מי שמתחתיי (: מי שמתחתיי אוהב את ברנדון
T The Jonas Brothers New member 3/9/08 #3 אני |פסטרמה| גם הרבה שיעורים וגם כאלה שאני לא יודעת לענות עליהם... מי שמתחתיי למד עם בני גורן באיזשהו שלב..
אני |פסטרמה| גם הרבה שיעורים וגם כאלה שאני לא יודעת לענות עליהם... מי שמתחתיי למד עם בני גורן באיזשהו שלב..
A A v i v o o s h New member 4/9/08 #4 ../images/Emo204.gifאני ../images/Emo122.gif למי שמתחתיי יש חיית מחמד
A A v i v o o s h New member 8/9/08 #11 ../images/Emo204.gifאני../images/Emo9.gif למי שמתחתיי משעמם עכשיו
ע עדן וונטז New member 11/9/08 #15 אנייי ../images/Emo99.gif מי שמתחתיי רוצה שהפורום יחזור לחיים ושיהיה בו יותר מ2 הודעות ביום
T The Jonas Brothers New member 12/9/08 #16 אניי |פסטרמה| למרות שאני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב... אממ.. מי שמתחתיי אוהב את סימפל פלאן
ע עדן וונטז New member 12/9/08 #17 אני [: חחחח רק שתינו משחקות XDD אפשר להחיר אותו לחיים עם פינות [: באלך לפתוח פינה? למרות שנראלי שצריך לשאול את יערה אבל היא לא פה כבר כמה זמן ><
אני [: חחחח רק שתינו משחקות XDD אפשר להחיר אותו לחיים עם פינות [: באלך לפתוח פינה? למרות שנראלי שצריך לשאול את יערה אבל היא לא פה כבר כמה זמן ><