מי שנמאס לו שכולם נמרחים על קטנטנות

mumu12

New member
מי שנמאס לו שכולם נמרחים על קטנטנות

די כבר!! כאילו... כמה אפשר? אנשים נמרחים על הפליפה הזה, וקמילה .. מזה קמילה בכלל? זה מ\נשמע כמו שם של שמפו לתינוקות.. וחוץ מזה, מה כולם כלכך מתלהבים? כן, אז קמילה יפה, נכון, אז פליפה מהמם, אז מה? תתלו פוסטרים שלהם בחדר ותחסו את כל הקירות? תקנו חולצות שלהם ותקראו לעצמכם מעריץ מס´ 1? דיי!!!!!!!!!! זה כבר מעצבן!!! במקרה שלי, ממש אבל ממש לא אכפת לי מי יבוא לארץ אני לא ארוץ להמרח עליו, ואני לא אתחיל לבכות שלא הספקתי לראות אותם כשהם היו פה

Sharon²°°²

New member
אממ אני לא יודעת מי את/ה אבל...

תשמור את התגובות המגעילות שלך לעצמך! כי בפורום הזה אנחנו שופכים את הלב שלנו בכל מה שקשור לקטנטנות ובמיוחד כשהשחקנים באים לבקר בארץ אנחנו שופכים את הלב ואם יש לך בעיה אם זה אל תקרא הודעות כאן... מה עד כדי כך אין לך חיים אז אתה בא והורס לכולם את הכיף? יופי תהנה לך אבל אני די בטוחה שכמעט כל הילדים כאן חושבים כמוני והם כן תולים פוסטרים וקונים חולצות ועם יש לך בעיה תחרבן קוביה!!!
שרוני הכועסת על אנשים שהורסים את הכיף

keren007

New member
לפני שאתה מתלונן תלמד לכתוב......./images/Emo3.gif

כי לא כותבים לכסות עם ח´...

mumu12

New member
תראי...

קודם כל אני בת, וכדאי שתדעי שקוראים לי ליאת... דבר שני, אני לא מנסה להרוס את הכיף לאף אחד, וכמו כל אחד בפורום אני רק אומרת מה שאני חושבת. אז כמו שלך זה נראה מוזר שאני שונאת קטנטנות ושנמאס לי שכולם נמרחים על זה, לי זה נראה מוזר שכולם אוספים את המדבקות המטופשות שאלה, וזה כבר נהיה ממש ממש אבל ממש מוגזם!!! וזהו!|

למעלה