מי שמפחד מרופאים וכו´ לא לקרוא!!!!

tairon

New member
מי שמפחד מרופאים וכו´ לא לקרוא!!!!

דברים שלא היית רוצה לשמוע מהרופא המנתח שלך!!! אופס... מישהו ראה ת`שעון שלי? כולם לזוז הצידה, נפלה לי עדשת מגע! כלב רע, חזור מייד עם העצם הזאת? רק-רגע, אם זה הטחול שלו, אז מה זה? למה את מתכוונת כשאת אומרת שהוא לא בא לניתוח לשינוי-מין? הייתה אתמול בלילה אחלה מסיבה, חזרתי שיכור לגמרי. רק רגע, איפה שמתי את הכלייה השמאלית? מה קורה פה, שוב כבים האורות? אחות, האם זה הפלאפון שלי שמצלצל? למה את מתכוונת כשאת אומרת: אני רוצה להתגרש? אחות, האם החולה הזה חתם על טופס תרימת איברים? לעזאזל, אני לא מצליח למצוא את עמוד 47 במדריך למנתח? אן.. דן.. די.. נו..

יונית38

New member
:- וזה מזכיר לי D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשהייתי בטיפול שיניים מבוהלת מפוחדת ומה לא, באמת הוא חיפש את המשקפיים שלו, וזה היה לאחר זריקת הרדמה ראשונה, אז קמתי ואמרתי שאני רוצה ללכת. "אבל כבר עשיתי לך את זריקת ההרדמה איך את קמה עכשיו? את לא תרגישי כלום, מה את עד כדי כך מפחדת?" "ד"ר אם אתה מחפש את משקפי הראיה שלך אני בבעיה, סלח לי" (אמרתי בנימוס לא ידעתי איך לצאת מהמבוכה/פחד/ומה לא בעצם)? וכך קמתי עם פה בהרדמה - ולא מאמינה שלא עשיתי את הטיפול (הרי לעבור את הזריקות זה הפחד שלי ועד שעברתי ראו מה

חחחחחחחחחחחחח יונית ואללה?

איך איך, זה קורה לכם עד שמגיעים לכסא הרי לקח ים של מאמץ, ואז,,,,,, בורחים,,,,,,, טוב שלא ברחת מחדר לידה,,, ישנוני

יונית38

New member
ישנוני לסיפור הבא אתה בכלל לא תאמין

תשמע, חודש בערך לאחר מכן. אני נמצאת בעיר אחרת לגמרי - משהו כמו נגיד רמת גן ואשדוד. אני בתחנת האוטובוס עם חברה שלי - ואני מתחילה לספר לה על רופא השיניים שעשה לי זריקת הרדמה ובלה בלה בלה. ופתאום ------ מי חוצה את תחנת האוטובוס לנגד עיני עם עגלת תינוק?????? לא פחות ולא יותר הרופא - הייתי בשוק מהקטע הזה. והתחלתי לומר לחברה שלי באמצע הסיפור .. "אני לא מאמינה, על הרופא הזה אני מדברת..." החברה בכלל נששארה המומה ממני. "תעשי טובה תשאלי אותו אם הוא ד"ר כך וכך מקופת חולים..... והיא באמת רצה אאחריו לשאול אותו ואכן זה הוא. עד לאן צרוף מקרים/טלפתיה כזו יכולה להגיע . ישנוני.... הייתי פשוט חייבת את הסיפור בהמשכים

Mוניk

New member
מי הזכיר פה בריחה מחדר לידה???

אני ברחתי מחדר לידה! רק ניגשה אלי אחות ואמרה לי אני מכינה אותך לזירוז וראיתי את החדר המפחיד הזה ושהיא באה לכבול אותי אמרתי רגע רק שניה יש לי פיפי והיא אומרת לי תעשי במיטה, היא זזה ממני ליולדת אחרת ואני קמתי לבשתי את השימלה שלי ככה בלי תחתונים בלי כלום כמו פטימה וברחתי ולא רק זה החלטתי שאני הולכת הבייתה ברגל הליכה של 2 קמ´ ברגל וגררתי אחרי את בעלי, את אמא שלי את חמותי את אחותי, את גיסי כולם אחרי ורק משכנעים אותי טוב לפחות תעלי לאוטו ניקח אותך הביתה ואני בשלי לא רואה לא שומעת רק הולכת הליכה מהירה כמו איילה בקלילותתתתת פשוט הייתי מבוהלת נורא וחשבתי שאם אני עולה לאוטו מחזירים אותי לחדר לידה יודעים למה כי פשוט כשראיתי את חדר הלידה ובאו לקשור לי את הרגליים ניכנסתי לפחד בלתי נישלט מרוב פחד עבר לי הכל הרגשתי כמו שאני מרגישה עכשיו נעלמו הכאבים נעלם הכל כאילו אני לא בהירין והייתי בכזו פאניקה לא האמנתי שמשם יצא לי תינוק פשוט ככה ניכנס לי לראש ואף אחד לא יכל להשפיע עלי ורק אחרי שלוש שעות חזרתי על ארבע זועקת כמו חיה וזה היה קשה שיואווווווו. והאחות צועקת לרופא הינה זו שברחה חזרה וכל הצוות פשוט קפצו עלי. ואני צעקתייי כל העולם שמע אותי אנשים זרים שהמתינו ליולדות בחדר ההמתנה באו אלי אחרי הלידה ואמרו לי יווו איך צעקת כולם היו בהלם הפחדת את כל היולדות..... נישבעת לכם זה אמיתי רק אחרי הלידה שנמשכה 11 שעות. ניגש אלי הרופא ואמר לי שיכולתי למות מזה בייחד עם התינוקת. ואילו לא ברחתי יכולתי כבר להיות אחרי לידה יותר קלה. ועד היום במשפחה זוכרים את זה ואומרים לי הבת הגדולה היפרית בגלל שלא נתת לה לצאת בזמן מה חשבת שזה לא יצא. באמת ככה חשבתי נו מה הייתי ממש ילדונת. מוניק

חחחחחחחחחחחח פאטימה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו מתתי ממך. אני בטוח הייתי בורחת כמוך..

Mוניk

New member
נחון סה מפחיד גם אחורי סה פחדתי ל..

אבל לא ברחתי שוב ועוד משהו מהלידה הזו המיילדת הייתה כל רחמנית וטובה אלי אז קראתי לבתי הבכורה על שם המיילדת רונית הייתה המיילדת ורונית זו בכורתי מוניק

חחחחחחחחח גדול

מזלי הגדול עד היום מזה שמונה שנים לא הייתי חולה בכלל וכל חיי לא עברתי ניתוחים תודה לאל ואף רופא לא שכח אצלי שעון פלאפון ושום צמר גפן בגוף

למעלה