מי שמע על פצעים בגרון ובפה ?

יעל של 4

New member
מי שמע על פצעים בגרון ובפה ?../images/Emo53.gif

שקד שלי עם חום גבוהה כבר 3 ימים הרופא מצא היום פצעים בגרון ובפה. שקד כמובן לא רוצה לאכול ולא לשתות והיא על הפנים. רציתי לדעת אם משהי עברה את המחלה האיומה הזו ? הרופא חושב שזה וירוס ויראלי (עשינו בדיקת דם), עשינו גם משטח גרון שעליו יהיה תשובה רק מחר. הרופא אמר שצריך לשים לב שלא תתיבש ואם היא לא תשתה צריך לעלות איתה לבית חולים. מה אתם אומרות ?

לאיתי היה את זה .. ../images/Emo5.gif

לפני כחצי שנה, מחלת הפה והטלפיים זה היה שבוע נוראי, הוא כל השבוע לא נגע באוכל ובשתיה, נאלצנו להכניס לו לפה מזרק עם מיים שלא יתיבש .. שבוע שלם הוא לא נגע במיים מה שאמרו לנו (וזה בדוק ונכון) שבמקרה וזהו המחלה צריך לטפטף על הפצעים חלב עיזים טרי, אני זוכר שנסעתי לכפר כאן באיזור לחליבה של עיזים ולקחתי 2 ליטר ויומיים טיפטפנו לו לפצעים, עד שזה עבר ... אין מה לעשות, זה עובר מעצמו מה שחשוב זה לתת לו לשתות, אפילו בכוח .. הוא חייב לשתות

mirisss

New member
היי יעל מצטערת לשמוע אני מכירה

את המחלה לפניי שנתיים במעון הקודם שעבדתי, להרבה ילדים הייתה המחלה הזו, אגב היא מדבקת תשתדלי שאף אחד לא יכניס דברים שלה לפה, המחלה לא קלה וכמו שכתב לך איש החידות הרבה הרבה לשתות, גם אם היא לא רוצה תנסי שתייה קצת מתוקה אוליי זה ידרבן אותה לשתות, תחזיקי מעמד. גם אני שמעתי על חלב עזים, מקווה שיעבור מהר, כנראה שהיא נדבקה מאחד הילדים בגן, מאחלת לכם בריאות וכל טוב. מירי אמא של ימית, מירב, דנה וארי.

michal66

New member
אני מצטערת לשמוע על הסבל של שקד

ולצערי אני לא יכולה לעזור, לא מכירה את המחלה הזו. אבל כמו כל מחלה חשוב מאוד לתת נוזלים, כפי שהציעו לך אפשר לתת כל פעם קצת עם מזרק . הצעה נוספת, קרטיבים , הקור מקל את הכאבים ובכל זאת יכנסו קצת סוכרים לגוף. החלמה מהירה
לשקד מיכל

גם אני מכירה את זה

לרועי היה את זה. במיקרה שלו זה באמת היה משהו ויראלי ולא יותר. זה חלף מאליו לאחר כמה ימים בדיוק כמו שאמר הרופא. בקיצור, לא נעים אבל עובר. תחזיקו מעמד

גלי88

New member
למאי היה את זה

זה באמת זועה! היא היתה רעבה ולא יכלה לאכול וזה היה מלווה בחום גבוה. חשבתי שזה לא יעבור אבל אחרי שבוע (שנמשך כנצח) זה עובר. אנחנו נתנו לה חלב עיזים,למרות שהיא לא רצתה נתנו לה עם מזרק בכוח ולדעתי זה עזר כי לבת של אחותי זה נמשך שבועיים. מאחלת לך שיעבור מהר וכמה שיותר בקלות.

גלי88

New member
אופס, חזרתי על דברים שאמרו

רק אחרי שעניתי קראתי תגובות אחרות.

יעל של 4

New member
זה לא מחלת הפה והטלפיים

לדברי הרופא איזה וירוס ויראלי, קבלנו תרופה בשם זובירקס שצריך לתת אותה 5 פעמים ביום וגם ג'יל למרוח בפה, אבל שקד לא נותנת למרוח לה, היא מאוד עצבנית ובוכה המון או ישנה המון. היום נשארתי איתה בבית וממש לא קל היא סובלת נורא. אני מנסה לשכנע אותה לשתות וזה ממש קשה, בנתיים לא יבשה. יעל

גלי88

New member
גם אצלינו זה היה וירוס

וגם לנו נתנו ג'ל למרוח בפה וממש לא הצלחתי למרוח לה. המון המון סבלנות. זה שבוע נוראי אבל הוא חולף. תרגישו טוב

oshkvarek

New member
הפה והטלפיים

מדבק בטירוף שימו לב לנסות להפריד מה שיותר. אין מה לעשות, אפשר קצת טי ג'ל להרגעת תחושת הפצעים ואקמולי להורדת החום. שתשתה הרבה הרבה ואפשר גם גלידות,הקור עוזר מאוד לתחושה הלא טובה בפה מהפצעים שתרגיש טוב

למעלה