מי שמע על קירבי שואבי אבק?...

fairygood

New member
מי שמע על קירבי שואבי אבק?...

יש לי תלונה חמורה מאוד נגד חברת קירבי שואבי אבק מרחובות, ואני לא ממש יודעת למי לפנות, במידה וזו הבמה אז הרשו לי לספר לכם בקצרה את הסיפור של הוריי: הוריי הם זוג פנסיונרים מאיזור השפלה. אבי בן 77 חולה קשה (דיאליזיה ולב) ואימי בת 67 לאחר אירוע מוחי..כך שמדובר בזוג שלא ממש בריא בנפשו וגופו (שיהיו בריאים אמן.) יצרו קשר עם אימי טלמרקטינג של קירבי וקבעו לה סוכן שיבוא וידגים עד כמה השואב אבק שלהם הוא מיוחד (ואכן הוא כזה אבל...)ואכן הגיע סוכן שכזה בלויווי סוכן נוסף מטעמם, הם הדגימו לה, שוחחו איתה, ועוד שוחחו איתה, ועוד ועוד.. עד ששיכנעו אותה לרכוש את המוצר עם כל התוספות הנילוות לו בשווי של 14,400 ש"ח !!!! שוב להזכירכם מדובר בזוג שחי על פנסיה וקצבת ביטוח לאומי וכולכם יודעים כמה הם מרוויחים סה"כ.(גרושים...). החתימו את אימי על שובר כרטיס אשראי למשך 36 חודש עבור שואב אבק!!!!! יום למחרת אמא קלטה את הטעות שעשתה ויצרה קשר במיידי עם נציג המכירות שמכר לה את השואב, וזה לאחר ששמע שהיא מבקשת לבטל את העיסקה התחיל לספר לה סיפורים ולהפנות אותה למשרד, במשרד הם סיננו אותה, לא יכלו לדבר איתה, ושהיא ניסתה שוב לדבר עם הנציג, הוא לא היה זמין, היה עסוק, היה בפגישה, היה פה היה שם ומרחו אותה שבוע וחצי. לבסוף הצלחנו איך שהוא להגיע איתם להסדר ביטול ולשלם בעבור ביטול העיסקה 1,300 ש"ח. יש לציין ולאמר שתשלומים בעבור השואב עדיין יורדים בכרטיס אשראי ואנחנו לא מצליחים לעצור את זה. השואב נמצא בחזרה בחברה כבר חודש, וממשיכים לחייב אותם, בנוסף כמו שאני יודעת יש חוק ביטול מוצר תוך שבועיים מיום הקניה, והכסף מוחזר ללא בעיה וללא חיוב קנסות כל שהם, ופה איתם עם קירבי זה לא עובד כלל. אני ממש צריכה עזרה למען הוריי איך אני מצליחה להחזיר להוריי את כל הכסף שנגבה מהם ללא צדק? נא עזרתכם בהקדם. תודה רבה|

Zingarella

New member
שמעתי גם שמעתי...

אמנם איני לקוחה וגם לא קרוביי אבל...אני מכירה מישהו שעבד שם כסוכן מכירות משך תקופה של שלושה חודשים אבל חוזה לא נחתם ביניהם... אותו סוכן קרע את עצמו ומכר ( ולא לא לפנסיונרים ומיעוטי יכולת אלא עיסקאות לגיטימיות אמיתיות לגמרי לאנשים שעד היום מתקשרים להודות לו...) אך מהר מאוד הבין שפרנסה של ממש אין בזה ולכן החליט לעזוב...אלא שעד היום-ארבעה חודשים לאחר שעזב לא קיבל עדיין אגורה שחוקה מהשכר שמגיע לו ובכל פעם שהוא ניגש לדבר עם המנכ"ל של קירבי בארץ נשלפים תירוצים עד אין סוף...ומדובר בסכום לא מבוטל של כסף ששימש כפרנסה יחידה של אב לתינוקת... מקרה עצוב שמוכיח, בנוסף לשאר התלונות שיש לבדוק במהרה את אופן ההתנהלות המפוקפקת של החברה הזו ...

למעלה