מי שמע מי מכיר?

מי שמע מי מכיר?

לאחרונה שמתי את עזניי על שני דיסקים אבל הבעיה היא ששמעתי מכל אחד רק שני שירים אז רציתי לדעת אם מי ששמע ממליץ לקנות הראשון זה Morcheeba - Charango והשני זה Sigur ros - Agaetis Byrjun

סיגור רוס

תראה, כמובן שמדובר פה בטעם אישי והכל- אבל סיגור רוס זה לכוללללם! קנה, קנה, קנה! ועכשיו ברצינות,נחסוך בהמלצה מפורטת (כי א. אני קצת (הרבה) גרועה בלהרחיב לגבי דיסקים. ב. אין לי כוח עכשיו... מאאאוחר)- ורק אומר כי בין כל הדיסקים שמונחים להם כעת על המדפים, זה אחד מהמעטים שאכן שווים את הכסף. טוב, אז מספיק הקדמה- סיגור רוס הם הרכב נפלא מאיסלנד שיצר את יצירת האומנות Ágætis Byrjun(לפני הדיסק הזה, יצאו באיסלנד שני דיסקים נוספים)- דיסק שמשרה אווירה מרגיעה, קסומה ויחודית רק להם. הדיסק זכה (ועדיין זוכה) לשבחים רבים וסיגור רוס זוכים לתהילה ולהערכה לה הם ראוים! ביקורת די שטחית, באט וואט קאן איי דו... באשר למורצ´יבה- יש לי רק מספר שירים מייצגים במחשב, לכן אחכה בשקט עד שמישהו פה יחווה דעתו על הדיסק כולו.
אויש, מאוחר בלילה ואני סתם מקשקשת... NP: Sarah McLachlan- Hold On (piano acoustic אח, סוגדת לאשה, סוגדת...

Esmena

New member
הקודמים- איפיז, כן?

ושרה- זה קאבר לתום וויטס, הלא כן?

n o a m 18

New member
מכיר רק סינגלים, אבל

את השיר הישן part of the process, מ-98, מאד מאד אהבתי גם הסינגל הבכורה המוכר שלהם trigger hippie, טריפ הופ משובח, אני בהחלט מסמפט :) האלבום הלפני אחרון שלהם, Fragments Of Freedom מלפני שנתיים, קצת אכזב אותי מבחינת הסינגלים (rome wasn´t buikt in a day, world looking in) אבל הסינגל החדש מהאלבום החדש (otherwise) עדיין עושה לי את זה, אחרי חודשים של טחינות. וופי חמודים, אין מה להגיד :) את שאר האלבום החדש לא שמעתי, אבל שמועות רצות שהסינגל הבא יהיה הטייטל טראק. אם עוד מישהו מכיר, אני אשמח ללמוד קצת עליהם :) np Hole - Reasons To Be Beautiful

למעלה