מי שמע על הדיאטה הזו?

ריטה1

New member
מי שמע על הדיאטה הזו?

שנקראת דרמה דיאט. מיועדת לאלו שאין להם זמן להתעמלות(או בכושר של מינוס כמוני), בלי דיאטות וכד´. רק שמים מדבקה מאצות ים שמשתתפת בתהליך חילוף חומרים באמצעות ספיגהדרך נקבוביות העור אל זרם הדם-ולא דרך מע´ העיכול. הדיטה הינה באישור משרד הבריאות. ואפשר להמשיך לאכול כרגיל. שלחתי להם מסר באתר שלהם (שהוא ד"א מאוד לא מוצלח ודי ריק).מקווה שיחזרו אלי ואז אתן לכם יותר פרטים. כעיקרון אני לא מאמינה גדולה בדיאטות פלא, אבל נראה. אגב המחיר שלה הוא 249 ש"ח

לא שמעתי../images/Emo12.gif

ואם לומר את האמת - נשמע לי די חרטה.. אם יצליח, תעדכני.. פעמים יש הפתעות בחיים..

חן123

New member
קודם כל ידע כללי

מוצר שהוא באישור משרד הבריאות משמעותו שמשרד הבריאות בדק אותו והמוצר לא רעיל, נקודה. משרד הבריאות לא בודק את יעילות המוצר. בקשר לדיאטה, מה אני אגיד לך, אני מכירה רק דרך אחת לרזות, לסתום את הפה ולהזיז את הת... הבנת. לא הייתי מבזבזת את כספי על מדבקת סושי שאמורה להרזות אותי, אבל זאת דעה פרטית חן

וואלה, גם אני כמו חן ישר חשבתי על

סושי שדבוק לי לאוזן (ולא ה-
)... תראי, אצות ים ניתנות פעמים רבות בדיאטה בכל מיני אופנים ובעיקר בכמוסות. באצות ים יש רמה גבוהה מאוד של יוד ויש אנשים שיש להם בעיות בבלוטת התריס (בלוטת המגן), שמוצרים כאלה לא בריאים ואפילו מסוכנים להם בגלל היוד (כמוני למשל). אני לא מאמינה בכל מיני "לחש-נחש-נחשונים" ודיאטות בזיק-בזק למיניהן (למרות שניסיתי את כולן וכך גם דפקתי את הגוף שלי) - אני בהחלט מאמינה בדרך חיים. אז אם את רצינית בקשר להורדה במשקל, תאמצי לך דרך רצינית - דיאטנית, שומרי משקל, מירי בלקין... ולא תה משלשל, כמוסות פלא וסושי באוזן.

מצטרפת לדעות חברותיי../images/Emo45.gif

אין קיצורים ואין נוסחאות או מדבקות פלא, יש רק דרך אחת, לאכול נבון ולעסוק בפעילות גופנית!

ריטה1

New member
ואני לא אוכלת כלום

אני אוכלת אולי ארוחה וחצי ביום, ולא יורדת גרם.... נכון צריך כושר אבל אין כסף לכל מכוני הכושר למינהם, ולעשות בבית או ללכת, קשה לי להתמיד, ואין לי משמעת לזה. לגבי שומרי משקל חשבתי על זה, אבל אני מכירה את עצמי אם אני אתחיל לחשב קלוריות זה ייגמר אחרי מקסימום יומים, כי לג´ינג´ים אין סבלנות.

גם אני חשבתי שאני לא אוכלת כלום...

רק חבילת במבה קטנה ופרוסת לחם ועוד אחת כי אני בעצם נורא רעבה... ואת חתיכת העוגה שערן השאיר בצלחת אז באמת לא אכלתי כלום, רק המון-המון נישנושים במשך כל היום... היום אני טורחת להכין לעצמי סלט, ועוף בתנור, ופרוסה עם קוטג´ במקום קרים-צ´יז... ושתדעי - כשלא אוכלים לא יורדים במשקל כי הגוף "שומר" לעצמו את כל המאגרים של השומן.

למעלה