מי שמע על ג´ילת ??

1Meytal

New member
מי שמע על ג´ילת ??

גן ארועים ביקום. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

הילית*

New member
היינו שם בחתונה לפני חודש והיה נהדר

במקרה גם מי שהתחתנה היא הבת של בעלת הבית שלי אז יצא לי לדבר איתם על הארוע והם היו די מרוצים. הדבר היחיד שהוא בעייתי מבחינתי זה שצריך להביא קייטרינג מבחוץ ומעצבת של הכל מבחוץ (חופה, שולחנות וכו´). הדברים האלו גם מייקרים את הארוע וגם מביאים ליותר ריצות (שגם ככה יש הרבה). בגדול- אני אהבתי את המקום!

1Meytal

New member
מה דעתך על צהריים שם?

חשבנו על חתונת צהריים שם. זה מקום גדול?? לנו יש בערך 300 אורחים.

הילית*

New member
מתי אתם רוצים לעשות את החתונה?

אם בקיץ- תודאו שאפשר לעשות שם צל כי אחרת זה ממש לא כייף. המקום הוא די גדול.

*שיר

New member
קצת עצות לחתונת צהרים...

כדאי לבדוק האם יש צל טבעי (עצים) או שהכל מוצל רק עם שמשיות. צל טבעי הוא יותר נעים ומשרה אווירה הרבה יותר קרירה. כדאי לבדוק את המקום בצהריים ביום חם. לראות כמה חם, האם יש רוח נעימה או האם האויר עומד. אנחנו רצינו לסגור ב"ביער חדרה" (שהוא מקום מהמם) אבל אז באנו לשם בצהרים וכמעט התעלפנו מחום, למרות שהם סידרו שמשיות וצל. שימו לב!

1Meytal

New member
עוד קצת על חתונת צהריים

חשבנו על אוקטובר, ולכן חשבנו שאולי בכלל עדיף מקום סגור (קשה לדעת אם יהיה שרב או אולי בטעות גם גשם....) יש לכן רעיונות טובים ?? אנחנו מחפשים באזור השרון ל כ - 300 איש....

הילית*

New member
אוקטובר זה באמת סיכון

אני הייתי הולכת על מקום שיש אופציה להחליף באותו יום למקום מקורה (למשל- גן האמנים, קאנטרי קלאס). יש עוד מקום מקסים שעושה ארועים והם יכולים לשים סככת צל והוא נקרא דרך ארץ שנמצא בהרצליה.

שירי71

New member
אוקטובר אל תקחו סיכון

תבדקי במטאורולוגי. אנחנו מתחתנים בסוף אוקטובר ויש סיכון לגשם לכן לקחנו גן עם גיבוי של מקום מקורה צמוד (גן האמנים). בשרון יש את ליד הנחל שהוא יפה ומקורה בחורף, פתוח חלקית בקייץ. אם יש לך עוד מקומות ספציםיים שראית בשרון תני שמות ואתייחס, כי ראיתי כמה מקומות שם והם ממש לא עשו לי את זה מלבד ליד הנחל שהיה יפה ומקורה. אם אתם לא לחוצים על השרון אז את פשוט חייבת לראות את גן האמנים.

1Meytal

New member
מה עם עדן?

זה בניר אליהו, חשבנו גם על ירוק כחול במושב חרות. גן האמנים זה בקראון ?? את יכולה לספר לי קצת פרטים עליו ?? הרבה תודה.

הילית*

New member
גן האמנים

גן האמנים נמצא בין צומת מסובים לצומת סביון (קרוב למשטרת מסובים). במקום- יש שני גנים: מקום אחר וגן האמנים כאשר מקום אחר פעיל רק בקיץ (מיוני עד סוף אוקטובר) וגן האמנים פעיל בצורת גן באותם חודשים ובחודשי החורף יש גן מקורה קרוב. היחס והשירות שלהם הוא יוצא מן הכלל- הם מלווים את הזוג (גם אותנו...) לאורך כל הדרך עם המון סבלנות והמון עזרה במתן עצות ובמיוחד אני מציינת לטובה את לימור... המחירים משתנים בין היום בשבוע לחודש ואין לי מושג לגבי שישי בצהריים. אני ממליצה לך התקשר ללימור ולברר פרטים. הטלפון: גן האמנים- 03-5333199 בהצלחה!

שירי71

New member
מש לא קרוואן! לכי תראי וזהו!

גן האמנים זה מקום ברמה. מש לא קרוואן. כל מילה שאומר על המקום תחטיא. פשוט לכי ותראי. תקבעי פגישה ולא תתצערי (Zה מה קרה לי).

שירי71

New member
היינו שם בחתונה מקום מקסים

יפה ולא קיטשי לדעתי, מעניין לעין, אבל: אין שם קייטרינג עד כמה שהבנתי, וגן מאד מוסיף שם עיצוב עדין לגן. המקום יפיפה לאללה וגם הפקקים מתל אביב לא היו נוראיים בכלל!

1Meytal

New member
נראה לי שנקפוץ לראות

חשבנו על שישי בצהריים שם. נראה לך שזה יהיה מוצלח גם באור יום ?

*שיר

New member
שאלת תם: ג´ילת והפארק ביקום זה

אותו הדבר? כי ראינו סרט וידאו של חתונה ביקום והמקום מקסים, יפהפה ביותר, רק מאוד לא מוצל.

שירי71

New member
לא זה שני גנים שונים אבל קרובים למד

למדי. הפארק ביקום אני מאד אהבתי אבל חברי לא, ויש שם בעיה של חורף (הם עושים רק בקיץ) ולכן לא יכולנו לקחת סיכון לאוקטובר. בנוסף יש שם ירידה די תלולה ולא לכל גיל זה נוח. אבל המקום מקסים ואפשר להתסדר איתם גם במחיר. גילת זה קרוב אבל שונה. ביקון יש מעין אגם ובגילת אין. גילת מקום סולידי ומדהים אך שונה.

Sharon_1

New member
את צודקת בקשר לירידה התלולה

זה פשוט נוראי. היינו שם בחתונה לפני איזה שנתיים (אולי אפילו יותר), ולי עם עקבים היה קשה לרדת, נורא ריחמתי על אנשים מבוגרים. מה גם שהמקום בו אוכלים הוא על הדשא ונורא קשה ללכת עליו עם עקבים. (ואם יש אנשים בכסאות גלגלים, זה בכלל מסובך). יש שם אגם נחמד, אבל בחושך הוא נראה די מגעיל. האוכל היה לא משהו (אבל אני מבינה שזה קייטרינג מבחוץ), מה גם שיום אחרי החתונה, כולנו (7 אנשים) היינו עם קלקול קיבה. בקיצור-לא מקום שזכור לי לטובה... בקשר לג´ילת - מה את יודעת עליו? יש בחורף? כתבו לי פעם שאין, יש רק קיץ. הקייטרינג שם מבחוץ או של המקום?

למעלה