אני עשיתי חיפוש ודווקא מצאתי :
בבקשה , הנה התוצאה של חיפוש המילים "הנסיך הקטן". לגבי זהבה, צר לי לאכזב אותך, אבל אנשים בדרך כלל לא מכירים את "משה חדרי אירוח" או את "מזל חדרי אירוח" או את ששון חדרי אירוח" וגם לא את "זהבה חדרי אירוח". יש המוני אנשים שקשורים להשכרת חדרים, הם לא מוכרים ולא מפורסמים, גם אם היו להם כמה שקלים לשלם לפרסום באיזה אתר אינטרנט. מי שיש לו אתר (או פרסום באתר), אינו טוב יותר ממי שאין לו. שלא תביני לא נכון, אינני רומז שיש בעיה עם "זהבה", אינני מכיר את זהבה ואין לי שום מושג לגביה, היא לא ידועה ולא מפורסמת ולא מוכרת לי. מה תכל'ס אני מציע לך לעשות: לברר עם זהבה את האופציות שיש לה להציע לך, וכל אופציה שנראית לך לברר: [1] מהי הכתובת
המדוייקת של החדר / יחידה / דירה ? (מספר גבוה, עם 3 או 4 ספרות ללא שם רחוב, זו גם כתובת מדוייקת ואין עם זה בעיה) [2] האם יש שם מצנן או מזגן ? [3] האם יש תריסים שניתנים לסגירה באופן שיהיה חושך מוחלט ? (את לא רוצה לקום עם אור ראשן, נכון?) עם המידע לגבי הכתובת את מוזמנת לחזור אלי או אל כל אילתי/ אובייקטיבי/ת אחר/ת (אובייקטיבי/ = לא עוסק/ת בהשכרת חדרים), ונשמח לספר לך בדיוק איך השכונה, מה המרחק מהים (או ממקומות מעניינים אחרים), איך התחבורה (אם יש אוטובוסים פנימיים נוחים או לא) וכל מידע רלבנטי אחר.