מי שמע על המוטל "הנסיך הקטן"

מרים47

New member
מי שמע על המוטל "הנסיך הקטן"

צריכים פרטים........ המחירים אצלו סבירים.

harhanegev

New member
תעשי חיפוש על המילים "הנסיך הקטן",

ותמצאי הרבה מידע שכתבתי.

מרים47

New member
תודה עשיתי חיפוש אבל

לצערי את התגובה שלך לא מצאתי......... אני לא הבנתי איפה בדיוק אמצא את המידע שלך אשמח עם תפרט לי. אבל מצאתי תגובות של אחרים - והבנתי. במיוחד שאנחנו זוג בשנות ה40 ולא צעירים. כרגע קיבלתי מסר לגבי " זהבה חדרי נופש" באתר נראה מדליק מה דעתכם. תודה וחייבת לציין שהפורום הזה כל כך יעיל , במיוחד שאתה סוגר דילים - ושאתה מגיע לשם מתאכזב, וכאן יש חברים , שיכולים להזהיר אותך. כל הכבוד!!!!

harhanegev

New member
אני עשיתי חיפוש ודווקא מצאתי :

בבקשה , הנה התוצאה של חיפוש המילים "הנסיך הקטן". לגבי זהבה, צר לי לאכזב אותך, אבל אנשים בדרך כלל לא מכירים את "משה חדרי אירוח" או את "מזל חדרי אירוח" או את ששון חדרי אירוח" וגם לא את "זהבה חדרי אירוח". יש המוני אנשים שקשורים להשכרת חדרים, הם לא מוכרים ולא מפורסמים, גם אם היו להם כמה שקלים לשלם לפרסום באיזה אתר אינטרנט. מי שיש לו אתר (או פרסום באתר), אינו טוב יותר ממי שאין לו. שלא תביני לא נכון, אינני רומז שיש בעיה עם "זהבה", אינני מכיר את זהבה ואין לי שום מושג לגביה, היא לא ידועה ולא מפורסמת ולא מוכרת לי. מה תכל'ס אני מציע לך לעשות: לברר עם זהבה את האופציות שיש לה להציע לך, וכל אופציה שנראית לך לברר: [1] מהי הכתובת המדוייקת של החדר / יחידה / דירה ? (מספר גבוה, עם 3 או 4 ספרות ללא שם רחוב, זו גם כתובת מדוייקת ואין עם זה בעיה) [2] האם יש שם מצנן או מזגן ? [3] האם יש תריסים שניתנים לסגירה באופן שיהיה חושך מוחלט ? (את לא רוצה לקום עם אור ראשן, נכון?) עם המידע לגבי הכתובת את מוזמנת לחזור אלי או אל כל אילתי/ אובייקטיבי/ת אחר/ת (אובייקטיבי/ = לא עוסק/ת בהשכרת חדרים), ונשמח לספר לך בדיוק איך השכונה, מה המרחק מהים (או ממקומות מעניינים אחרים), איך התחבורה (אם יש אוטובוסים פנימיים נוחים או לא) וכל מידע רלבנטי אחר.

מרים47

New member
תודה על תגובתך , חשבתי שרצית לכתוב

תגובות על המקום. בכל מקרה , זהבה חדרי נופש יש לה אתר והתרשמתי. הזמנתי מקום, אדווח אחרי שאחזור.

harhanegev

New member
"היכן" הכוונה היא באיזה מקום.

לא אצל איזה מתווך. הרי אותה זהבה יכולה לתת לך דירה אחת 400 מטר מהים, ודירה אחרת 3 קילומטר מהים. דירה אחת מפוארת ומאובזרת, ודירה אחת בשיכון מתפורר. אז באיזה מקום הדירה / חדר שהזמנת אצלה בסוף ?

harhanegev

New member
חיפשתי את אותה "זהבה" בגוגל,

ומסתבר שאכן צדקתי: יש אצלה חדרים במקומות שונים, חלקם קרובים מאוד לים וחלקם דורשים צעידה רצינית בעליה חזרה מהים, חלקם יפים וחדשים וחלקם פחות. אז איזה מהם בחרת ? (אלא אם כן זה סוד צבאי)

מרים47

New member
לא אין סוד, חחחחחחחחח, פשוט לא הבנתי

הוילה - זה החדר שקיבלתי ממנה. תודה

למעלה