד בחוץ...

תסבירו לי בבקשה (השאלה היא רצינית) – למה אתם לומדים בחוץ ולא באריאל ?

תראה, אם למדת במקיף

אתה אמור לדעת למה ואם לא אני אסביר: מבחר ענבק ומוון של מגמות (אני מדברת בכללי, לא על הכפר). למה לא ללמוד משהו שאוהבים? וחוץ מזה, הסיכויים במקיף להוציא בגרות מלאה שואפים למינוס 56.

maya metal

New member
כי בתי הספר כאן הם ברמה מאוד

ירודה.. אבל הסיבה העיקרית אצלי היא המגמה

izikd

New member
תכלס, מי שרוצה ללמוד לומד

ותאמיני לי שהמורים פה הם בסדר גמור.

izikd

New member
../images/Emo4.gif

לצאת ולהאשים את כל העולם זה לא חוכמה.

InFecT3D

New member
אין קשר להאשים תאמין לי

נכון מי שרוצה ילמד לא משנה מה. מי שרוצה עושה מה שהוא רוצה. אבל יש דבר שנקרא שיכנוע דירבון והרבה דברים שאמורים לגרות נוער שהולך לבית ספר לא כל הנוער רוצה ללמוד! אבל תפקיד מערכת החינוך זה לגרום לו טיפה לרצות. לענין לגרות את המחשבה. אתה יודע מה. ניחה שפה באריאל זה לא קורה. עזוב את זה. לפחות שהמורים ילמדו כמו שצריך. אבל גם זה לא קורה. אתה נכנס לכיתה ואתה הכי מתחרפן בעולם חומר כל כך פשוט שיכולים להסביר לך אותו ואתה תבין בדיוק ב 10 דקות מושכים אותו ל 45 או בגלל שהמורה זקנה ושוכחת מה היא אומרת אחרי שניה או בגלל שלמורה אין כח כרגע ללמד את הכיתה ולהתעסק בהפרעות או שמשום מה כל דבר קטן מרגיש אותו בקיצור המורים בעיר הזו כולל המנהל\ת בעיר הזו והכל מכוון לתיכון העלוב פה בלבד! אין רמה! תיכון מקיף אריאל תת רמה! אם הייתי יכול הייתי סוגר פה את הבית ספר! נכון קשה לקום מוקדם מאוד בבוקר ולסוע עד לבתי ספר אחרים אבל אם הייתי יודע כמה אתה נדפק שאתה לומד במקום העלוב הזה הייתי משנה את זה אז חלאס לשחק אותה מי שרוצה לומד! יש לי תעודת בגרות והכל ולמדתי ואני יודע את החומר! אבל המורים פה זונות נקודה!

אני מסכימה עם ניב.

נכון שמי שרוצה ילמד אבל אתה לא יכול ללמוד לבד לבגרויות ופה הקטע של אמורים אמורים להכנס ומשום מה הם לא עושים את העבודה שלהם. כל פעם שבאתי להתחיל מחדש במקיף נשארה עליי הסטיגמה של המופרעת וככה, היחס של המורים אליי נשאר אותו דבר ככה שלך מסבירים עם סבלנות ולי לא מסבירים. איך איילת דור אמרה? "תשלימי בבית" וכשמישהו אחר שאל היא ענתה. סבבה? או שיש את לב שאומר "אין לך עתיד ולא תצליח בחיים ככה, בלי מתמטיקה לא תסתדר בחיים". או העניין המטומטם הזה של.. כבר שכחתי איך זה נקרא שמותר לך לאחר 5 פעמים ואחרי זה מתחיל לרדת לך אחוזים מהציון. זה מטומטם! ככה גם לא מכניסים אותך לשיעור ואתה מפספס חומרוגם מורידים לך מהממוצע ישירות. ומה עוד? יש לי הרבה: קרן בלקי, כל יום אצלה היא במחזור, מביאה את העצבים שלה מהבית אלינו עם הציניות המגעילה שלה שבא לי להקיא ממנה כבר, כשהיא מביאה אנסים במבחן בספרות כל אחד אמור לנתח לפי הדרך שלך ולהוכיח מן הטקס נכון? כי לשיר אין פרוש אחד. אז כתבו, הוכיחו ואמרה שזה לא נכון. לפי מה היא החליטה שזה לא נכון. מורה לא מקצועית בשיט! ומה הכי אהבתי? שלב יוצא באמצע השיעור לתפוס מעשנים וחוזר אחרי חצי 20 דק'. הם מתעסקים בשטויות!!! למדתי בחופש הגדול מתמטיקה אצל מורה פרטית. בחודש היא העבירה לי את כל החומר שלב לא הצליח להעביר לי בשנה. הכי בסדר שם הייתה דבורה! דבורה, אני אוהבת אותך!!!!!!

