מי שפה אני חייבת עזרה

מי שפה אני חייבת עזרה

לפני בערך חודשיים עברתי דירה לצפון. הכרתי בנות חמודות וגם כבר יש לי חבר. בערך לפני שבוע הן שאלו אותי עם התנשקנו צרפתית וברוב טיפשתי אמרתי כן (למרות שלא),אתן שואלות למה אז אין לי מושג. לפני איזה 30 דקות אחת הבנות התקשרה אלי (מסתבר שהיא הייתה עם עוד 3 בנות) וסתם דיברנו והיא שאלה אם באמת התנשקנו או שסתם אמרתי לה,אז סיפרתי לה את האמת והיא ניתקה לי,שלחתי לה 1000000 smsים והיא לא חזרה אלי. דיברתי איתן בטלפון והן ממש שונאות אותי צוחקות אלי ומאוד מאוד כועסות הן מאוד חשובות לי אז תעזרו לי למצוא פיתרון. ועוד משהו: כדי לי לדבר על זה עם אמא כי אני חייבת לדבר עם מישהו והיא היחידה, אבל מצד שני זה לא משהו שמדברים עם אמא

טלצ

New member
לא להתייחס

בגיל הנעורים קורים דברים שנראים לפעמים כמו סוף העולם אבל תראי שעוד מעט הן ישכחו את זה ואולי הן בכלל מקנאות שיש לך חבר? תחזיקי מעמד, יהיה בסדר

faith2

New member
שושית, מתוקה

כמו שטל אמרה, בגיל הזה הרבה דברים נראים כסוף העולם, אל תקחי ללב..ואני באמת חושבת שהקנאה היא גורם עיקרי בסיפר הזה... בקשר לאמא,אין לך מה לתבייש, להיפך- היא תשמח שאת באה להתייעץ איתה בנושא הזה...

BlackDevil

New member
לדעתי

קודם כל תשתפי את אמא שלך ואם החברות האלה הגיבו ככה כנראה שהן לא חברות אמיתיות. אמרת שרק עברת לצפון אז עוד מעט (אני בטוח) תמצאי עוד חברות!!! תיהיה רגוע כי זה לא סוף העולם!!!

למעלה