מי שמע את השיר החדש של ג'יסי?

RJlake

New member
מי שמע את השיר החדש של ג'יסי?

קוראים לשיר ALL DAY LONG I DREAM ABOUT SEX נראה לי שרק מהשם של השיר אפשר להבין עד כמה מפגר הוא! ששמעתי לא האמנתי שזה מה שהוא שר כי זה יותר מניסיון להוציא שיר טוב זה נראה כמו ניסיון קלבל צומי! ממש לא מתאים לו!!! הנה המילים לשיר... So you wanna be a rock star Keep it going don't stop Work it while your on top Call the cops Roller coaster riding baby Up and down I love to watch you do it I just want to get close to you Find out what it takes to move you Feel the rhythm Hit the spot Get it hot All night long All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you Keep in mind I'm a love machine Ready twenty - four / seven Call me anytime u need some extra attention Did I forget to mention, school's back in session Get ready for a lesson I just want to feel alive And do what it takes to satisfy you Hour after hour baby All night long with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you All day long I dream about sex And all night long I think about sex And all the time I think about sex with you, with you

justin love

New member
כן אני שמעתי בפרוייקט של וויד רובסו

ן וזה היה שיר כזה דפוק ומגעיל אפשר לחשוב לדעתי הוא עשה שירים הרבה יותר יפים והראה יותר מה יש לו לתת מבחינת הקול שלו בשירים שהוא שר באנסינק אלוהיייםםם מה זה השירים האלה בדיסק שלו??? פשוט מאוד לא לרמה שלו!

סליחה? מפגר?

זה שלא אין יחסי הציבור שהיו לג'סטין אחרי שליכלך על בריטני לא אומר שהוא מפגר! הוא הוציא את השיר הזה בעיקר למועדונים, כי זה שיר קליל עם פזמון חוזר ופשוט. אחרי שתשמעי את כל האלבום שלו אז תחזרי ותגידי את דעתך על המוזיקה שלו ולא על רגל אחת.

justin love

New member
את רוצה להגיד לי שגם השיר

plug it זה שיר טוב???נו באמת הבנאדם מוכשר אני לא אומרת שלא אבל השירים האלה שהוא עשה ממש ממש לא לטעמי טוב כל אחת והטעם שלו... אבל לדעתי הוא עשה את זה ממש לא מקצועי כל מה שהוא עושה חייב שיהיו לו בנות כל הזמן כאילו שמתם לב שרק רקדניות יש לו??אין רקדנים וגם הכיאוגרפיה לא מוצלחת במיוחד טוב זה מה שאני חושבת..

RJlake

New member
אמממ שמעתי את הדיסק שלו וזאת

הסיבה שאני אומרת את זה הדיסק כולו פשוט צועק צומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה מה הקשר לג'סטין בכלל למה תמיד שמדברים על מישהו אחר מהלהקה ישר משווים אותו לג'סטין אני מדברת על ג'יי סיי לא על ג'סטין!

הדיסק שלו צועק צומי??

הדיסק שלו עשוי בצורה הכי טובה שיש, כל שיר יש שינוי והוא לא ניתקע על אותו לחן. אני מודה, אני לא אוהבת את אדידס וזאת היתה בחירה דפוקה לקליפ, אבל ג'יי סי צריך הכל בשביל יחסי דיבור ואני הזכרתי את ג'סטין בגלל שאתן לוקחות את זה כמובן מאיליו שכל אמן צריך לעשות את הדיסק שלו והוא באופן טבעי מצליח. הדיסק של ג'יי סי מצוין בכל בחינה שיש, מקצועית, מוזיקאלית... השיר הזה נחמד פלוס, לא כמו כל הדיסק שלו...אבל זה לא סיבה להגיד שהוא מפגר

RJlake

New member
למה לא? כול מי ששמע את השיר אמר

לי "איזה שיר דפוק! מה לעזאזל עבר לו בראש שהוא עשה את השיר הזה" ואת יודעת מה זה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי בכול פעם שאני שומעת את השיר הזה! תראי אין לי בעיה עם ג'יי סי אני חושבת שיש לו קול בסדר אבל השיר הזה פשוט חסר משמעות המילים כול כך מפגרות ובעיקר מגעילות ובכלל יש לו הרבה שירים בדיסק שהם כול כך תת רמה ובאמת חבל על הכסף שמבזבזים על הדיסק הזה כי זה כול כך לא שווה את זה!

