תראי
אני אדבר בטון הרבה יותר רגוע. כיוון שמשום מה את חושבת שאני איזה עריצה משוגעת. ואני ממש לא. ואם זה הרושם שנוצר לך ממני אז חבל כי אם קראת ראית שאני כן מטיפה פה למידה מאוד גדולה של סבלנות כלפי חדשים. תסיכימי איתי שהודעה על "מזל טוב לכל ילדי יום ההולדת" או משהו בסגנון זה לא נושא חשוב לפתוח הודעה או לא? וגם לפתוח 2 הודעות חדשות על קליפים מהופעות ותמונות שאת רוצה שניתן לך- על זה לא אמרתי לך כלום, אפילו עניתי לך איפה את יכולה למצוא כל אחד ואחד מהם וביקשתי ממך להבא לשרשר. אם את ממש חדשה בתפוז, כמובן שיכולת להגיד לי ואז הייתי מצרפת את אומנות השרשור עם הסבר בפרטני יותר למה אני מתכוונת במילה "תשרשרי" כמו שאמרת, בחרת לא להגידל י שאת חדשה, אני לא אמורה לנחש וגם לא חשבתי שאת חדשה כי כשרצית לעשות מפגש בב"ש את ענית לי להודעה שלי ספיציפת. אז להגיב כמו שצריך את יודעת לא?. ואת לא חייבת לכ\קחת הכל אישית. אווירת הכאוס לא התיחסה אלייך ספיציפית- היא נאמרה בהקשר של מה היה קורה עם כל אחד היה פותח הודעה חדשה על כל דבר ודבר- באופן הגיוני, תסכימי איתי שיכולת ההתמצאות בפורום והבלאגן שהיה שורר בו לא היו מאפשרים לך להנות ממנו? לא? אף אחד לא עשה כלום בכמה ימים האלה, לפחות לא כשאני הייתי כאן ואמרתי לכולם להיות סבלניים.. יכולת להשתתף בשרשורים אחרים- להביע התעניינות. אבל פתחת רק הודעות חדשות. שוב זאת הבחירה שלך- ודיברת על המפגש בב,ש בו עניתי לך גם כן מתי אנחנו עושים מפגשים ומדוע אי אפשר לעשות אחד בדרום. הצעתי לך לפנות לחברות הפורום שגרות בב"ש וסביבותיה.. את רוצה להגיד לי שהכמה האלה שהייתי בפורום קיבלת רק יחס תוקפני? אני בספק. אני מצטערת מאוד אם את לוקחת את כל החוויה הזאת של ההודעה החדשה שפתחת כאן ומשליכה אותה על כל השבוע שבילית כאן בפורום שלנו. להשתלב כאן זה תמיד קשה, תשאלי כל אחד כאן אבל אחר כך את מכירה את כל האנשים ומבינה שהם נהדרים. אם זה יהווה סיבה לעזיבה שלך את הפורום, אז זה מאכזב, כי את עוזבת בלי שאת מכירה כאן אף אחד ויודעת כמה אנשים נהדרים יש כאן, ושופטת אותנו מאי הבנה אחת גדולה שנגרמה, לא רק מצידי, כביכול אלא גם מצידך. ואם תרצי להשאר, אז ברוכה הבאה. אנשים יקבלו אותך בזרועות חמות וישתפו אותך בכל המידע שיש להם על 30, שלא לדבר על חברים נהדרים שתוכלי לרכוש כאן. אם ההודעה שכתבתי כאן, עדיין תגרום לך לדבר אליי בטון מזלזל, ולראות בי בן אדם רע. אז אני לא יכולה לעשות כלום בנוגע לזה. אני לא מצטערת על מה שאמרתי לך. אני לא לוקחת את המילים שלי חזרה. אני לא חושבת שעשיתי דבר רע. ההיפך, אני והמנהלת השנייה, ענבלירון היינו הראשונות שבירכנו אותך לפורום. יום טוב.