מי שקרא את חצוצרה בואדי

מי שקרא את חצוצרה בואדי../images/Emo41.gif

יש לי כמה שאלות: 1. מה היו טענותיה של אם הודא כנגד אבו נחלה? 1. אלכס בהיותו ברוסיה עסק בשבלושה דברים. מהם? 2. מדוע לא רצה אלכס להגיש תלונה במשטרה וכיצד הסתיים הסכסוך עם אבו נחלה? 3. מה היה סיפורו של הסבא וממה נבעה סבלנותו? (אני יודעת מה היה סיפורו אבל אני לא יודע ממה סבלנותו נבעה) 4. הסבר מדוע כעסה אמא של הודא על אלכס? בבקשה תענו כמה שיותר מהר
תודה מראש

בערך...

1. היא שנאה אותו בגלל שהוא התעסק בזנות ובסמים והיה איש העולם התחתון וגם בגלל שהוא הלשין על אחים של אום-הודא וגרם לגירושם לירדן. 2. אלכס עסק בחצוצרה, מתמטיקה וספורט. 3. הוא לא רצה להגיש תלונה כי הוא לא רוצה לחתום על דברים שהוא לא מבין או מילדות הוא לא חותם על כל דבר או משהו בסיגנון..והסיכסוך הסתיים בכך שאבו נחלה ישלם לו כסף שכולל - טיפול ביד\דם שנשפך...שאלכס לא ישלם שכר דירה במשך שנה ושאבו נחלה ישלם לו כסף על שתיקתו או משהו בסיגנון. 4. אין לי מושג...לא הגעתי לזה נראה לי..אני בפרק 10 5. וגם את זה אני לא יודע...

אבו נחלה...

הגיע לדירה שלהם ואמר וביקש מסבא את ברכתו כי הוא רוצה לחתן את בנו עם מרי...ואמא התנגדה כי הוא פושע ובלה בלה בלה..ואז הוא הלך משם ויותר מאוחר הגיע בנו השיכור לדירה שלהם וניסה להיכנס..הוא היה שיכור עם סכין בידו וניסה לפרוץ פנימה ולקחת את מרי ואז אלכס השכן עבר במדרגות והם נכנסו לקטטה ובסופה אלכס יצא עם בנו של אבו נחלה על הגב..הוא איבד את משקפיו שנפלו ולא ראה והוא נדקר מהסכין..אז המשטרה באה וחשבה שהוא מת והוא לא הבין מה הבעיה בגלל שהוא לא ראה כי המשקפיים נפלו...קיצר לקחו אותם למשטרה...הבן של אבו נחלה נשאר במשטרה את אלכס תיחקרו והוא לא חתם על מה שנתנו לחתום וטיפלו בוא בבית חולים.

למעלה