מי שמתחתיי מי שמתחתיי אוהבת את השיר החדש של אטל?
S StayAwake New member 3/3/11 #1 מי שמתחתיי../images/Emo187.gif מי שמתחתיי אוהבת את השיר החדש של אטל?
A animfanatic New member 3/3/11 #2 ../images/Emo83.gif מאוד ../images/Emo99.gif מי שמתחתיי רוצה שהדיסק החדש יצא כבר ?
2 2MayaN2 New member 4/3/11 #3 כן! *-* ../images/Emo221.gif מי שמתחתיי עייפה אבל עושה דברים אחרים במקום לישון?
A Adi641 New member 5/3/11 #8 ../images/Emo113.gif לא בשנייה הזאת ../images/Emo6.gif מי שמתחתיי ראתה השבוע סרט?
P purpleminnie New member 7/3/11 #11 אני, אחותי הדביקה אותי אתמול בצינון מי שמתחתי עמוסה בשיעורי בית ומבחנים?
P PnutButterNinja New member 7/3/11 #12 כן >< מי שמתחתיי מתחפשת ? ואם כן למה ? O: *חיחיחי סמיילי פורים D:*
D dafnashz New member 7/3/11 #13 עדיין לי יודעת..... כנראה שבכלל אני לא באה לבית ספר ואני נוסעת עם חברה לתל אביב (אנחנו נואשות להגיע לתל אביב, אין לנו זמן אחר) מי שמתחתיי מכורה ל fruit ninja כמו שאר העולם?
עדיין לי יודעת..... כנראה שבכלל אני לא באה לבית ספר ואני נוסעת עם חברה לתל אביב (אנחנו נואשות להגיע לתל אביב, אין לנו זמן אחר) מי שמתחתיי מכורה ל fruit ninja כמו שאר העולם?
P PnutButterNinja New member 7/3/11 #14 כה XDD אבל הבית ספר המפגר שלי מעדיף וג'טבול סמוראי או משו כזה XD אני יותר אוהבת פרוט נינג'ה XDD מי שמתחתיי אוהבת פסטה אלפרדו ? *-*
כה XDD אבל הבית ספר המפגר שלי מעדיף וג'טבול סמוראי או משו כזה XD אני יותר אוהבת פרוט נינג'ה XDD מי שמתחתיי אוהבת פסטה אלפרדו ? *-*
P purpleminnie New member 7/3/11 #15 זה שני משחקים שונים? לא ידעתי וכה איך לא מי שמתחתי רקדה פעם \ רוקדת בלט?
2 2MayaN2 New member 8/3/11 #16 הייתי בשני שיעורים../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif מי שמתחתיי קוראת בשמות לחפצים שלה?