על גברים בפורום פמיניזם
קודם כל זו חלוקה שנראית לי לא כל כך מתאימה (גם אם היתה אפשרות תאורטית לאכוף אותה כשמדובר באינטרנט), כי א. יש נשים מאוד שוביניסטיות (בחיי, יש לי גם הוכחות כתובות, אני יכולה לתת קישורים מפורומים של בינו ובינה שאפשר להשתגע) ו ב. גברים מאוד פמיניסטים (הSO שלי הוא לא רק הגבר הכי פמיניסטי שאני מכירה, הוא גם בין האנשים הכי פמיניסטים שאני מכירה, והוא פמיניסטי הרבה יותר מהרבה נשים פמיניסטיות (כלומר במובן זה שגם לפמיניסטיות שיש להן מודעות, ומין הסתם גם לי, יש מובלעות כאלו של שוביניזם בגלל הדרך שחינכו אותנו, למשל פמיניזם טוטאלי בעולם העבודה, אבל מובלעות שוביניסטיות ביחסים בין המינים וכד', ואצלו טרם נתקלתי במובלעת כזו) אפשר לשאול אם כך האם לפתוח את פורום פמיניזם רק לפמיניסטים/ות ואז זה גם תלוי במטרת הפורום, הפורום הוא פורום דיון והכוונה היא 'להפיץ' את המסרים הלאה, ולא רק לשמש קבוצת תמיכה, וגם מי יקבע אם מישהו/היא "מספיק פמיניסטי/ת" להכנס? אני חשבתי על זה באופן אחר, שאני משתדלת (אני לא יכולה לקבוע חד משמעית, רק להשתדל לכוון ת'דיון) שזה לא יהיה פורום פמיניזם בעד ונגד, כמו שראיתי כמה פורומים כאלו בעבר ולכן לא מצאו חן בעיני, אלא פורום של "אוקי, נקודת המוצא פמיניזם, ועכשיו: איזה? לאן? מי? מה? איך? מתי?"