מי שמתחתיי מי שמתחתיי אוהבת את DW בצורה מטורפת?
A animfanatic New member 17/6/11 #2 ../images/Emo83.gif אני אני אני אני ../images/Emo6.gif מי שמתחתיי מעדיפה את NP מאשר את DW ?
D dafnashz New member 17/6/11 #3 נראה לי שאני אני עדיין לא בטוחה בזה אבל את השירים בNP אני יותר אוהבת.... מי שמתחתיי מסיימת ב20? ולא אחרי בגלל בגרויות
נראה לי שאני אני עדיין לא בטוחה בזה אבל את השירים בNP אני יותר אוהבת.... מי שמתחתיי מסיימת ב20? ולא אחרי בגלל בגרויות
A animfanatic New member 19/6/11 #5 ../images/Emo83.gif לצערי הרב ../images/Emo4.gif מי שמתחתיי רוצה ללכת לים ?
A animfanatic New member 21/6/11 #8 ../images/Emo83.gif אני ../images/Emo9.gif למי שמתחתיי יש בגרות בפיזיקה ?
A Adi641 New member 22/6/11 #9 ../images/Emo203.gif לשמחתי אני סיימתי עם פיזיקה בכיתה ט' אז לא מי שמתחתיי יוצאת לאיזשהו קורס בקיץ?
2 2MayaN2 New member 22/6/11 #10 לא, סיימתי י"ב ../images/Emo221.gif אלא אם אני אקח פסיכומטרי או משהו אבל לא נראה לי... מי שמתחתיי כבר הייתה בים הקיץ?
לא, סיימתי י"ב ../images/Emo221.gif אלא אם אני אקח פסיכומטרי או משהו אבל לא נראה לי... מי שמתחתיי כבר הייתה בים הקיץ?
A Adi641 New member 23/6/11 #11 ../images/Emo203.gif לא... ../images/Emo250.gif אבל בקרוב אני אסע מי שמתחתיי הייתה בהופעה של בוב דילן? אם כן איך היה?
../images/Emo203.gif לא... ../images/Emo250.gif אבל בקרוב אני אסע מי שמתחתיי הייתה בהופעה של בוב דילן? אם כן איך היה?
2 2MayaN2 New member 25/6/11 #12 רציתי, אבל לא ../images/Emo221.gif שמעתי שהיה לא טוב מי שמתחתיי צבעה את השיער
F Fool With Dreams New member 25/6/11 #13 יאפ וכנראה מחר מוסיפה פסים מי שמתחתי היא אישה קטנה מאוד ושמה פלפלת? יש לה כפית קסמים? סתם לא, למי שמתחתי יש חשק בלתי מוסבר ופתאומי לשוקולד?
יאפ וכנראה מחר מוסיפה פסים מי שמתחתי היא אישה קטנה מאוד ושמה פלפלת? יש לה כפית קסמים? סתם לא, למי שמתחתי יש חשק בלתי מוסבר ופתאומי לשוקולד?
P purpleminnie New member 25/6/11 #14 חשק ממומש (למי שלא הבינה, אני טוחנת שוקולד בסטייל XD) למי שמתחתי יש מלא פוסטרים בחדר?
P purpleminnie New member 26/6/11 #16 לא, זה מפחיד אותי ראיתי פרק אחד עם אבא שלי (אני יודעת, מביך) שמישהי מתה שם מזיהום שנגרם מהחזייה שלה, יש לי פוביה מהאוס מאז מי שמתחתי הולכת עם צמידים?
לא, זה מפחיד אותי ראיתי פרק אחד עם אבא שלי (אני יודעת, מביך) שמישהי מתה שם מזיהום שנגרם מהחזייה שלה, יש לי פוביה מהאוס מאז מי שמתחתי הולכת עם צמידים?