מי שמע ? מי ראה ?

מי שמע ? מי ראה ?../images/Emo35.gif

לפני כמה זמן שמעתי הרצאה מפי ד"ר שאול דוידוביץ, על שיטה להכנת מזון בשם אי. אם. סי., אם אינני טועה. מדובר בשיטת בישול שמשאירה את המזון במצבו הטבעי, ז"א ללא שינוי כימי או פיזי. התרשמתי לטובה מטעם הדברים שבושלו בסוף ההרצאה, בינהם גם חתיכת חזה עוף עסיסית בטעם של "על האש". לפי טענת המרצה, אפשר להכין בשיטה זו כל המאכלים הרגילים שלנו והם יהיו יותר בריאיים וגם יותר טעימים. וגם קל מאוד לשמור על תזונה נכונה ומשקל תקין, אפילו שאוכלים כל סוגי הבשר. רציתי לדעת אם עוד מישהו שמע על שיטה זו ? האם יש כאלה שכבר משתמשים בשיטת אי. אם. סי. ושיכולים לחוות דיעה? לכאורה שיטה זו קיימת הרבה זמן, אבל אין עליה שום פרסומת. עוד מישהו שמע, עוד מישהו ראה ? אנא מכם...הענו לי !!! תודה מראש, מירי
 
למעלה