מי שמחשק בBLUE יש לי בעיה!!!

מי שמחשק בBLUE יש לי בעיה!!!

אני נתקע במקום כזה שיש סנולרקס! והוא ישן, יש לי את המתפתח של בלבזואר הכי גדול. ויש לי ווידל. ועליתי על הספינה וניצחתי שם את כל המאמנים ואין לי לאן ללכת משם, אני לא יודע לאן ללכת. בינתיים יש לי שני תגים שח ברוק ומיסטי. וסנורלקס חוסם אותי. תודה רבה לעוזרים!!! _____________- שנה טובה!

אוקי אני הצלחתי לעבור אבל עכשיו יש

אוקי אני הצלחתי לעבור אבל עכשיו יש בעיה אחרת.. ניצחתי את מכון החשמל. לאן עכשיו ללכת?... אני לא יודע לאן ללכת. תודה

אני חושב שאני צריך להגיע לעיר בשם

סרולין . לא בטוח. זה מקום שאני נלחם נגד מכון של אישה אחת. שאחר כך נותנת לי פוקימון מסויים. ואני לא יודע כיצד להגיע לשם.

Houndour

New member
אחרי שמסיימים את מכון החשמל, ../images/Emo79.gif

חוזרים לעיר סרולין (זו העיר שכבר נלחמת בה נגד מיסטי (שלא נותנת שום פוקימון, מי אמר לך דבר כזה שגוי.. -_-)). ממזרח לסרולין יש מעבר לעיר הבאה. אתה צריך CUT בשביל זה ורצוי מאוד(!) פוקימון שיודע FLASH אף על פי שזה לא הכרחי. בהצלחה.

תודה רבה! איזה קשה לעבור את המערה

אני לא מצליח, כי אין לי פלאש שם! אני כל פעם חוזר אחורה!

Houndour

New member
כן, פלאש באמת יכול לעזור מאוד ../images/Emo79.gif

זאת הדרך להשגה: קודם כל תוודא שבפוקידע שלך רשום שתפסת עשרה פוקימונים (פוקימון שהתפתח נחשב לשניים). לאחר מכן תעבור את מערת הדיגלטים שממזרח לעיר ורמיליון (העיר עם מכון החשמל) ושם יהיה איזה מדען שיתן לך HM5. זה הפלאש.

אני לא מוצא אותו, איפה בערך הוא?

אני לא רואה אותו, איפה הוא בערך נמצא. זה זה שבבית שלו גם יש אחד שרוצה להחליף מיסר מיים בעד אברה?

Houndour

New member
או שם או בית אחד אחרי ../images/Emo79.gif

ואם לא רשומים לך לפחות עשרה פוקימונים הוא לא ייתן לך כלום..

אבל אפשר גם לעבור בלי פלאש, לא?

אפשר לראות קצת, רק זה יקח הרבה זמן, כי תמיד חוזרים אחורה זה קשה אבל אין מה לעשות :) סיימתי את המשחק הזה בערך בכיתה ד' חח, וגם את הסילבר והגולד, אבל עכשיו אני חזרתי לזה כי פוקימון ש=ו=ל-ט!

Houndour

New member
חחח ברור שאפשר ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

אגב, יצאו גרסאות חדשות יותר לפוקימון, רובי וספיר. נסה גם אותם

למעלה