מי שעוד לא קרא..

TauraMan

New member
מי שעוד לא קרא..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

באתר של ההתאחדות יש את "ספר החוקים" של המקצועות האולימפים.. מצוין בין השאר שהשנה י שאיזה שינוי בתחרויות ליגה כגון- 80 ס"מ- עד גיל 12- ישפט על סגנון 100 ס"מ- עד גיל 14 - אולי ישפט על סגנון 110 ס"מ- עד גיל 16 120 ס"מ- עד גיל 18 ומקצה פתוח...

TauraMan

New member
הם עוד לא יודעים../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

תסתכלי על כל הדברים החדשים באתר של ההתאחדות תחת הלינק- חדשות.

ראיתי את זה......פפפפפפ

אבל מה כל זה אומר?!!?!? 1. פתוח - 1.40 מטר. 2. עד גיל 18 – 1.20 מטר. 3. עד גיל 16 – 1.10 מטר. 4. עד גיל 14 – 1.00 מטר (ייתכן עם שיפוט לפי סגנון הרכיבה). 5. עד גיל 12 – 80 ס"מ (עם שיפוט סגנון). אם אני בגיל 12-14 אני צריכה להתחרות 100?!?!?!

Shai Felton

New member
גם אני לא הבנתי את זה....

אם מישהו בן 13 הוא לא יכול להתחרות 80?

לא... הם פשוט עושים..

עוד כמה אליפויות... יש את האליפות עד גיל 12 שהם מתחרים 80.. וגיל 14 עד מטר.. זה ממש מבאססס.. פפפ ויש את שאר האליפויות הרגילות..

TauraMan

New member
לא..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יש את הליגה שזה לפי גובה מסלול ויש את האליפות הארץ שזה לפי הגיל(מטר עד 14 וכו')

פפפ לזה התכוונתי רק שהוספתי..

שלאליפות הארץ שהייתה בדר"כ לנוער ולילדים הוסיפו גם אליפות עד גיל 14 למטר ועוד אליפות עד גיל 12 ל-80 ס"מ.. פפפפ אז דורוני למה תלכי? לאליפות של המטר עד גיל 14? או לילדים!?

TauraMan

New member
למטר עד 14../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני עדיין עם סוס שזאת העונה הראשונה שלו וכל עוד אפשר למה לא?

פפפפפ צודקת!! הלוואי עלי!!!!

לי נשאר רק ללכת לילדים כי זאת השנה האחרונה לי.. אבל גיליתי שאפולו הוא בן 4 וחצי בערך עכשיו לפי מה שהבעלים בחוות צח כתב.. אז יש לי שנתיים ללכת איתו לסוס צעיר

TauraMan

New member
למה?!?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

קוראים לי דורון גלאון ואני רוכבת בעין המפרץ... למה?

פפפפפפפפ דורוני..

אני לא הבנתי משהו שהם כתבו.. מצד אחד הם כתבו שבשביל לעלות למקצה גבוה יותר את צריכה שיהייו לך לפחות 3 מסלולים חלקים!!!.. עכשיו אחר כך הם כתבו שבליגה עצמה אז המקצה הראשון שאתה מתחרה בו הוא זה שתתחרה בו כל הליגה!!!! אז מה אני לא יוכל לעלות נגיד ממטר ל-1.10!?!? הם סותרים את עצמם!!

אהההה ולכלללללל המעוניינים..

אז מחקתי מהקובץ הזה של כל מה שכתוב על עונת התחרויות את החלק של הווסטרן והדרסז'.. והשארתי תחלק של הקפיצות.. אז הנה תקראו בכייף ותפנימו.. ואם יש שאלות אז תשאלו!!

Shai Felton

New member
כמה דברים

הם כותבים שבליגה יש רק 3 מקצים, מה זה מקצה 90-100? גם וגם?
בסוף 6 התחרויות של הליגה יש תחרות סופית? או שהניקוד פשוט מצטבר?
בדירוג לאליפות הארץ אני לא יכולה להשתתף במטר אם אני מעל גיל 14??

אמ........................

לאור ריבוי ימי התחרויות בעונה הקודמת, נקבע כי בעונה הבאה יתקיימו שני מפעלים עיקריים: ליגה עם ניקוד מצטבר ופרס כספי ותחרויות דירוג לאליפות הארץ עם אליפות אחת בסיום מקבץ התחרויות. כמו כן יתקיימו שני האירועים הבינלאומיים שמתקיימים בחסות התאחדות הרכיבה הבינלאומית – FEI. בנוסף תתקיימנה גם תחרויות רגילות, והמצטיינים והמתמידים במקצים השונים בתחרויות אלה יזכו בעיטור בסיום העונה. שינוי נוסף בעונה הנוכחית הוא בשיטת הדירוג של הרוכבים בענף קפיצות הראווה. החל מהעונה ידורגו הרוכבים בשלוש קבוצות דירוג: 90 ס"מ – 1.00 מטר 1.10 מטר – 1.20 מטר 1.3 מטר- 1.40 מטר

narretrulz

New member
רשמו שם.....אני יסביר בכל זאת

יש שש תחרויות עם ניקוד שמצטבר לפי החלוקה שרשמו שם ואחרי ה6 , עוד תחרות יותר חשובה שמקבלים עליה קצת יותר דירוג אבל בסוף לוקחים את כל הניקוד ביחד עם כל ה6 תחרויות והניקוד של האחרונה ולפי זה קובעי את המקומות הסופיים. רשום שם את כל הצורות של הניקוד במן טבלה כזאת גם ב6 הרגילות וגם באחרונה. באליפות הארץ ילדים מעל גיל 14 לא יוגכלו להכנס למקצה מטר. מקצה 90-100, זה משהו באמצע, חלק מהמכשולים 90 חלק 100, הכוונה שיהיה להם מותר לעשות מכשולים באיזה גובה שבא להם בין 90 ל100 וככה הם קובעים את הרמה של התחרות איך שבא להם.

פפפפ השיטה האחרונה שכתבת היא

ממש מפגרת!!!! כי אז לא יהייה מקצה ל-90 ומקצה למטר וכוווולם יהייו ביחד!!!!!!! ולכן יהייו איזה 70 מתחרים!!! הם ממש מפגרים!!! וככה גם ב-1.10 וב-1.20 כולם יהייו ביחד וזה אדיוטי!!!!

למעלה