מי שנחמד שייכנס P:

למה, למה את פןתחת הודעה חדשה;

על כל פיפס? את בוחרת להתעלם מבקשות של מנהלות? אני לא מבינה. אני וענבלירון הערנו לך לא פעם ולא פעמיים בשיא הסובלנות ואת עדיין שמה פס. פעם הבאה אני אפסיק לשרשר את ההודעות שלך למקום הנכון אני פשוט אמחוק אותן. לגבי ABL ומוזיקה בכלל- הודעות על הורדות מוזיקה בפורומים בתפוז הן נגד כללי הפורום כי הן סותרות זכויות יוצרים. את ABL תוכלי למצוא בכל אתר מעריצים מפוקפק של הלהקה, ובנוסף בכל תוכנת הורדות בלתי חוקית..

tair XD

New member
צהריים טובים גם לך :\

איזה סובלנות בדיוק? מההתחלה זה היה בלי להסביר לי בכלל איפה לעזאזל מוסיפים תגובה חדשה ומזה שרשור. אז לפני שאת כועסת על החברים בפורום שלך.. (שאגב, מנסים להינות בו לא לקבל תגובות כועסות מהמנהלת) תנסי להסביר בנחמדות. אני כמובן לא בוחרת להתעלם. אני אלמד איך משתמשים קודם בפורום הזה.. כמו שאמרתי אני חדשה פה וגם בכלל בפורומים של תפוז. פעם הבאה כשאת בוחרת לכעוס על אחד מהאנשים בפורום תחשבי על זה שאולי את המנהלת פה אבל זה עדיין לא אומר שאת יכולה להתנהג ככה. עכשיו. תסבירי לי גם מזה ABL.. כי גם זה אני לא יודעת מה הוא אומר. הנה. עכשיו אני מקווה שתחיי חיים מאושרים אחרי שעשיתי ''הוסף תגובה''. ואולי גם תתחילי להיות קצת יותר סבלנית.. (אלה היו 5 שניות של כעס.) שיהיה לך יום נעים.. :)

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אם את לא יודעת אז למה לא שאלת ?

הנה עכשיו עשית הוסף תגובה, אז את כן יודעת איך לענות .. כל משהו שאת צריכה משהו תשאלי, ושני לא תוקפת אותך היא פשוט מסבירה לך שהיא ועוד כמה העירו לך הרבה פעמים על פתיחת הודעה חדשה , ובכל זאת פתחת שוב ושוב , אז אם את צריכה לדעת משהו פשוט תשאלי ,, אחלה יום

אוח, תעזבו אותה, דאמ.

פעם ראשונה שאני רואה הודעה שלה, ויש סיכוי שבפעמים הקודמות צרחתן עליה רק כי היא לא שרשרה, ויש מצב שהיא באמת לא ידעה. זו לא פעם ראשונה שאתן עושות את זה. בכ"א, "לשרשר" משמעו להגיב לתגובה מסוימת. את רואה תגובה שבאלך להגיב עליה? -את פותחת את ההודעה, לוחצת על "הוספת תגובה מהירה", כותבת כרצונך ולוחצת "שלח". עושים את זה כדי שלא יהיה בפורום באלגן, ושלא כל אחד יפתח מיליון ואחת הודעות חדשות. כשבאלך לכתוב משהו שלא קשור לשלושים, את יכולה לשרשר אותו לשרשור "אוף". זה לא -כזה- מסובך
תהני.

סליחה?

נדמה לי שלא הבנתי אותך נכון. כתבת שהיא לא הסבירה לך? "אם את רוצה להגיד למישהי מזל טוב או להגיב, תלחצי על "הוספת תגובה" ולא על "פתיחת הודעה חדשה" " ואני רק במקרה, מצטטת את שני. וחוץ מזה, נדמה לי שהיא עשתה אפילו מעל ומעבר כשהיא הגנה עלייך מפניי בנות אחרת שבניגוד אליה, כן התעצבנו. ולפני שתגידי לא, אני אצטט שוב - -"הקטע הוא שכשבן אדם חדש בא, הוא צריך ללמוד את החוקים ואי אפשר לעלות עליו בגלל טעות קטנה בפעם הראשונה שהוא פה, תסכימי איתי שזה ממש לא יפה, לא מזמין ומאוד מרתיע. קצת סבלנות. אם אחר כך מישהו לא מבין, אז אפשר להעיר לו- וגם, לא בתוקפנות." -"מטעויות לומדים, לא צריך להתעצבן" ואני יכולה להמשיך אם את רוצה. אני חושבת שנתנו לך זמן, ובהחלט חלק היו כאן סובלניות, הסברנו לך והמשכנו הלאה. בסופו של דבר זה לא כזה נורא. אבל את בכל זאת המשכת לעשות את זה בטענה שאת לא יודעת. אנחנו רואות שבכל זאת למדת איך לעשות את זה, ומעולה שכך, אבל לפחות אם מטיחה האשמות בבנות פה, שיהיה להן בסיס.