NarihS

New member
חחחח אוקיי, אז אני אהיה השונה פה

ואגיד שאני דווקא אוהבת את השיר הזה חחח ואני דווקא שמחה שיצא לזה קליפ חחחח :) אבל הקלטתי את עצמי שרה את זה :) לא יצא יפה כמו שלו אבל יצא נחמד.. וחוץ מזה, שאר השירים שלו באלבום פשוט טובים! יש לו שם שירים מצויינים! והשיר plug it זה לא שלו! זה מה שהוא עשה עם בייסמנט ג'אקס... יש לו שיר אחר באלבום שלו שזה גם שיתוף פעולה איתם, וזה שיר נחמד! אז אל תקבעו סתם דברים לפני שאתם שומעים.. כשתשמעו את כל האלבום של ג'ייסי אז נדבר... וחוץ מזה, בקשר לכריאוגרפיה, זה לא הוא שעושה את זה, נותנים לו פשוט כראוגרף, ויש לו כריאוגרפיה טובה לדעתי.. הוא רוקד בסדר גמור!

RJlake

New member
אבל זה בדיוק העניין אם הייתם קוראות

את ההודעות שלנו שוב הייתם רואות שאנחנו כן שמענו את כול הדיסק יש לי את הדיסק בבית שמעתי אותו לפחות שמונה פעמיים ונראה לי שזה מספיק בשביל לקבוע אם הדיסק הוא טוב או לא אבל כנראה שזה עניין של טעם ועל זה אין מה להתווכח!

jt fan

New member
אתם עולים על דברים ממש לאט!!

|אויייש זה תמיד היה ברור....ג'יי.סי תמיד קינא בג'סטין...על הכל...אני לא יודעת אם ראיתם אי פעם ראיון של כל אן סינק ביחד...תמיד ג'יי.סי עצבן אותי....לא יודעת למה תמיד
את לאנסוש כפרה עליו
משו בצניעות שלו....בזה שהוא מחשיב את עצמו לכלום....בקול המדהים שלו....בזה שהוא היחיד מאן סינק שלא רדף אחרי המצלמות....דייייי אין אין אין אין עליו
וג'ייסי...לא יודעת...הוא תמיד עיצבן אותי....הוא וכריס הקוףף הוא תמיד היה מתלהב מהקול שלו..הוא חושב את עצמו לאללללללללללה זה מגעיל.. הוא חושב שג'סטין מתחתיווווו-טוב צוחק מי שצוחק אחרון

jt fan

New member
אה ועוד משו...../images/Emo39.gif

השיר הזה...חחח הכל בגללל שאפחת לא נותנת לו.... אוי וכמה שאמרו שג'סטין הוא פרובוקטיבי...חרמן..מה שלא יהיה..זה לא ככה.. מה הדבר הכי גרוע שג'סטין אמר אי פעם בשירים שלוו
Better have you naked by the end of this song?? וה ג'יי סי הזה כולם אומרים שהוא מחקה את ג'סטין..איזה שטויות!! טוב אני לא רוצה לפגוע...אני פשוט לא כל כך אוהבת את אן סינק..

jt fan

New member
../images/Emo14.gif

בהמשך להודעות...רק תראו איזה חומד...מאמי...מושלם!מהמם! מללללללללךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
עכשיו כולם מבינים למה אני אוהבת אותו!!??

justinnn

New member
השירים שלו בכלל מפגרים!!!

השיר שלו...הזה.שכחתי איך קוראים לו...יש נשים שאוהבות נשים... שיר מפגר!! בטרוף!! והמנגינה מטומטמת היא מורכבת רק ממחיאות כפיים!! זה לא מנגינה הדבר הזה....... אבל........ רוק יור באדי של ג'סטין....מה אני יגיד...קלאסיקה...אותו טמטום של מילים..

justin love

New member
קבלו באתר הזה כמה תמונות של jc

עכשיו תגידו לי שאין לו רק סקס על הראש??כל קליפ שלו זה עם בחורות כמעט ערומות

למעלה