מי שמחפש המילים לשיר "דיסקוטק"...

maor ravid

New member
מי שמחפש המילים לשיר "דיסקוטק"... ../images/Emo192.gif

אתניקס עם הנרי וניקה - דיסקוטק ובין לבין ולעיתים אני מטפס על הקירות חזרתי מהמילואים שלושים ימים בלי בחורות קבעתי הלילה עם חבר'ה לצאת ולשתות על הבר אולי בין כוסית לכוסית היא תגיע אותה האחת שאדע שאיתה אהיה מאושר לפחות רק ללילה אחד ומרגיע אולי זה יקרה הלילה כי מה נותר לי עוד לכבוש את האחת והיחידה אחרי פיצוצים בעזה יש לי דיסקוטק בראש אני זקוק לאהבה Come To Me Dance With me Let's Dance All Night To The Morning Light Come To Me Dance With me Let's Dance All Night To The Morning Light אחרי חצות היא מגיעה אני בוחר את המילים האלכוהול צרה צרורה אני שובר את הכלים אולי את פנויה במקרה חזרתי מחודש קשה היא בזה אליי במבט "בוא תרגיע" יפה שעשית צבא ואתה מחפש אהבה תלמד לדבר בנימוס היא תגיע אולי זה יקרה הלילה כי מה נותר לי עוד לכבוש את האחת והיחידה אחרי פיצוצים בעזה יש לי דיסקוטק בראש אני זקוק לאהבה Come To Me Dance With me Let's Dance All Night To The Morning Light Come To Me Dance With me Let's Dance All Night To The Morning Light אולי זה יקרה הלילה כי מה נותר לי עוד לכבוש את האחת והיחידה אחרי פיצוצים בעזה יש לי דיסקוטק בראש אני זקוק לאהבה אולי זה יקרה הלילה Come Dance With Me את האחת והיחידה אחרי פיצוצים בעזה Ohhhh Ohhhh אני זקוק לאהבה אולי זה יקרה הלילה.. דיסקוטק.. אחרי פיצוצים בעזה יש לי דיסקוטק אני זקוק לאהבה..

EMANUELA XD

New member
תודה-פיצוץ של מילים שיר בהחלט הורס

להיט להיט שילוב מנצח לאתניקס מאוד יפה לשלב בשירים שלו הוא עשה את זה פעמיים עם זהבה בן וזה הצליח לו השירים הפכו ללהיטים-עכשיו עם ניקה אני מאמינה שזה יצליח בהצלחה!!

למעלה