מי שמע על מת´יו שפרד?

MARMELAD

New member
מי שמע על מת´יו שפרד?

בתמצות רב - הוא היה בחור נהדר, והוא נרצח כי הוא היה הומו. אני מפנה אותכם למאמר שמספר עליו קצת.

MARMELAD

New member
ודרך אגב...

אפילו לא שמתי לב אבל בדיוק היום לפני 3 שנים הוא נפטר מפצעיו בבית החולים. תקראו ותזכרו תמיד.

amir100

New member
ואפשר לומר גם

שלא קרו מקרים כאלה יותר מידי, מה שמראה שאין ממש יחס אלים להומואים בעולם. מי שאלים יותר הם השלטונות אשר בתחומם לא מאפשרים ב<b>חקיקה</b> פעיולת הומוסקסואלית. אמיר

mosher5

New member
יש עליו גם סרט

בשם "סיפורו של מתיו שפרד" שהופיע בסינמטק במסגרת ארועי חודש הגאווה. יכול להיות שהוא עדיין מופיע שם, אני לא בטוח...

MARMELAD

New member
האמנם?

אז אולי לא רצחו מאות ואלפי הומואים בשנה האחרונה אבל בוא נדבר קצת על סטטיסטיקות: GLSEN,Gay Lesbain and Strait Education Network ערכו מחקר ממש ממש עכשיו. הנה חלק מהתוצאות: מתוך כל עשרה תלמידים הומואים, לסביות, בי וטראנס, יותר משמונה (!) מדווחים על אלימות פיזית או מילולית כלפיהם בעקבות נטייתם המינית, בביה"ס. 84.3 אחוזים מהנסקרים ציינו שהופנו אליהם הערות פוגעות לעתים קרובות!!.81.8 מהנסקרים ציינו שצוות ביה"ס לעתים רחוקות או כמעט ולא הגיבו לעלבונות הללו ולא התערבו כדי למנוע אותם. אז בוא נדבר אחוזים. 84.3 זה הרבה. בסדר, צודק, מקרים כמו מת´יו שפרד הם יותר ויותר נדירים. אבל כל עוד 84.3 מציינים מה שציינו... אז יש עוד דרך ארוכה. המאמר מתוך QUEERY אתר ה GLSEN

mosher5

New member
זה רק מראה

שאולי עדיף שלא לצאת מהארון במהלך הלימודים בבי"ס. זה ברורו וידוע שהחברה בבתי-הספר היא מאוד לא בוגרת בהתנהגותה (בלי להכליל, תמיד יש מעט יוצאי דופן), ומושפעת מהרצון להיות הכי פופולרי וקול, לחץ חברתי עצום ועוד.

Flicker

New member
מותר להפנות לעוד מאמר?

אז הנה...מאמר מלפני כמעט שנה, קצת על מת´יו שפרד, קצת על הומופוביה, קצת על עצמנו. (אני נשמע כמו ג.יפית) ואהלן מרמלדי

אופק L

New member
אבדוק אם יש אפשרות להכניס את שניהם

לרשימת מאמרי הפורום, תודה רבה - נושא חשוב מאין כמוהו למען לא ישונו מקרים כאלה בעתיד

למעלה