הסובלנות הייתה במשך כל ארבעת ההודעות שכתבת

גם כשביקשתי מבנות אחרות לא לעלות עלייך והסברתי שמטעויות לומדים.. אם לא הבנת את ההסבר שלנו היית יכולה לבוא ולשאול, במקום זה פתחת עוד הודעות חדשות על שטויות
היחס שלי כלפייך עכשיו ממש לא היה תוקפני אלא בא מתמיהה מוחלטת למה את מתנהגת ככה ובוחרת, לפי מה שראיתי, להתעלם. אני לא התנהגתי עלייך בזלזול, לא הפעלתי שום אלימות מילולית כלפייך, לא פניתי אלייך בצורה לא יפה ומעליבה. אני לא רואה במה שאני עשיתי התנהגות רעה כלל וכלל. לגבי דברים אחרים- חלק מהדברים בלהיות בפורום זה לדעת לקרוא עוד הודעות בו, וככה לומדים, להתערות בעוד שרשורים וככה עד צוברת עוד ועוד מידע. ועובדה שעכשיו, שאפילו שאמרת שאת לא ידעת מה לעשות, את יודעת טוב מאוד איפה שמים את ההוספת תגובה. וגם, הנאה באה עד גבול מסויים והנאה לא יכולה לבוא במקום שבו יש כאוס. אני מנסה לשמור על כאן על סדר.

tair XD

New member
.

''היית יכולה לבוא ולשאול..'' הייתי יכולה. אבל לא עשיתי את זה.. זה לא שהאווירה פה חמימה ולימודית ומזמינה.. (באווירה לא חמימה אני מתכוונת ל- ''במקום זה פתחתעוד הודעות חדשות על שטויות''. שטויות? אני לא חושבת.. ) אז עכשיו אני עושה ''הוסף תגובה'' כי אחותי הייתה פה לידי והסבירה לי. אני לא בחרתי להתעלם.. כן, חלק מהדברים בלהיות בפורום זה לדעת לקרוא עוד הודעות בו.. וזה מה שאני עושה. אבל אני פה כמה ימים, לא מהנים במיוחד, אחרי שהכל יהיה לי מובן ואני אבין איך להשתמש פה אני מקווה שה''כאוס'' שכביכול גרמתי יסתדר. עכשיו. באווירה חיובית זו.. (NOT) אני מקווה שיהיה לך יום טוב ונטול כאוס. כי זה כ''כ חשוב לך משום מה..

תראי

אני אדבר בטון הרבה יותר רגוע. כיוון שמשום מה את חושבת שאני איזה עריצה משוגעת. ואני ממש לא. ואם זה הרושם שנוצר לך ממני אז חבל כי אם קראת ראית שאני כן מטיפה פה למידה מאוד גדולה של סבלנות כלפי חדשים. תסיכימי איתי שהודעה על "מזל טוב לכל ילדי יום ההולדת" או משהו בסגנון זה לא נושא חשוב לפתוח הודעה או לא? וגם לפתוח 2 הודעות חדשות על קליפים מהופעות ותמונות שאת רוצה שניתן לך- על זה לא אמרתי לך כלום, אפילו עניתי לך איפה את יכולה למצוא כל אחד ואחד מהם וביקשתי ממך להבא לשרשר. אם את ממש חדשה בתפוז, כמובן שיכולת להגיד לי ואז הייתי מצרפת את אומנות השרשור עם הסבר בפרטני יותר למה אני מתכוונת במילה "תשרשרי" כמו שאמרת, בחרת לא להגידל י שאת חדשה, אני לא אמורה לנחש וגם לא חשבתי שאת חדשה כי כשרצית לעשות מפגש בב"ש את ענית לי להודעה שלי ספיציפת. אז להגיב כמו שצריך את יודעת לא?. ואת לא חייבת לכ\קחת הכל אישית. אווירת הכאוס לא התיחסה אלייך ספיציפית- היא נאמרה בהקשר של מה היה קורה עם כל אחד היה פותח הודעה חדשה על כל דבר ודבר- באופן הגיוני, תסכימי איתי שיכולת ההתמצאות בפורום והבלאגן שהיה שורר בו לא היו מאפשרים לך להנות ממנו? לא? אף אחד לא עשה כלום בכמה ימים האלה, לפחות לא כשאני הייתי כאן ואמרתי לכולם להיות סבלניים.. יכולת להשתתף בשרשורים אחרים- להביע התעניינות. אבל פתחת רק הודעות חדשות. שוב זאת הבחירה שלך- ודיברת על המפגש בב,ש בו עניתי לך גם כן מתי אנחנו עושים מפגשים ומדוע אי אפשר לעשות אחד בדרום. הצעתי לך לפנות לחברות הפורום שגרות בב"ש וסביבותיה.. את רוצה להגיד לי שהכמה האלה שהייתי בפורום קיבלת רק יחס תוקפני? אני בספק. אני מצטערת מאוד אם את לוקחת את כל החוויה הזאת של ההודעה החדשה שפתחת כאן ומשליכה אותה על כל השבוע שבילית כאן בפורום שלנו. להשתלב כאן זה תמיד קשה, תשאלי כל אחד כאן אבל אחר כך את מכירה את כל האנשים ומבינה שהם נהדרים. אם זה יהווה סיבה לעזיבה שלך את הפורום, אז זה מאכזב, כי את עוזבת בלי שאת מכירה כאן אף אחד ויודעת כמה אנשים נהדרים יש כאן, ושופטת אותנו מאי הבנה אחת גדולה שנגרמה, לא רק מצידי, כביכול אלא גם מצידך. ואם תרצי להשאר, אז ברוכה הבאה. אנשים יקבלו אותך בזרועות חמות וישתפו אותך בכל המידע שיש להם על 30, שלא לדבר על חברים נהדרים שתוכלי לרכוש כאן. אם ההודעה שכתבתי כאן, עדיין תגרום לך לדבר אליי בטון מזלזל, ולראות בי בן אדם רע. אז אני לא יכולה לעשות כלום בנוגע לזה. אני לא מצטערת על מה שאמרתי לך. אני לא לוקחת את המילים שלי חזרה. אני לא חושבת שעשיתי דבר רע. ההיפך, אני והמנהלת השנייה, ענבלירון היינו הראשונות שבירכנו אותך לפורום. יום טוב.

