XD זה גס...=] :P
O oOo linkin girl oOo New member 9/9/05 #41 ../images/Emo109.gif הרסת תקעת כאן את הכל אני ממשיכה מי שמתחתי אוננן אתמול [נו מה חח]
O oOo linkin girl oOo New member 9/9/05 #44 נו אני../images/Emo3.gif נו מה?????? גם יש בנות ש.. אתם יודעים מי שמתחתי ח הפליץ בכיתה
נ נמש לנצח New member 9/9/05 #48 וכדי שהוא לא ייתקע (ודיי להיות.. טיפשים שתוקעים ת'משחק.. ) מי שמתחתיי מעשן.
פ פרקשון New member 9/9/05 #49 צירוף מקרים גם הפלצתי בכיתה נו לא בדרך כלל...לכולם בורח פעם ב... ואני גם מעשן אבל שכולם ידעו! הפסקתי וכבר 118 שעות לא עישנתי מי שמתחתי מעל 1.80 מטר
צירוף מקרים גם הפלצתי בכיתה נו לא בדרך כלל...לכולם בורח פעם ב... ואני גם מעשן אבל שכולם ידעו! הפסקתי וכבר 118 שעות לא עישנתי מי שמתחתי מעל 1.80 מטר
א אני בתור בלאט New member 10/9/05 #50 בלאט... מי שמתחתי היה רוצה להיות מעלי! (בלי כל הקונוטציות המניות שלכם, זונות! )
F Fear Factor Girl New member 10/9/05 #51 ../images/Emo12.gif לא הבנתי מה רצית, אז החלטתי שאני פשוט אענה. מי שמתחתיי לא יצא השישי הזה :].
פ פרקשון New member 10/9/05 #55 אני במצבי הנוכחי לא זוכר את אמא שלי מי שמתחתי אוהב ללקק את הגלידה שנוזלת לו מהגביע