מי שמקנא בחזיר

מי שמקנא בחזיר ../images/Emo32.gif

כמה נתונים מדעים - לידיעת כולנו. • לו צרחת בכל כוחך משך 8 שנים, 7 חודשים ו- 6 ימים - היית/ה יוצר אנרגיה המספיקה לחמם ספל קפה. (נדמה לי שהמאמץ אינו שווה משהו …). • האורגזמה של החזיר אורכת 30 דקות (30 דקות !!!!). • לדפוק את הראש בקיר שורפת 150 קלוריות לשעה. (אני עדיין חושבת על החזיר … ). • ג´וק (תיקן, בלעז), יכול לחיות ללא ראש - 9 ימים, עד שהוא מת מרעב ( איך אני מקנאה בחזיר!). • יש אריות שיכולים לבצע 50 משגלים ביום (עדיין מעדיפה את החזיר … , איכות על פני כמות … !). • הפיל היא החיה היחידה שלא יכולה לקפוץ (30 דקות … , החזיר הזה הוא גדול - מה זה גדול - הוא ענק!!!). • שתן החתול זוהר באור ניאון (אתם מתארים לעצמכם? - 30 דקות!!). • העין של בת יענה גדול מהמוח שלה (מכירה אנשים כאלה … ). • לכוכב הים אין מוח כלל (גם אנשים כאלה אני מכירה … ). • דובי הקוטב הם שמאליים, כלבי רועים גרמנים הם לאומנים, הלוויתן הפרנקי הוא פרנקי והחזיר …. , החזיר הוא אומן !!!). • בני אנוש והדולפינים הם היחידים שמקיימים מין לשם הנאה. (ומה קרה עם החזיר? …, שלושים דקות !!! - זה ממש פנטסטי !!). זה רק בגלל מגי ו"הציוד"של במאי הסרט.

../images/Emo124.gifאורגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מה??????????????????????????????????????????????????????????????.
מגי תיכף תטאטא אותי החוצה ... האור
גז
מה
מקומה באחר ?

magy

New member
חבורה שכזאת.......

כבר מזמן לא נתקלתי בחבורה כזו של "בנותתתתתתתתתתתתתת" איזה ארגז??????. נפלו לך כל התפוזים....... חונה....... מה??????????????????? באמת צריך לקנות מטאטא......כבר שנים שאין לי........ ולא רק בגלל הניקיון.......... מכשפה בלי מטאטא??????????? כמו אור בלי גז...............מה??????????????????????.

אחותו של W וחונה לרגע אני מתתתת...

...חהחהחההחהחחההחהחה... חהחההחהחההחהחחההחהחההחהחהחה חהחהחההחהחההחהחהחה חהחהחההחה חהחה ח הצחוק שלי כפול ומכופל, משולש ומתומן אתן יודעות למה? כי אני ניזכר בכן מהמפגש, מחבר את היציאות להודעות ומת מצחוק עוד יותר כי מתאר את ההבעות שלכן כשאתן אומרות זאת, זה קורעה אותי מצחוק... ממש צחקתי מכן עכשיו, הבטן כואבת לי... חהחהחההחהחההח חהחהח חהח ח זהו, אני הולך לשכב, לא עומד בזה...

magy

New member
רק אתמול

כתבו לי באיזה צאט שלא אומרים לשכב......כי זה נשמע כמו מחלה. אומרים. ... לה--יין........... שנשמע כמו בריאות..... לא עומד - הולך לשכב..... יש בזה היגיון..............
)))))))))))))))))))))))))))))

מגי יש לך בעיה עם האות ה-7

של הא´ב´? תשמעי אפשר להחליף אותה באות מ´ למשל: ל-(מ)יין... או באות ד´ למשל: ל-(ד)יין... וכן הלאה והלאה.. רק תגידי מה מתאים לך..וכך יהא!

magy

New member
אין לי בעיה עם האות

זין. הבעיה היא.......שאחרי זין בא חטא........
))))))))

../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

ערף טוף... הזכרת לי מנשכחות הברידג´.. אחת הסיבות שהפסקתי זה המתח.. הוציא ממני אמוציות נוראיות.. חוסר סבלנות וסובלנות.. שלא לדבר ששעות אחרי : ה"ידיים" רצות בראש... האדרנלין בשמיים, ואי אפשר להרדם.

צדיקה זאת שאמרה לך את זה, בחיי ../images/Emo6.gif

דואגת לעולם כמעט אמא תרזה חחחחחחחחחחחח עכשיו אני נקרעת מצחוק

magy

New member
עלבונות אישיים אסורים

בפורום
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) סתם.......זו בדיחה אם לא הבנת......

magy

New member
עיזבי את הציוד ואת החזיר

לכי לראות את הביצועים בסרט...............פאר אקסלנס....... מישהי אתמול אמרה לי.....שהייתה עושה לו טובה, לשחקן.... אני אמרתי......אתמול........וגם היום......שאני הייתי עושה לו.....טוב... ולחשוב שגרוזיני ביים את הסרט......................

למעלה