מי שמתחתיי מי שמתחתיי נכנסת לפורום לפחות פעם אחת ביום?
S StayAwake New member 11/3/11 #1 מי שמתחתיי ../images/Emo13.gif מי שמתחתיי נכנסת לפורום לפחות פעם אחת ביום?
P purpleminnie New member 11/3/11 #5 לא, אבל אתמול כן מה שאומר שהיום היה לי מבחן מי שמתחתי קונה דברים באינטרנט?
A Adi641 New member 11/3/11 #6 ../images/Emo113.gif כן ../images/Emo13.gif האינטרנט של מי שמתחתיי לא עאבד השבוע ובגלל זה יש לה המון דברים להשלים?
../images/Emo113.gif כן ../images/Emo13.gif האינטרנט של מי שמתחתיי לא עאבד השבוע ובגלל זה יש לה המון דברים להשלים?
D dafnashz New member 11/3/11 #7 לא אבל למדתי כל השבוע אז יש לי מלא דברים להשלים מי שמתחתיי ממש מבואסת שחופש פורים יוצא גם על שבת?
F Fool With Dreams New member 12/3/11 #8 לא ממש... גם ככה החופש שלי ממשיך עד ה23 ואם אני אצליח לשכנע את ההורים שלי אז גם ב24 אני אהיה בבית מי שמתחתי די עייפה?...
לא ממש... גם ככה החופש שלי ממשיך עד ה23 ואם אני אצליח לשכנע את ההורים שלי אז גם ב24 אני אהיה בבית מי שמתחתי די עייפה?...
A Adi641 New member 12/3/11 #9 ../images/Emo113.gif למען האמת לא.... יש לי יותר מדי על הראש ואני לא מצליחה לישון.... מי שמתחתיי מתחפשת בפורים?
../images/Emo113.gif למען האמת לא.... יש לי יותר מדי על הראש ואני לא מצליחה לישון.... מי שמתחתיי מתחפשת בפורים?
2 2MayaN2 New member 16/3/11 #10 כן../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif מי שמתחתיי רוצה ללכת לאיזה הופעה טובה?*-*
P PnutButterNinja New member 22/3/11 #12 כן *-* , במיוחד אם .. הם מפדופילים שמנמנים ושעירים XD ~ חחח סתאם , אני אומרת סתם כי זה יטריד אותי אם תחשבו שכן XD ~ אממ מי שמתחתיי , אז למה היא התחפשה ? D:
כן *-* , במיוחד אם .. הם מפדופילים שמנמנים ושעירים XD ~ חחח סתאם , אני אומרת סתם כי זה יטריד אותי אם תחשבו שכן XD ~ אממ מי שמתחתיי , אז למה היא התחפשה ? D:
F Fool With Dreams New member 24/3/11 #13 ערפד שיצא ממש חרא =/ תזכירו לי שנה הבאה לא להסתפר יומיים לפני פורים ">< העיקר השיער החליט להסתדר יומיים אחרי שהתחפשנו מי שמתחתי מתה על המזג אוויר שיש בזמן האחרון? *-*
ערפד שיצא ממש חרא =/ תזכירו לי שנה הבאה לא להסתפר יומיים לפני פורים ">< העיקר השיער החליט להסתדר יומיים אחרי שהתחפשנו מי שמתחתי מתה על המזג אוויר שיש בזמן האחרון? *-*