מעניין איך היו מגיבים אם ב-2005-2006 איש ימין או התיישבות היה מסרב להדליק משואה בגלל ההתנתקות, ואז היו אומרים להם: "מי שמסרב להדליק משואה - לא יוזמן לאירועים מטעם המדינה"?זו התגובה בימין לסירוב של ירדנה ארזי להדליק משואה
ביום העצמאות.
....................
זו התגובה בימין לסירוב של ירדנה ארזי להדליק משואה
ביום העצמאות.
....................
מודה ומתוודה, לא חשבתי לראות את זה ברמת גיחוך כזאתזו התגובה בימין לסירוב של ירדנה ארזי להדליק משואה
ביום העצמאות.
....................
לשיר התקווה במשחק בינלאומי.מודה ומתוודה, לא חשבתי לראות את זה ברמת גיחוך כזאת. מי זה "הימין" שמגיב כך? היכן פורסמה ה'ידיעה' הזאת? על מה בכלל מדובר (ממתי מזמינים אנשים לאירועים מטעם המדינה בכלל)?
אבל האדון למעלה דיבר על החלטה ש"מטעם המדינה" לא יוזמנו. זה לא אותו דבר כמו רשויות מקומיות. כלומר, אלא אם כן הוא התכוון שהיום אחר הצהרים הספיקו להעביר את הכל בחקיקה ראשית בבית המחוקקים, אבל בדרך כלל דברים כאלה לוקחים יממה וחצי לפחות, כך שזה לא הגיוני שההמצאה הגיעה משם.לשיר התקווה במשחק בינלאומי.
יש גם אירועים של העיריות כמו במות יום העצמאות.
בגלל זה נתתי גם דוגמה של הזמנה מהמדינה (התקווה במשחק של הנבחרת) וגם דוגמה מהרשויות המקומיות.אבל האדון למעלה דיבר על החלטה ש"מטעם המדינה" לא יוזמנו. זה לא אותו דבר כמו רשויות מקומיות. כלומר, אלא אם כן הוא התכוון שהיום אחר הצהרים הספיקו להעביר את הכל בחקיקה ראשית בבית המחוקקים, אבל בדרך כלל דברים כאלה לוקחים יממה וחצי לפחות, כך שזה לא הגיוני שההמצאה הגיעה משם.
אז אם נסכם, "ימין" עלום שם שאיש לא יודע מי או מה הוא בדיוק, החליט שמי שמסרב/ת להשיא משואה בטקס יום העצמאות, לא ישיר את ההמנון הלאומי במשחקי נבחרת ישראל. שוין. עכשיו ה'דיווח' ברור יותרבגלל זה נתתי גם דוגמה של הזמנה מהמדינה (התקווה במשחק של הנבחרת) וגם דוגמה מהרשויות המקומיות.
זאת דוגמה שקפצה לי ישר, מן הסתם יש עוד אירועים מטעם המדינה.אז אם נסכם, "ימין" עלום שם שאיש לא יודע מי או מה הוא בדיוק, החליט שמי שמסרב/ת להשיא משואה בטקס יום העצמאות, לא ישיר את ההמנון הלאומי במשחקי נבחרת ישראל. שוין. עכשיו ה'דיווח' ברור יותר. אעלק.
אירועים מטעם המדינה לא חסריםזאת דוגמה שקפצה לי ישר, מן הסתם יש עוד אירועים מטעם המדינה.
צודקים, אם לא נאה להם הכבוד של להשיא משואה שלא יהיו גם באירועים אחרים.מי שמסרב להשיא משואה - לא יוזמן לאירועים מטעם המדינה
לי המעשה מובן הרבה יותר מהמעשה של אחינועם ניני שסירבה לקבל פרס שגם אריאל זילבר מקבל.בימין לא מבינים למה ירדנה ארזי
נוהגת כך.
אתה צריך להחליט אם אתה ימני קיצוני מטורלל או ימני שפוי.לי המעשה מובן הרבה יותר מהמעשה של אחינועם ניני שסירבה לקבל פרס שגם אריאל זילבר מקבל.
אתה עושה את אותה הטעות שעשה חיים רמון לפני 15 שנה שלא להבדיל בין ימני שפוי לשמלאני. ימני שפוי זה מתן כהנא וגדעון סער לפני שהצטרף לליכוד ולא גנץ או לפיד.אתה צריך להחליט אם אתה ימני קיצוני מטורלל או ימני שפוי.
חוסר העקביות שלך די הזוי.
סער לא יכול להיות שפוי (ולא כהנא).אתה עושה את אותה הטעות שעשה חיים רמון לפני 15 שנה שלא להבדיל בין ימני שפוי לשמלאני. ימני שפוי זה מתן כהנא וגדעון סער לפני שהצטרף לליכוד ולא גנץ או לפיד.
הרי התלהבת ממתן כהנא כשעבר מימינה למחנה ממלכתי / כחול לבן.סער לא יכול להיות שפוי (ולא כהנא).
גם לא לפני שהצטרף .
אדם נורמלי לא משנה את דעתו ב-180 מעלות ובועט בחבריו ומצטרף למכונת רעל שדרסה אותו רגע לפני.
אני?הרי התלהבת ממתן כהנא כשעבר מימינה למחנה ממלכתי / כחול לבן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.