מי שמע על ראל ?

חני 852

New member
הראלים

ראלים - תנועה בינלאומית המאמינה שבני האדם על פני כדור הארץ נוצרו בתהליך של הנדסה גנטית על ידי חוצנים.
התנועה נקראת ע"ש הכינוי שניתן, לפי אמונת הראלים (Raelians), על ידי החוצנים, למנהיג התנועה "ראל" (Raël), עיתונאי צרפתי בשם קלוד ווריון, כאשר לדבריו נלקח לרכב חלל וקיבל את הבשורה ע"מ להפיצה לאנושות.
הראלים מאמינים כי "ראל" הוא האחרון בשרשרת הנביאים ושקדמו לו משה, ישו, מוחמד ובודהא, והוא למעשה אותו משיח בן דוד לפי המסורת היהודית.
הראלים דוגלים בקידמה טכנולוגית והתפתחות מדעית כערכים מובילים אליהם בני האדם צריכים לשאוף. כמו כן התנועה תומכת בשיבוט בני אדם ואף מממנת ומבצעת מחקרים בנושא.
הראלים טוענים כי הצליחו לשבט תינוקת וכי שמה איב, אך מעולם לא הציגו כל הוכחה לכך
לפי פרסומי התנועה, חברי התנועה ברחבי העולם מונים כ-85,000 איש ואשה.
הקישור לאתר שלהם :
http://he.rael.org/faq

רותי 11

New member
מהההההההההה? אני המומה

זה שיש אנשים שנוצרו כאן באמת על ידי חוצנים
זה ידוע אבל רוב בני האדם הגיעו מעולמות אחרים
הכושים הם היחידים שנוצרו כאן.
זה שהם מדברים רק על קידמה טכנולוגית באמת\
משהו שמאפיין חוצנים שהם חיים באמת על קידמה
טכנולוגית ולא רגשית.
אני מקווה עבורם שהם יתעוררו מהר

מייפלס

New member
אני קראתי את הספר של ראל

וזה עושה עלי רושם שגם אם הם מפותחים בהרבה מאיתנו טכנולוגית ( הם לא יודעים על רוחניות ונפש ונשמה שום דבר ומתכחשים לזה או משקרים לנו ! ) ...
אז מה אם הם מפותחים טכנולוגית ( כן יש בדברי זלזול מסוים ... ) - זה לא אומר שהם דוברי אמת או שמנסים לעשות עלינו מניפולציות פסיכולוגיות כדי לשלוט בנו במוח ולא ממש בכח ...
למרות שמה שמוצג בספר שלהם הוא גן עדן יפה אצלם ומי שיהיה טוב בעיניהם יקום לתחייה בכוכב שלהם ויחיה אצלם ומי שיהיה סתם נטראלי פשוט ימות ומי שעשה חטאים רעים מאוד או מתכחש להם יוקם לתחייה רק בשביל לעמוד לדין על מעשיו ולהיענש עליהם !

אם הם אנושיים כמו שהם טוענים ( אחרי הכל לטענתם הם ברו אותנו מהם בשיטות גנטיות ובעצם גם את כל בעלי החיים אז הם רעים וטובים בדיוק כמו שאנחנו , לא כך ?!

רותי 11

New member
להתיימר שהם בראו אותנו ואת העולם שלנו

זאת באמת התיימרות לשמה
הם אומרים את זה כדי לשכנע
אותנו שהם חיים נכון ואנחנו לא
ואת צודקת אם הם יצרו אותנו
אז מה זה מעיד עליהם?

מייפלס

New member
הדרך הזו שהם טוענים נשמעת לי יותר

טובה מדרכנו אנו ( ליתר דיוק דרכה של החברה המערבית ) , אבל לא לגמרי ... וזאת אם זו אמת ולא שקר ...

לחיות בלי כסף עם כבוד לטבע ולעשות מה שרוצים - ליצור , לעשות אהבה ומי שרוצה אומנויות לחימה אפילו עד מוות כדי לשלוט איך שהוא באגרסיות ותוקפנות ...
אה וכן יש להם רובוטים בצורתם שהיא גם די הצורה שלנו שמשרתים אותם כדי שיהיה להם מספיק זמן למה שבא להם לעשות ...

רותי 11

New member
אבל אנחנו בני אדם ואנחנו אנושיים

אנחנו לא רובוטים אנחנו לא חוצנים
באנו לחוות את הרגש ללמוד אותו
להבין אותו אנחנו באנו לכאן עם כל
4 היסודות אש מים אוויר אדמה
מה שאין לחוצנים שהם ויתרו על
המים(רגש)

מייפלס

New member
את מתכוונת רק ל"אלוהים" שלנו

או לחוצנים בהכללה ?

אני מתכוונת בנוגע לרגש ...

ploni007

New member
הראלים בתורה זה סוג של מלאכים..

תיראי..אם את לא מאמינה בתורה
אז ע"פ האבולציה-אין סוף מרחב וזמן-טיפשי לחשוב
שאנו לבד כאן ביקום.תקראי לזה חוצנים,יישות תבונית
וגם מורכבות העולם בפני עצמה-זו לא תאוריה או סברה
זה בילתי נמנע-שאיננו לבד (מספיק גודל היקום)

ואם את מאמינה בתורה-אז שם התאוריה מוכרת.

drilllogic

New member
מכיר אותם ...

היי גם אני קראתי את הספר,

יש לראות את זה בתור חלקים מהאמת, ישנם מאות ואף אלפי זרמים שגם בהם יש אמת
האמת היא "מולטי מימדית", עם זוויות שונות והתנגשויות של תרבויות, שדות אנגרטים ומימדים שונים. תוסיפו על כל זה שממשלת יהוה סיימה את תפקידה וממשלת אלינוס נכנס לתפקיד. אני מאוד מסכים עם התגובות פה שהראלים הם זן שיש בהם פחות רגש.

למעלה