מי שמצביע לשרון מצביע למלחמה

nirkabalo

New member
בכל מקרה תיהיה מלחמה....

וכדאי שתכניס את זה טוב טוב לראש!!! אם אתה חושב שאחרי חתימה על ההסכם המחורבן הזה שנועד לפרק אותנו מכל נכסינו הביטחוניים והרוחניים, נקבל פה שקט -אז אתה חי בחלום וכדאי שתתעורר... הערבים לא ויתרו ולא יוותרו אף פעם על בתיהם ביפו, לוד,באר שבע ,חיפה,עכו וגם על אדמות הכפר הערבי עליו בנויה רמת אביב. אבל לאנשים כנראה יותר קדושים המקומות הנ``ל ממקום מקדשנו. ואז ,כשהם ירצו את בתיהם הנ``ל חזרה מה יהיה?? 1. תתן להם ותגלה מהארץ. או 2. תאחז בנשק ותגן על ביתך. אני מניח שתבחר באפשרות מס` 2. אבל יש בעייה ``קטנה``: את כל הגבולות השומרים עלינו מפני התקפה נתת כבר לערבים וכל מה שנישאר לך זה להתפלל לאלוקים שיציל אותך...אבל למה שהוא יעשה דבר כזה אם אתה נתת את המקום שהוא בחר לשכון בו(הר הבית)?? אז לא עדיף שהיית בוחר באפשרות מס` 1 מהתחלה??

toto122

New member
לא יודע מה איתך אבל...

לא יודע מה איתך...מה תפקידך בצבא ומה התפקידים של ילדיך(אם יש) בצבא, אבל נראה לי שיש לך רצון חזק מאוד לההירג,ושהילדים שלך יהיו נכים על כסא גלגלים, ושכל המדינה תהיה נגועה בדברים נוראיים כתוצאה מדברים שישתמשו בהם שמלחמה הבאה.....אבל אני לא! אני לא רוצה למות...מה שכנראה כן יקרה בתפקידי הצבאי...ואני לא רוצה שילדיי יהיו נכים... כמובן שאני לא מאמין שזה מה שאתה רוצה! וחס וחלילה שיקרה לך ולמישהו אחר דבר מהדברים שרשמתי, אבל אם תסתכל במה שכתבת תראה שמשתקף מדברייך רצון עז ולא מובן לעימות. אתה כנראה פשוט צעיר שלא יודע מלחמה מהי.

nirkabalo

New member
תיראה...

השתחררתי לא מזמן ואכן לא שירתתי בתפקיד קרבי. אין לי רצון עז לשום מלחמה ואני לא רוצה חס וחלילה שאתה או מישהו אחר יהרג במלחמה כזאת. אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהערבים לא מסתפקים בגבולות 67 אלא רוצים לשוב לבתיהם מ-48 ואפילו אבו עלא ראש המועצה המחוקקת הפלשתינאית וממתכנני הסכם אוסלו מצהיר על כך בפומבי. לכן אתה בתור לוחם תגיד לי למה למסור בידי הערבים שטחים כמו הרי השומרון שידוע שהם שטחים אסטרטגיים ממעלה ראשונה ,כאשר בוודאות הערבים לא ינטשו את דרך המאבק ולא יכנעו עד אשר ישיגו את כל מבוקשם? אני חושב שבכל מקרה תיהיה מלחמה בגלל הסיבה הנ``ל לכן עלינו לשמור על מה שיש לנו ולהמתין לתגובה שאני מקווה שלא תבוא מהצד הערבי ואם אכן תבוא תגובה כזאת עלינו להתאחד ולהלחם על קיומנו. אני מצטער אבל אני לא מאמין באפשרות אחרת אבל אני אשמח לשמוע על תרחיש אחר...

למעלה