כמה תיקונים כי אני עילגת:

הקטע של אמורים אמורים להכנס =הקטע שהמורים אמורים להכנס**** אנסים=אנסין**** אחרי חצי 20 דק'= אחרי 20 דק'

izikd

New member
סוף סוף מילה טובה על דבורה!!../images/Emo24.gif

אני לא אומר שכל המורים במקיף הם זהב, יש ויש, ממש כמו בכל מקום. למה אני כמעט אף פעם לא מתלונן? בואי נעשה סקירה קצרה של המורים שמלמדים אותי השנה: היסטוריה - אילן(!!), הבנאדם הכי קרוע, אבל מסביר את החומר מצוין, למרות שיש האומרים שהוא לא יודע להכתיב, אבל זה כבר חפיף, ותכלס הוא לא חייב. ספרות - שלי, מורה שגורמת לי לאהוב ספרות, בניגוד לכל השאר שלמדתי איתן בחטיבה. מעבירה את החומר בצורה מסודרת, מובנת, לא רק מכתיבה. מחנכת+אזרחות - אורלי, יודעת להסביר וללמד, אין שום טענות. מאוד משקיעה בתלמידים. תנ"ך - יעל, למרות שהרבה לא אוהבים אותה אני לא מוצא בא שום בעיה. נו אז היא דורשת שקט, לכל מורה יש את השטויות שלו. היא יודעת להעביר הכל מעולה. סוג של דבורה. מתמטיקה ומגמות אני לומד עם המורים האלה (חלקם) כבר שנה שלישית ואין תלונות, חוץ מאולי בפיזיקה :\ אז אני שואל שוב, למה לי אין תלונות?

זה אנחנו עושים את המוות לדבורה

לא אומר שאנחנו לא אוהבים אותה
לא למדתי עם אף אחד מהמורים שאתה לומד איתם, אבל האווירה מוציאה את כל החשק ללכת לשם. גם העצבים שלהם, החוסר סבלנות, חוסר צ'אנסים וכו'. לא יודעת, כנראה שעליך זה משפיע אחרת, אבל לי זה מפריע ללמוד ככה כמדקלמים לי את החומר כמו רובוט ומתנהגים אליי כאילו אני החיילת שלהם. אני רואה מה ההבדל בין הכפר לפה ושם זו סתם שיחה עם החבר'ה השיעורים האלה וככה לומדים יותר טוב.

izikd

New member
אמרתי לך שיש לי בעיות עם דקלום

ודווקא המורים שאני עכשיו לומד איתם לא מדקלמים, אלא מסבירים. ואף אחד לא מתנהג כאילו את חיילת שלו, פשוט צריך להבין שיש מטרה לשיעור, ולא צריך לעשות כל דבר שלא קשור לשיעור. כמובן שלא בכאלה הגזמות, אבל את צריכה להבין שזה מפריע למורה, שגם הוא בנאדם. נסי את להרצות בכיתה של 30 איש שבה כל שניה מישהו לוחש משהו לאחר. לא שאני צדיק, אבל אני מבין את המורים.

izikd

New member
אז למה סתם להגיד שטויות?

אפשר להגיד - לא מתאים לי. אבל למה ישר - זה מקום חרא - ? ושוב, לא כל המורים מוצלחים, כמו בכל מקום.

DredLox

New member
ויש גם את...

הלן מושל, שמשליטה טרור בכיתות, ויורדת על תלמידים, והבת שלה מופרעת : )))

למעלה