מי שמכיר, שיצביע
- "אחים של... "

מי שמכיר, שיצביע ../images/Emo45.gif- "אחים של... "

אנשים מבחוץ שמכירים את האחים/ות שלכם אבל לא מכירים אותכם, לדעתכם יזהו אותכם כאחים של...
למשל מורה שלימדה את אח/ות שלכם, תזהה אותכם שאתם האחים בגלל הדימיון באופי/מראה, או שאין קשר בכלל ולא מזהים כל קשר אחאות בינכם
איך זה גורם לכם להרגיש שמכירים אותכם כ"אחים של"

sweet148

New member
חחח

כל הזמן היו אומרים לי "את אחות של ****" [עם רווח כזה כמו של ערסים,כזה נגיד דניייייאל... חחח או בטלפון "אפשר לקבל את ****" את אחות של? כל הזמן היו אומרים לי חברים שלו ככה,שעליתי לחטיבה,אבל המורים דווקא לא...

הו-או.. כמה שאני מכירה את זה../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

ביני לבין אחותי יש הפרש לא קטן וכל אדם שני יגיד לנו כמה אנחנו כאילו לא שמענו את זה בחיים
אנחנו לא ממש רואות דימיון אחת בשניה.. אבל אם הם אומרים, מי אנחנו שנגיד אחרת?!
לא פעם הייתי קולטת מבטים מחברות ילדות של אחותי בניסיון להבין אם זאת *** או אחותה
ברמת העיקרון לא מפריע שמזהים אותי כ"אחות של..", להיפך זה אפילו נחמד. תחשבו על זה.. זה מצויין עבור נושא פתיחה ששובר את הקרח בין 2 אנשים שבטוח מכירים ומזהים אחד את השני אבל לא תמיד יש על מה לדבר והרי לא יפה אם לא נתייחס
אז יש בזה יתרון, קטן, אבל יתרון
אגב, אחלה של נושא פתחת פה
איפה כולם

maiky17

New member
../images/Emo182.gifמכירה...

אחי מתאמן בטניס בערך שנה יותר ממני. כשהתחלתי להתאמן והצטרפתי לקבוצה, המאמן ניגש אליי בגיחוך: "את מכירה את רועי?". עניתי לו שכן, שהוא אחי, ואז המאמן אמר: "אתם נראים בדיוק אותו הדבר. ההפרש ביניכם הוא די קטן, לא?". אז צחקתי לו בפרצוף ואמרתי שכן, די קטן. תודה על האזהרה, שירי

mikmikonet

New member
אוי... אחות של... tell me about it

הקטע הוא שאני הבכורה ועדיין קוראים לי אחות של! חברים של אחי רואים אותי ברחוב או בביה"ס ומתלחששים- אחות של X... כבר נהייתה מזה בדיחה שלי ושל חברות שלי, שכשאנחנו רואות חברים של אחי מסתכלים, הן אומרות- כן כן, זאת אחות של X... ולאחרונה החברות הקטנות של אחותי שואלות לפעמים כשהן רואות- "נכון את אחות של Y?"
אבוי לי.

למעלה