מי שפיר? פרטי או ציבורי? ואיפה?

יונית123

New member
מי שפיר? פרטי או ציבורי? ואיפה?

הי,
בת 39 עם היריון תאומים (ראשון), והחלטתי לעשות מי שפיר אך רוצה גם לעשות את הצי'פ הגנטי באותה הזדמנות (כי אם כבר אז כבר...).
ההתלבטות היא האם לעשות את הבדיקה באופן פרטי או ציבורי?הבנתי שיש 4 בתי חולים שלנשים מעל גיל 35 עושים את הצ'יפ הגנטי בחינם יחד עם המי שפיר - הדסה עין כרם, הדסה הר הצופים, שערי צדק וקפלן.
מישהי עשתה באחר מבתי החולים הללו ויכולה להמליץ או לא להמליץ?
פשוט כי ההבדלים הכספיים הם אדירים וחשבתי להשקיע את הכסף בסקירות פרטיות ודברים אחרים...
תודה רבה על העצות :)

ef82

New member
גם בשיבא החל מ-7/5 עושים לכל מי שזכאית גיל ציפ גנטי..

אני עושה שם השבוע בדיוק כתבתי היום שמבקשת המלצות והרגעות..
כי גם אני התלבטתי בין פרטי לציבורי והחלטתי בגלל העלויות המטורפות [על אף ההחזרים] ללכת על בית חולים ציבורי אבל מנוסה

ef82

New member
קיבלתי רשימה של חמישה רופאים שמהם אחד יעשה לי

כמו שאמרתי בשיבא זה חדש מאוד רק מחודש מאי אז בהחלט גם לי חידשו..
גיגלתי כל אחד מהם וראיתי המון המלצות
הבנתי מהרופא שעשה לי את הסקירה שהרופאים של שיבא מאוד מנוסים [חלקם גם עושים פרטי] ובכלל בית החולים הזה הוא בחזית הרפואה בישראל בהמון תחומים אז אני די רגועה
פשוט הייתי שמחה לדעת מראש מי זה יהיה..כי יש מהם יותר ותיקים ויש פחות. בכל מקרה כולם מומחים אף אחד מהם לא מתמחה.

יונית123

New member
מסתבר שגם בבילינסון לנשים מעל 35 עושים צ'יפ גנטי בחינם

עוד חידוש.
אבל הם לא מוכנים לתת את הרשימה של הרופאים שעושים את הבדיקה, גם לא את מאגר הרופאים. .

EcoT

New member
גם אסף הרופא עושים חינם

אני עשיתי בקפלן. לצערי גם התגלה ממצא שהוביל להפסקת הריון. עצה שלי, לכי לבית חולים שיתן לך תור הכי מוקדם. לי זה איפשר לעבור גרידה מאוחרת ולא לידה שקטה. אני יודעת שהדיקור מפחיד אבל עם טכנולוגיית האולטרסאונד היום לא ממש צריך מומחה גדול כדי לדקר בצורה בטוחה

למעלה