מי שמצא ריאה בין נווה אילן לשער

Great Blue

New member
מי שמצא ריאה בין נווה אילן לשער

הגיא - מתבקש לפנות במסרים אישיים... בסוף, לאחר "ישיבה" מרובעת משתתפים הוחלט על מסלול 20K מנווה אילן ועד לשער הגיא, עקב איבוד השביל לאחר היסחפות עם הDownHill הראשון מנווה אילן מיד עם היציאה מכיכר יהודי בלגיה (כמדומני) - דבר שהוסיף לנפח עוד 2.5 ק"מ של עלייה... זה הטיול הראשון שלקחתי את קסדת ה-AXO השלמה (FullFace) שבמהלך העליות היתה נחמדה ב-5 מטר הראשונים...לאחר מכן (במטר השישי) הפכה לקללה ולאחר 2 דקות נקשרה אחר כבוד לתיק על הגב -קללה בפני עצמה... איך כל ה- DownHill-רים האלו מסתדרים עם זה? בירידות ובסינגלים - היא נתנה תחושת ביטחון גבוהה, דבר שנתן לי עוד 6-7 קמ"ש לירידה... מטורף לחלוטין!!! מה שכן שבאחד הסינגלים- דרדרת סילעית בשיא הירידה במהלך עיקול שהבריחה לי את הריצפה מתחת לצמיגים (ואני לא מתכוון לצמיגים שסביב לכרס) הביאה את צידו השמאלי של הראש לנגיחה עוצמתית בקרקע עמוסת חלוקי הנחל... הזדקפות מהירה לעמידה תוך התפלאות כי אני עדיין חושב צלול כאבים ביד (כפפות מלאות של ProGrip מנעו דימומים חיצוניים מיותרים אך פנימיים נהיו כמה...) והרבה חורים על הירך... הקור היה קיצוני גם ובירידות מצאנו את עצמנו עם פלג גוף עליון שוב עם חולצה ארוכה, מסלול מדהים בתחילתו עליה ארוכה וקשה (לי בכל אופן) אך מאמצעו - ירידה מתגמלת ואקסטרימית למידי... יצאנו שלושה וסיימנו 2 מאחר וחברינו התפנצ'ר ליד הוונטיל ולא ניתן היה לתקן, בפנימית "ספיר" שלו נשבר הוונטיל (פרסטה) ושני האחרים היו עם שרדר... - ממש בסוף העליה... בעסה לא נורמאלית... טוב רק כמה תמונות ושיהיה בוקר טוב... זיו

Great Blue

New member
עלייה ועוד עלייה ועוד עלייה וצריך

ללכת קצת בכדי להסדיר נשימה...

Great Blue

New member
יצאו 3 נותרו 2, היה ממש ../images/Emo186.gif

וזה המקום לשאול... האם הקור מקשה על הטיפוס או יותר נכון על הנשימה או שזו תופעה שמורגשת רק אצל אנשים בשלבי הפסקת עישון (כבר חודשיים) ומראים על ריאות מלאות בג'יפה ?

alonaski

New member
הקור... ../images/Emo186.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo5.gif

שורף את הריאות!!!!!! מקפיא את השרירים!!!! עושה צמרמורות!!!!!... ובכללי - ממש מקלקל את המצברוח ואת ההנאה מהרכיבה!

Great Blue

New member
לא הייתי מרחיק לכת עד כדי מקלקל

את הרכיבה... לגבי השורף את הריאות - הגדרה מעולה... השיעול הריקני הזה שאחרי - למות ממנו!!! סך הכל במדינת ישראל (לצערינו הרב) מאותו מקום ממנו למדנו רובינו לקרוא מפה נכון, למדנו גם לשכב בלילה בטמפרטורות נמוכות יותר מספר שעות במקומות אקזוטיים פחות... אז זה הרע במעוטו, כיף הרכיבה מעפיל על זה

לא מקובל לגמרי ../images/Emo46.gif

לפרסם בפורום תמונות של רוכבי אופניים צועדים בעליות . פה הרי כולם גיבורים , חזקים , ועבדיים
ורק לאזניך (ואל תגלה לאף אחד) כמעט כולנו הולכים ברגל מידי פעם רק שרובנו לא מפרסמים את זה .

Great Blue

New member
תאמין לי שאם הייתי חושב שאני הולך

הרגל היחיד כאן- לא הייתי מעלה את התמונות, אומנם יש הסוברים שעליה יש לדווש עד למעלה אבל צריך לזכור כי בשורה התחתונה באנו להנות, וכשהנשימה הופכת להיות על גבול המצוקה, הרגליים מקללות אותך בקללות שכוללות את אמא שלך והברך מזכירה לך שיש לך מיניסקוק שלא לדבר על הפיח בריאות שרק התחיל להתנקות- זה הזמן לרדת מהמושב "הנוח" ולצעוד 50 מטר ולהסדיר את הנשימה ולהשליט שלום-בית עם הבירכיים והירכיים... החוכמה היא ללכת את 50 המטרים אלו ולשוב לאופניים ולא לצעוד עד קצה העלייה... גם אם תרכב את 5 המטרים האחרונים שלה - המצווה נקראת על שם גומרה... זוהי בכל אופן התיאוריה שלי...הצעיר... הפעור...

EinatAr23

New member
כתבת שכפפות

הפרו-גריפ הצילו את ידייך מדימומים חיצוניים... אבל בכלל יש לך כפפות UFO מוזר

Great Blue

New member
../images/Emo163.gif בנוסף לריאה אבדה גם אונה

ימינית... משום מה חשבתי על כפפות ProGrip וכנראה שחזתי על זה דקה אחת יותר מידי... דרך אגב - ה-UFO מעולות והוכיחו את עצמם גם ברכיבות אופנועים בשטח, העברת רגש מעולה מאוורות כשחם ומחממות כשקר, כפי שאתה רואה את מצבם - הן בנות 2+ שנים אצלי ונראות חדשות לגמרי למרות שעברו אי אילו החלרות עם אופניים ועם אופנועים...

Free Willi

New member
אתה רוכב בלי קסדה../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

או שזה סתם נראה לי ככה...

Great Blue

New member
בעלייה קסדת ה-FullFace שברה אותי

מנטאלית ולא יכולתי להמשיך, לפני מגיני הבירכיים והכפפות אתה יכול לראות כי אני לא מהמקילי ראש בעניין המיגון אבל בשיקול של חתך בפנים והתקף לב מחוסר חמצן- אני אלך על הצלקת בלחי... בתקווה שהזקן ירכך את המכה... סיכון מחושב קוראים לזה.

למעלה