מי שם לב לבראדלי מקגיי ?

מי שם לב לבראדלי מקגיי ?

הוא ממשיך להדהים. היום הוא ניצח בנג"ש של Route du Sud הוא פתח כמעט שניה לק"מ על אלוף העולם דויד מילר. מקגיי מוליך בדירוג הכללי על חברו לקבוצה, סנדי קאסר המדורג שני בכללי. פרנסס דד ז'ו יגיעו לטור עם הרכב אוסטרלי/צרפתי שכנראה יעשה הרבה בלאגן בעיקר בשבוע הראשון. נכון שפטאקי הוא מלך המאיצים וירצה להשיג שוב איזו סדרת ניצחונות כדי להירשם בספרי השיאים כמאיץ מדהים אך מקגיי הוא שען מעולה שכנראה מנסה להשיג גם את הצהובה אחרי הוורודה באותה עונה. אני ממש לא זוכר אם היה רוכב (שלא ניצח בכללי סופי) שעשה את זה פעם. חבל שהקבוצה בחרה שלא להשתתף בוואלטה. שלוש חולצות מוביל בשלושה גראנד טורים זה כבר באמת הישג מטורף. (אגב הקטע הראשון של הוואלטה,השנה, הוא נג"ש קבוצתי)

אני!!! בהחלט הראה ביצועים מדהימים

בג'ירו סיים כמה עליות בהפרש מהראשון שלא היה מבייש טפסנים טהורים ואנחנו מדברים על ספרינטר לא??

זהו שהוא כבר לא מאיץ אלא אולראונדר

אחרת הוא לא היה מסיים כל כך קרוב למטפסים בעליות והיה מנצח יותר מאוצים.

באיזה מרוץ הוא ישתתף באתונה?

בנג"ש כביש או/גם מרוץ כביש או שהוא ילך על הדבר שהוא הכי טוב בו, ויתחרה בוולודרום. ד"א יש שערוריית חומרים אסורים בנבחרת האוסטרלית, כולל השעייה לכל החיים של רוכב בשם פראנס.

אני חושב שגם במקור הוא לא מאיץ...

ההתמחות שלו בוולדרום (אלוף עולם ושיאן עולם לשעבר) היא במרדף ל-3000 מטר, שבגדול זה רכיבה נגד השעון. ובפרולוגים האחרונים (טור,רומנדי וג'ירו) הוא הראה שאין לו מתחרים בנג"ש קצר וטכני. דבר נוסף מאז התפוצצות פרשת קופידיס, אלוף העולם-דייויד מילר, לא מצליח לשחזר את היכולת שלו.

DubiStein

New member
הוא

אוסטרלי נכון? נתן פתיחה לא רעה בטור של שנה שעברה אבל נחלש עד לסופו אני צודק?

שון קלי בשנות השמונים

ז'לבר בשנות התשעים - האם ברדלי מק'גי יהיה האולראונדר של העשור הראשון של המילניום השלישי? בכל תקופה קם אחד כזה שמתבלט בנג"ש, בספרינטים, בהרים - לא בכולם הוא הכי טוב בעולם אבל מספיק טוב כדי להיות אלוף משמעותי. ימים יגידו אבל זה בהחלט עושה סימנים של כיוון נכון.

ido mazor

New member
קלי, ז'אז'א, מגי

קלי זכה בוואלטה, בחולצות ירוקות בטור וכמעט גם בצהובה. ז'אז'א זכה גם הוא בוואלטה, ובחולצות ירוקות ומנוקדות בטור. שניהם זכו במירוצי גביע עולם וקלאסיקות. קלי הוא אולי הרוכב הטוב ביותר שלא זכה מעולם בטור דה פראנס. מגי בחור חביב אבל יש הבדל בין לנצח פרולוגים ו"להחזיק" רוב הזמן עם המטפסים בג'ירו, לבין רשימת ההישגים של הנ"ל. מה שבטוח שיהיה מעניין לראות את הישגיו בטור הקרוב. והוא גם נראה בחור סימפטי שמתבטא נחרצות נגד השמוש בסמים, אז שיהיה לו בהצלחה!

צריך לזכור שלמרות שמק'גי...

הוא רוכב מאוד ותיק, הוא לא רוכב מבוגר, מקגי בן 28. והוא בגיל 28 עם המון ניסיון. אבל למרות שכל שנה הוא משתפר, אני עדיין לא רואה אותו משחזר את ההשגים של קלי וז'אז'א וזוכה בגרנד טור. צריך לזכור שקלי וז'ז'א זכו בוואלטה (בלי לזלזל בהישג) בימים פחות איכותיים שלה. שנה הבאה כאשר יתחיל הפרו-טור, בוואלטה ובג'ירו ישתתפו השמות הגדולים ביותר, ולא בטוח שמק'גי (שלפחות אותי הוא מאוד הרשים בג'ירו) מסוגל לשחק תפקיד משמעותי שם. לעומת זאת אני בטוח שאם הוא יתמקד בקלאסיקות ובמרוצי קטעים קצרים יותר, הוא מסוגל לתפוס מקום גבוה בדרוג הפרו-טור.

מקגי צריך עדיין להוכיח את עצמו

בקטעים הארוכים נגד השעון. נכון שהוא ניצח בג'ירו את הקטע "הארוך" של נגד השעון. אבל, נדמה לי שאורך הקטע היה בערך 40 ק"מ (לעומת 60 ק"מ בטור) וחוץ מזה, אם יש משהו שהאיטלקים (בהכללה) לא אוהבים ולא יודעים לרכוב, זה נגד השעון. חוץ מזה, הטור הוא הרבה יותר אכזרי מהג'ירו בכל מה שקשור לקצב של הקטעים וקשה לי להאמין שמקגי יוכל להגיע לעשיריה הראשונה.

אודי אני לא מאמין שמק'גי...

יסיים את הטור. המטרה של מק'גי היא זהב אולימפי (באטלנטה ובסידני הוא פיספס אותו), והוא יהיה חייב לקחת מנוחה לפני אתונה. הוא יהיה באתונה, רק שאני לא סגור באיזה מרוץ הוא ישתתף. נראה שבמרדף אישי וקבוצתי בוולודרום.

בוואלטה תמיד הקטע הראשון...

הוא נג"ש קבוצתי. זה הגרנד טור היחידי שאין בו פרולוג, וזה אומר שתמיד רוכב של אונסה (ליברטי סאוגרוס) ילבש את חולצת הזהב בימים הראשונים.

לא תמיד נג"ש קבוצתי

1998 - קטע רגיל 162 ק"מ 1999- פרולוג רגיל 6 ק"מ 2000 - נג"ש רגיל 13.3 ק"מ 2001 - נג"ש רגיל 13.3 ק"מ 2002 נג"ש קבוצתי 28 ק"מ 2003 נג"ש קבוצתי 24.6 ק"מ

למעלה