מי שעפה,המנצחת.......*ספולייר*

מי שעפה,המנצחת.......*ספולייר*

מי שעפה זאת אפריל.. אפריל חמודה אבל אין בא יופי כזה שמתאים להיות טופ מודל... יואנה תגיעה למקום 1 ותנצח..אוף אני שונאת אותה לא אופר היא לא מתאימה להיות טופ מודל מה לא מובן בזה..אוף שנדי הכי מאמוש אני מתה על שנדי היא החיים שלי היא נישמתי חח...ניסחפתי..בקיצור שנדי תיהיה מקום 3ומרסדס מקום 2 וואלה איזה באסה.... שנדי צריכה לנצח..מרסדס מתוקה כזאת...מגיעה לה ככה מקום 3..יואנה מקום 2..ושנדי מקום 1..אבל מה לעשות הפכו את הכל.. מי המנצחת יואנה מקום 3 שנדי מקום 2 מרסדס מעשה דפוק שופטים דפוקים!

אני בכלל רציתי ששרה תנצח../images/Emo58.gif

הכי מתאים לה להיות דוגמנית לדעתי מכולם אז מה אם היא סקסית מדי?? היא יותר טובה מכולם שם וגם מרסדס ובטח שהיא יותר טובה מיואנה הדחליל. אוף אני לא מאמינה שיואנה תנצח! בעע מה לא בסדר עם השופטים האלה??

lupinova

New member
בעונה הקודמת הם עשו דווקא

בעונה הקודמת הם עשו דווקא החלטות טובות חוץ מזה שהם השאירו את רובין הרבה זמן שהיא הייתה צריכה לעוף בין הראשונות לדעתי!!! חוץ מזה יואנה יפה אבל טופ מודל היא לא!!! ומה מסחרי במרסדס!? אני חושבת שיש לה יופי נורא מיוחד וחוץ מזה היא מה זה מתוקה!!! לצערי הרב 99% שיואנה מנצחת :( טובלפחות לא אפריל או קמיל..

lupinova

New member
מי שהגיעו לשלב האחרון

היו באמת יפיפיות! שאנון ממש מדהימה!!!! לא היה אכפת לי מי תנצח כי גם אדריאן וגם שאנון ממש מהממות! רק חבל ששאנון מחייכת עם כל השיניים בחוץ והיא מסחרית... אבל למי אכפת!? היא כזאת מהממת!

למעלה