מי שמע רשת ב´ אמנון פאר? סי היתה שם

actress

New member
מי שמע רשת ב´ אמנון פאר? סי היתה שם

היום למי שלא שמע היה שידור מדהיםםםם!!!! זה היה מקסים ביותר לכל מי שפספס ניתן לראות כאן את התגובות וכל השאר...

אני, אבל לפני 7 שנים.

לפני שבע שנים, קצת אחרי שרבין נרצח, סי היתה אצל אמנון פאר. הזדמן אז להיות עוזר הפקה ברשת ב´ באותה התכנית. התקשרתי אליה, לאחד משני הטלפונים שמסרה שם, והזדהיתי מקצועית בלבד. היא היתה חצי חולה כמדומני, אך גדולה כתמיד. למותר לציין שהטלפונים האלה נשארו אצלי ל"קישוט" בלבד. טוב, נו, היא לא זוכרת את זה, כי היא לא ממש ידעה את זה. נ.ב. חבל שלא ידענו שהיא הופיעה שם אתמול. אם זה היה ב"קישורים" להופעות שלה, אז נו נו נו לנו. ושאלה: מה יותר מושלם מהופעה שלה בכפר הים?

actress

New member
אני מאוד מאוד מצטערת לא הספקתי לעדכ

לעדכן את הלוח, אבל אני מבטיחה שאני אעדכן, נכון הייתי אמורה לעשות סבב smsים אבל חשבתי שאנשים יודעים. להבא אני ארים שוב טלפונים

הלו גיברת... שלא תעיזי.

מה פתאום שתעשי סבב smsים. תני לנו אינטרס להיכנס לאתר, ולהתעדכן בעצמנו. אלא אם כן כמובן הודיעו לך רק יום יומיים לפני. אבל מי שלא נכנס לפחות פעמיים בשבוע לאתר כדי להתעדכן, זבש"ו. בכל אופן, גיברת, תדעי לך שאנחנו מאד מעריכים את העבודה שלך. כמו גם את העבודה של מי שאת מייצגת.

תודה! בהזדמנות זו..

רציתי לבקש מכל מי שיש לו תמונות או שיודע איפה ניתן להשיג תמונות של סי שיודיע לי על מנת שאוכל לסרוק ולהוסיף למאגר התמונות שלנו בדיסק החדש יש מלא תמונות שאף פעם לא ראיתי והייתי שמח אם הייתי יכול לסרוק אותן אבל אני לא יודע אם זו הפרה של זכויות יוצרים או משהו כזה כמו שאסור לסרוק מספר.. אוהב ינון

למעלה