מי שמכיר את הפרמייר ...

berko666

New member
מי שמכיר את הפרמייר ...

אפשר להוסיף מעברים לפרמייר? אם כן אפשר להוסיף טרנספרישן מהתוכנה הוליווד אף איקס? ואולי אפשר להוריד מהאינטרנט? אם כן מאיפה אפשר להשיג מעברים יפים לפרמייר?

leocat

New member
מעברים

יש הרבה מקומות. קודם כל האתר הבית של ADOBE (יצרנית של הפריימר) ה"הוליווד" מצוין בשביל הפריימר - ובאתר החברה מתעדכנים הרבה אפקטים (רובם למכירה ולא חינמים). לכרטיסי וידאו מסויימים מתלווים אפקטים בלעדיים, כמו MATROX למשל, שגם מעדכנים מידי פעם אפקטים נוספים באתר החברה. חפש תוכנת BORIS FX - תוכנה המייצרת אפקטים עם הרבה אפשרויות. חפש חבילת קבצים בשם "spice fx" (נדמה לי שאפשר אפילו למצוא אותם בדיסק של הפריימר עצמו) - אלו בעצם קבצי שחור לבן שניתן להשתמש בהם כמעברים (בעצם כולכם יכולים לתכנת ככה אפקטים כרצונכם - אם תרצו הסביר בהמשך). ועוד ועוד ועוד....

snapnet

New member
ולי יש בעיה אחרת

יש לי פרימייר 6.5 (הכי חדש... כנראה...) ואני לא מצליח להכניס מעברים... מישו יכול להסביר לי את זה ולהגיד לי גם איך רואים את כל האפקטים שהחלתי על הסרט לפני שאני מעביר אותו לקובץ

shai955

New member
אפקטים

לדעתי הבעיה היא לא בתוכנה אלה שאתה לא יודע איפה לשים את האפקטים. האפטים נמצאים בצד ימין של המסך(בדרך כלל), אתה גורר את האפקט שאתה רוצה ותוך התים לין, כלומר בין הוידאו 1A לבין הוידאו 1B יש שורה שבה שמים את האפקטים. אני מכווה שהבנת אותי כי אני לא מסביר כל כך טוב בכתב. אבל אם לא תבין את מה שכתבתי תשאל עוד פעם אני ינסה להיות יותר ספציפי ומעמיק.

shai955

New member
סליחה תיקון קטן להודעה

לדעתי הבעיה היא לא בתוכנה אלה שאתה לא יודע איפה לשים את האפקטים. האפטים נמצאים בצד ימין של המסך(בדרך כלל), אתה גורר את האפקט שאתה רוצה לתוך התים לין, כלומר בין הוידאו 1A לבין הוידאו 1B יש שורה שבה שמים את האפקטים. אני מכווה שהבנת אותי כי אני לא מסביר כל כך טוב בכתב. אבל אם לא תבין את מה שכתבתי תשאל עוד פעם אני ינסה להיות יותר ספציפי ומעמיק.

snapnet

New member
בגלל טעות כתיב אחת אתה רשמת\העתקת

את ההודעה מחדש? עצה שלי - תעשה *ותוך=לתוך במקום להעתיק\לכתוב את כל ההודעה מחדש יותר טוב ומהיר! :)

shai955

New member
זאת לא טעות כתיב

זה נותן משמעות אחרת למשפט. וגם אני לא העתקתי מחדש אלה עשיתי copy ותיקנתי את מה שרציתי.

pinoki

New member
יש מעברים ... בפריימיר

שכמו שעמיתי כבר אמר שפשוט מכניסים אותם לטג ליין וזהו, המעבר נקלט. אך ישנם אפקטים/מעברים שיש צורך ברינדור... ומה שצריכים לעשות זה פשוט להכניס את המעבר/אפקט וללחוץ על אינטר ... לחכות מעט, ולהוסיף שוב אפקט

למעלה