מי שמעונין לעזור למשפחה ברמת גן

מי שמעונין לעזור למשפחה ברמת גן

משפחה של 8 איש.בגדים כלי בית ומזון יבש .מדובר באלמנה עם 7 ילדים שנמצאים במצוקה.

שוקולתה

New member
היתי אצל המישפחה וחשכו עינייי

אז ככה בבית אין מיטות ישנים על הריצפה. אין מיטבח בבית המיטבח נימצא בחדר בלי גג אין תנאים של מיטבח . אין שולחן או מיזנון .אין שום רהיט קישוטים . למישפחה זקוקים כשאת אמרת לי הם צריכים ביגוד בלב שלי אמרתי איפו ביגוד זה כלום .אין להם מה לאכול מגבות מיטבח מצעים מגבות רחצה מיטות טוסטר עם יש קומקום חשמלי טוב לא נדבר על אוכל עד עכשיו ההמישפחה היתה דרך עמותות במקום הקודם . אין ארונות . אני איך שראיתי את המצב באתי ישר אליי ואספתי מהבית שלי מכל מה שהיה לי הבאתי שעון קיר נס קפה שסיגלי נתנה לי להביא ביגוד לילדים הבאתי להם מכל טוב שני שקים ענקיים המישפחה באה ולקחה ממני מי שלא בא לקחת ממני העברתי להם .הבאתי מעיל לבן שלה מקווה שיבוא בגודל .אז עם יש עוד דברים שמחממים יעזור מאוד . אז מי שיכול לעזור באוכל יבש בבקשה כל דבר יכול לעזור כרגע זה מה שהאימא ביקשה ממני . פשוט כאב לי הלב לראות איך חיים במצב כזה . אודה לכל אחד שיכול לעזור . לבנות שלה הבאתי בגדים מהבנות שלי שקטן עליהם .הבת אומרת לי אימא הבת לבושה בסדר גמור. אמרתי לה זה לא אומר כלום . ראיתי איך ישנים ככה בריצפה ניזכרתי זקוקים לשמיכות מיזרונים .אולי וילונות למי שיש שיתן הרגשה של בית סליחה עם היתערבתי פשוט לא היה לי מחשב ואני רוצה לעזור למישפחה הזאת מאוד מאוד.

orit362

New member
רוצה לעזור בכמה דברים אפשרי לעזור בשינוע...

ערב טוב,אני רוצה לעזור באוכל יבש,אני יודעת מה זה להיות במצב הזה,ויש לי כמה כלים,אני מכפר סבא יש משהוא שיכול לבוא לקחת על מנת להעביר למשפחה.

לאורית

יכול להיות שהבן שלי יגיע לכפר סבא במיוחד.במידה ועד יום שישי לא יהיה שינוע .אז תשאירי לי את הטלפון שלך לגבי יום שישי בבוקר והוא יקפוץ אליך.

tuttifrutti

New member
יש לי קומקום חשמלי לתת

אבל לא אוכל להסיע אליך. איך תוכלי לאסוף ממני? יכול להיות גם בגדים לאישה. מהו המבנה גוף שלה?

היכן את גרה?

תמסרי לי את הנייד שלך במסרים ואם הבן יוכל לעשות סיבוב גדול בשישי הזה הודיע לך .

wildcat6

New member
אם יש שינוע מחיפה טוסטר וטוסט אובן

אם מישהו יכול לשנע מנירה יש לי טוסטר וטוסט אובן

sagilgul

New member
כדאי לפנות ל"חסדי נעמי"

הם עוזרים לאלמנות ויתומים. מנסיון וידע אישי הם עוזרים מאד מאד מאד, אפילו בדברים גדולים ויקרים כמו מכשירי חשמל.

גם לא פתחון לב ולא עזר מציון ולא תכלית

המצב מאד קשה במדינה ורוב העמותות כבר לא עוזרות

למעלה