מי שמע את השיר החדש של אופספרינג

dansh

New member
מי שמע את השיר החדש של אופספרינג

Defy you אני הורדתי מקאזא. השיר נחמד, הוא מזכיר בהרבה את CO1 (
) אבל הבית שלו מזכיר לי את IGNITION (
) משהו שקצת מטריד אותי זה הקטע מעבר, הוא מזכיר לי שירים של STAINED הלהקה המעצבנת הזאת (
) אבל בסך הכל אם שיר חדש מזכיר את IGNITION אז זה סימן טוב, אולי הדיסק הבא יהיה טוב כמו הישנים.

voodoo

New member
ולא סתם.....

זה שיר רוק ( אפילו נודלס אמר ). אבל השיר הזה יוצא די סביר ... יצא לי לראות את הקליפ, ואחרי שחרשתי עליו כמה ימים אפשר להגיד שהשיר הזה אפילו די טוב ... שהם הקליטו את השיר נודלס עבד על המפיקים ושהיה צריך לעשות את החצי ריפ הזה בעמצע הוא נתן סולו מטאל עצבני ...חח, את זה הייתי רוצה לשמוע ! אבל זה בטח היה ענק !!

Manic Subsidal

New member
לא אהבתי כל כך את השיר

ודווקא את הקטע מעבר כן אהבתי חחחח, כי זה קצת שונה מהאופספרינג שאני רגיל אליהם

dansh

New member
מה שמפריע לי במעבר

זה לא זה שהוא שונה, אני אוהב שלהקות חורגות מהרגליהן לפעמים אבל הקטע הזה נשמע לי לא טוב

dansh

New member
אוקיי...

אחרי שחרשתי עוד קצת על השיר הבנתי מה מפריע בקטע מעבר, זה ששומעים מישהו אומר ברקע you cant go back כמה פעמים וזה נשמע כאילו זה לקוח משיר של להקת ראפקור (או ראפ) מעצבנת, אז אם זה בגלל שהם אירחו איזה ראפר אחד (כמו בprankster) אז זה בסדר, בתנאי שזה חד פעמי, רק שלא יעשו עוד קטעים כאלה ויהיה בסדר. (רציתי לכתוב עוד הרבה על זה אבל אני צריך ללכת)

dansh

New member
בכלליות הוא בסדר

אבל השורה ההיא מטרידה אותי מאוד

dansh

New member
הכוח הזה שאתה מדבר עליו

זה כמו ה"כוח" וה"מגניבות" של זמרי ראפ ולהקות ראפקור, זה לא קשור למוסיקה אומנות יצירתיות וזה גם בכלל לא יפה... ללהקה כמו OFFSPRING אני יכול לסלוח עם זה חד פעמי, אבל כשלהקה משתמשת בדברים כאלה זה סתם הורס

Manic Subsidal

New member
יכול להיות שעל זה אני מדבר....

זה מוסיף קצת אגרסיביות לקטע הזה, ואין שום קשר ל"מגניבות", ולדעתי זה השתלב מאוד יפה בקטע ההוא, אבל זאת רק דעתי

warrior hippie

New member
למה? שיר חביב ביותר...

דווקא די יחזיק אותנו עד האלבום הבא, ד"א זה פס קול לסרט בשם orange county, אני לא יודע על מה ממש הסרט, אבל השיר טוב, גם הקליפ לא רע. רק דבר אחד אני לא מבין, למה לא הוציאו עוד קליפ ל-million miles away? או ל-one fine day כמו שהבטיחו?

voodoo

New member
כי זה היו רק שמועות ...

אבל מצד שני אתה לא רואה שהווב דוד ( נשמע כאילו שהוא דוד שלי או משהו ...) לא כותב על זה כלום !!! אז אם הוא שאמור להייצג את האופספרינג לא מכחיש ...ומצד שני אם מצלמים תוך חודש קליפ לשיר חדש לגמרי ... נראה לי שאפשר לשכוח מקליפ למיליין מילייס אוואי ....וחבל, דווקא עם פוטנציאל ...

voodoo

New member
ממתי ניו מטאל נשמע ככה ?

בעצם עזוב ... להגיד על שיר כזה ניו מטאל זה בורות לשמה ...עדיף שתשתוק

Fudghe_boy

New member
לא אמרתי שניו מטאל זה קללה

ולפי דעתי השיר הזה לא מזכיר בכלל פאנק אלא מין שילוב של ניו-פאנק-פופ-מטאל אני לא אוהב את זה . זכותכם לאהוב את זה ולהעריך את זה רק אמרתי את דעתי.

voodoo

New member
זה לא זה ....

זה פשוט נראה טיפשי שאתה מנסה להגדיר משהו שאתה לא יכול ... וחבל, כי אנשים שעוד לא שמעו את השיר יכולים לקבל ממך רושם לא נכון ... אז בבקשה, ניו פאנק??!! מה עוד ? זה שיר (פאנק ?) אבל יותר רוקיסטי, לפחות נשמע כזה ... ויש שם הרבה אלמנטים של פאנק ! וגם קטעי רוק והעניין של הקצב של השיר גם מזכיר רוק... אז לקרא לו ניו מטאל זה לא קללה ...זה פשוט לא נכון

למעלה