מי שמעליי מיש מעליי הוא...
D darklighter New member 25/12/06 #5 מי שמעליי החליפה לפחות 5 ניקים../images/Emo3.gif <לא ידעתי עוד מה לכתוב>
C Charmed Or New member 25/12/06 #6 למי שמעליי../images/Emo112.gif יש חבר בריטי חננה שקסי ברמות מטורפות שהייתי רוצה לעשות ;[
K Kay Bennet the 1 st New member 26/12/06 #7 למי שמעליי יש אישע שכועסת על המשפט הזה והיא בדרך לגירושין והיא תתיקח את החטולים והילד. ותשאיר את הילדע!
למי שמעליי יש אישע שכועסת על המשפט הזה והיא בדרך לגירושין והיא תתיקח את החטולים והילד. ותשאיר את הילדע!
C Charmed Or New member 26/12/06 #8 מי שמעליי../images/Emo112.gif היא הדבר הכי יפה שקיים בעולם הזה [אני לא חנפנית!!!!!] ויש לה אישע שמתה עליה ומצטערת מאוד מאוד מאוד אם היא פגעה בה והיא מעדיפה אותה על פני מיליוני רוברטים!!!!! [דווקא הילדע הכי מעצבנת אותי ]
מי שמעליי../images/Emo112.gif היא הדבר הכי יפה שקיים בעולם הזה [אני לא חנפנית!!!!!] ויש לה אישע שמתה עליה ומצטערת מאוד מאוד מאוד אם היא פגעה בה והיא מעדיפה אותה על פני מיליוני רוברטים!!!!! [דווקא הילדע הכי מעצבנת אותי ]
O O r L y 9 3 New member 26/12/06 #9 מיש שמעליי נשואה../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif [בצחוק, כן? ]
O O r L y 9 3 New member 26/12/06 #11 שלא תעלבי../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif מי שמעליי אוהבת את תפוז
O O r L y 9 3 New member 27/12/06 #15 מי שמעליי רואה תשוקות במחשב../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif
D darklighter New member 27/12/06 #16 מי שמעליי מפלילה אותי לשווא../images/Emo190.gif הרי ידוע שיש לי דודים מארה"ב ששולחים לי את הפרקים על קלטות כמו למשל דודה טורי (או בשמה המלא ביטורנט) לדודה מולי אין תשוקות, והיא גם לא ממש מתפקדת לי...:/
מי שמעליי מפלילה אותי לשווא../images/Emo190.gif הרי ידוע שיש לי דודים מארה"ב ששולחים לי את הפרקים על קלטות כמו למשל דודה טורי (או בשמה המלא ביטורנט) לדודה מולי אין תשוקות, והיא גם לא ממש מתפקדת לי...:/
D darklighter New member 30/12/06 #23 בצבא נאס"א../images/Emo11.gif../images/Emo112.gif../images/Emo190.gif