מי שמע על סנוס SNUS

מי שמע על סנוס SNUS

זהו טבק לעיסה שבדי, כשראיתי את הקופסה לראשונה חשבתי שזה מן מיני גלידה, אבל אחר כך הסבירו שזה טבק לעיסה שמצהיב את השיניים...

liranlotker

New member
זה לא טבק לעיסה

זה טבק שיכול לבוא בתפזורת או בתוך שקיקים, שמכניסים לפה ושמים ברווח שבין הלסת העליונה לדופן הפה - וזה ממש לא מצהיב את השיניים, אבל זה כן עושה חורים ברקמת הפה, במיוחד אם משתמשים שנים ארוכות במיוחד.

liranlotker

New member
ודרך אגב

סנוס אינו חוקי ברוב מדינות העולם, שבדיה היא מהבודדות בהן זה חוקי (ולעניות דעתי זה עדיף בהרבה מסיגריות - השימוש בזה לא גורם כל נזק פאסיבי לאנשים שנמצאים מסביב לבן אדם שמתשמש, שזה לבדו ייתרון אדיר על סיגריות, שלא לדבר על כך שלא מקבלים סרטן גרון או ריאות, כי אין עשן שחודר לשם).

לא לועסיםאת זה הממ../images/Emo60.gif

שמים את זה בין השיניים [בלסת העליונה] לבין השפה העליונה.. והממ, יש את זה בטבק הממ מפורר, אז עושים כדור ושמים או שיש את זה מוכן בתוך ניירות כאלו, ואז פשוט שמים את זה יש לזה ריח ממש טוב!
אבא מת על זה=]

Yoav Den Vilda

New member
../images/Emo97.gif יש לי את זה בבית

במגירה. זה מסריח לי את כל החדר, אבל יש בזה גם ניחוח נחמד. אם מישהו רוצה - אתם מוזמנים. יש לי כמות די נכבדת.

הו זה בסדר,יש פה מספיק במקרר../images/Emo60.gif

כשאני אומרת מספיק, אני מתכוונת לאיזה 6 חבילות ארוכות כאלו
אבל הריח טוב! כולם אומרים שזה מסריח, אבל אני מתה על הריח הזה=] אבל זה בטח לא טעיםS:

p i n g o

New member
איפה אפשר להשיג שקית לדוגמית?!

Jag alltid vill att försök ny hobbyer

../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

תבוא, נראה hip hip hora נאכל מאראבו ואז שטבולאר עם לינגון ולקינוח נדחוף סנוס~!

Eurogirl

New member
אתם יודעים...

ככל שהזמן עובר, ממש מתחיל לבוא לי על מפגש פורום!
חבל שאנחנו קיימים בדיוק שתי שניות
.

Eurogirl

New member
בואו נארגןןןןן!!! JAAAAA!!! ../images/Emo99.gif

אבל: 1. באיקאה
. 2. יהיה מעורב בו אוכל
. 3. לא ב-27.4!!! יש לי מפגש פורום אחר!!! 4. לא ב-26.4 או ב-28.4. יש למנהל מפגשי פורום אחרים!!!

python 4

New member
ב- 25.4? אבל.. אבל..

באיקאה? למרות שזו פסגת התרבות השבדית בארץ, עדיין מדובר בחנות רהיטים, ואני בספק אם הם ישמחו לראות חבורה של אנשים שקוראים את הספרים בשבדית שהם שמים בארונות לדוגמא שלהם.

הו אתה לא פורומיסט לעניין../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אז מה אם הם לא ישמחו! וחוץ מזה אני בטוח אקנה איזה פח או משהו שם, אני מכורה:p

liranlotker

New member
את ה-alltid שמת במקום הלא נכון

חוץ מזה, התחביר בסדר
בקשר לסנוס - קשה מאוד להשיג אותו מחוץ לשבדיה, כי הוא לא חוקי בשאר האיחוד האירופאי.

liranlotker

New member
ועכשיו כשהסתכלתי שוב..

לא בדיוק נכון, המשפט הנכון יהיה : Jag vill alltid försöka nya hobbyer.

Arthur Dent

New member
ווווופ

או איך שכותבים את זה הכי מפחיד, הצילי הזה של ה"נכון".

למעלה