מי שמעוניין לצפות בסרט "תיקי ביבי" יכול גם בגוגל דרייב

דיברגנט חדש

Well-known member
!Hurray

יישר כויח גדול!
חזק וברוך!
פח מלא.png

רוב הזמן נח

Well-known member
יופי תודה. הורדתי והוא כבר שוכן במחשב שלי...
נדמה לי שמכאן זה ההדלפה המקורית

לפני שמישהו עם ערוץ טלגרם בישראל גנב את ההדלפה ועשה אותה כאילו היא שלו.

רוב הזמן נח

Well-known member
בטלגרם יירטו הודעות בקבוצות, פרצו לקבוצות.
עכשיו מצאתי שהעלו את זה באחת באחת הקבוצות שאני עוקב אחריה.

אבל בכל הקבוצות שהבטיחו קודם שיש להם, הם סתם חירטטו ולא היה להם ועדיין אין להם את זה.

דבילים פותחים קבוצה ומבטיחים שיש להם את זה, רק בשביל שירשמו לקבוצה שלהם.

הטלגרם ברובו הפך למזבלה של שטויות וספאם.

רוב הזמן נח

Well-known member
חחח... דרוקר משתתף בסרט הזה.

גם הדליפו לו את החומרים וגם הוא באותו הסרט? במדינה עם אכיפה תקינה הוא היה עצור.

Harrington

Well-known member
מנהל
ובכל זאת צפית.
חחח, הצחקת אותי. מה גורם לך לחשוב שצפיתי? כתבתי לך (דקות ארוכות לפני תגובתי בתת-השרשור הזה עליה הגבת) שאין לי כל כוונה לצפות בדבר הזה ושהוא לא מעניין אותי כהוא זה. אבל מעבר לכך, המצאה חביבה :).

SupermanZW

Well-known member
חחח, הצחקת אותי. מה גורם לך לחשוב שצפיתי? כתבתי לך (דקות ארוכות לפני תגובתי בתת-השרשור הזה עליה הגבת) שאין לי כל כוונה לצפות בדבר הזה ושהוא לא מעניין אותי כהוא זה. אבל מעבר לכך, המצאה חביבה :).
ואתה חושב שאני מאמין לך שהורדת את הסרט ללא כוונה לצפות?

אם לא היית מעוניין לא היית מוריד.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואתה חושב שאני מאמין לך שהורדת את הסרט ללא כוונה לצפות?
לא כתבתי בשום מקום ש"הורדתי את הסרט" יקירי. עוד המצאה חביבה פרי עטך, אך כרגיל, אני לוקח אחריות מלאה על מה שאני כותב, אך באותה מהירות לוקח 0 אחריות על מה שאתה ממציא בשמי ועבורי, או בוחר בכוונת מכוון לעוות ולסלף מדברי :).
אם לא היית מעוניין לא היית מוריד.
ראשית לא בהכרח נכון. שנית כלל לא הורדתי, כך שלא רלוונטי ממילא.

סופרמן חביב, כשתחשוק נפשך להתייחס לדברים שבאמת כתבתי ולא להמציא לי מהמצאותיך, תרגיש חופשי לעדכן ונוכל אולי, ר"ל, לקיים דיון ענייני. על הפנטזיות שלך, מה שאתה כן או לא מאמין או מה שאתה מעוות/מסלף/ממציא מדברי? זה משהו שתצטרך להתמודד איתו בעצמך בין אוזניך.

עד שתעדכן שאתה מעונין (ומסוגל) באמור, מיצינו.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל לא הבנתי איך חומרי החקירה שאסורים בפרסום הגיעו לדרוקר? ולמה זה לא חוקי אם היה מפיץ אותם כאן, אבל זה בסדר שהפיץ אותם בחול?

SupermanZW

Well-known member
אבל לא הבנתי איך חומרי החקירה שאסורים בפרסום הגיעו לדרוקר? ולמה זה לא חוקי אם היה מפיץ אותם כאן, אבל זה בסדר שהפיץ אותם בחול?
בהתאם לסעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי (חקירת חשודים), הקלטות של חקירה משטרתית אסורות לפרסום בישראל. הן לא אסורות לפרסום בחו"ל.

רוב הזמן נח

Well-known member
בהתאם לסעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי (חקירת חשודים), הקלטות של חקירה משטרתית אסורות לפרסום בישראל. הן לא אסורות לפרסום בחו"ל.
אבל אם מי שקשור לפירוש החוק ולאכיפתו מקבל את זה שלהפיץ ללא רשות חומרי חקירה לחול זה בסדר, אז זאת התממות מטופשת. כי זה ברור שמה שהופץ בחול יחזור לכאן.

הינה, זה מה שקרה כאן.

נערך לאחרונה ב:
למעלה