i am777

New member
אווייי

נו תפסיקי כבר עם זה. את לא עשית כלום , כמו שדנה אמרה את היית סובלנית כלפיה. דבר שני עם כל הכבוד הדיון הזה לא שווה בשבילה (סליחה על העוקצנות , אבל זה נכון) ואת לא יוצאת פה בכלל רעה. זה שטויות. יום טוב לכן ! (ואני אני שונאת את הוט ואת אינטרנט סמייל:)....זה לא קשור אבל בכל אופן)

STEMINEM

New member
חח את מגלה יותר מדי טוב לב..

וזה יפה מאוד.. !! אבל את לא חייבת לה כלום נשמה.. =]

DarkSecretLove

New member
מתוקה תראי

זה לא שאנחנו מנסות להיות רעות וקשות כי סתם בא לנו אנחנו מנסות להכניס את הפורום לסוג של שגרה שמי שבא ידע שלא פותחים סתם הודעות חדשות,אלא רק אם באמת זה חשוב. במקרה שלך את לא ממש הקשבת ולא בקשת עזרה מאיתנו את לא אמרת שאת לא יודעת לפחות הודעה,אנחנו כאנשים[לפחות רובנו] שוותיקים ב"תורות השרשור" יודעים מה לעשות,אנחנו לא אמורים לדעת שאת חדשה לגמרי ולא יודעת איך לשרשר הודעה כהודעה לא חדשה,היית פשוט צריכה לבוא ולהגיד לנו. אני לא מנסה להיות תוקפנית פשוט נמאס לי לראות את כל הבנות כולל אותך מתעצבנות כי אני בטוחה שאת אחלה ילדה אבל פשוט לא ידעת מה לעשות,זה מובן לכולנו היו כמה פאשלות בכל מה שקשור בפורומים,אבל את לא באת לבקש מאיתנו עזרה ויקירתי אם היית מבקשת היו כאן יותר מ4 בנות שהיו מוכנות לבוא ולשבת איתך ולעזור לך. עם כמה שבאת בגישה פתוחה ונחמדה עם הרעיון של המפגש למרות שהוא לא היה כ"כ ניתן למימוש,נסית וזה כבר משהו טוב כי יש לך את הכח הזה ליזום. אז יאללה ליזום בקשר לעצומה ליזום בקשר לדברים שקשורים בפורום לא בקשר לדברים שוליים ולא חשובים כמו מריבות חסרות טעם באמת. ויופי עכשיו שאת יודעת איך לשרשר הודעה אני מקווה שאת תשארי ובאמת תראי אנחנו פורום פתוח וחם כי זה מה שאנחנו באמת,ואני מצטערת שלא יצא לך לראות את זה בגלל חוסר תשומת לב אני אקרא לזה.. באמת לא בגישה תוקפנית אם היית באה ואומרת לנו כולנו היינו עוזרות לך את העדפת ללכת בדרך שלך וזה למה שזה גרם.. אני מקוה שיהיה לך יום מעולה ותביני שאנחנו באמת כאן בשביל לעזור ולהקשיב.

למעלה